מקוויקנד

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחXD

חחחחחחחחחחחחחחחחח קראתי בדיליי, אז אני כבר יודעת את זה וזה לא הרס לי. XD לא שכזה משנה לי לדעת ספויילרים על הישרדות... למרות שאני רואה את זה עכשיו. XD בזכותך! תחושי גאווה!
LOL 3333>

hooba

New member
../images/Emo80.gifבוו! ../images/Emo3.gif

מצעד הפיזמונים של מקפליי: Ignorance Rocks The Way You Make Me Feel שיר השבוע לא של מקפליי: Bon Jovi - Always The Red Jumpsuit Apparatus - Cat and Mouse Charlotte Church - Moodswings Goodnight Nurse - Milkshake ובערך כל השירים של באסטד.
הלהקה שעשתה לי ת'שבוע: Busted אלבום השבוע: Busted - A Present for Everyone קליפ השבוע: Bullet For My Valentine - Over The Top תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: מלון בבילון
(התמכרתי, והכל בגלל שיר ><) פרוייקט ביפ!!!! (בעיקר גרופר ודורון!!!!
) משהו שהכעיס אתכם השבוע: אחותי... כרגיל.
משהו ששימח: קיבלתי מגן 98 במודל F באנגלית!!!!!!
הבגרות יום שלישי
משהו שהעציב: כלום. ציטוטיה: אין הרבה הפעם... היום הייתה לי מתכונת בהיסטוריה ואז כשנכנסה המורה המשגיחה כל הכיתה עשתה רעש וכאלה... אז היא כזה "אני סופרת עד 3 ויש דממה מוחלטת בכיתה!!! אחת...." *שקט בכיתה* ילד אחד: "שתיים..." *המורה משתיקה אותו* "שהההה!!!!!" ילדה אחת: "לוש!!"
מתנגן בראש / בפלייליסט: Son of Dork - Sick תמונת השבוע:
אני והכלב שלי
שבוע טוב

OneStepCloser

New member
חחחחחחח איזה חמוד הכלבD:

מלון בבילון
חחחחח 'בוו!' הזכיר לי פרק של הג"ש XD

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח!

אומגד את זוכרת שחפרתי לכן על זה?! כל שניה עשיתי "בו!" לציצי של נטעXDDDDD איןןןןןןןן, סצינה קלאסית! "יש לטד זקפה מויאגרה שלא יורדת, מה נוכל לעשות?!" בריאן: "אולי צריך להפחיד אותה? בו!" XDDDDDD וואי, הרסתי. לונורא. אני חייבת לראות את הסרטון הזהXD

m i c k e y 15

New member
Nודל F? אני קבילית 76 במודל E שהיה לי

ממש קשה חחחחחח זה רק נהיה קשה וקשה יותר אררר

hooba

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo12.gifמודל F ממש ממש קל. מודל E בכלל ><

hooba

New member
../images/Emo80.gifהוא לא ענק, הוא סתם שמן../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif

butbut

New member
חח לא הוא בריא../images/Emo9.gif כנראה שנתנתם לו יותר מידי

קבנוסים. LOL

just orr

New member
חחח אהבתי את הציטוט XDD

ואיזה כלב חמוד! ^^ איזה גזע הוא? כי הוא מזכיר לי את הכלבה שהייתה לי... חח ובהצלחה בבגרות :)

hooba

New member
../images/Emo80.gifחהחה גמני!../images/Emo6.gif לול

כע, קוראים לו גאוצ'ו. והוא לברדור מעורב עם רועה גרמני. תודההה

sweet shir

New member
איזה חמודה אתD:

ואיזה גוש בתור כלב!
סחטיין! (על המגן) בהצלחה בבגרות! D: אנגלית הולכת להיות הבגרות הכי קלה שלי חחחחחחח
שאלה בורה: מה ההבדל בין מתכונת ומגן? חחחחחחחחחחחחחחחחחח הציטוט. XD הוא הזכיר לי את אולי גרר (אורי גלר) XDDDD "אחת, שתיים, שלוווווווש!" XD

hooba

New member
../images/Emo80.gifאולי גרר ><

אמממ המתכונת זה המבחן שלפני הבגרות, זה כאילו מיני בגרות, מראים לך איך הבגרות תהיה. והמגן, זה ציון שנותנים לך, שהוא מורכב מכל הציונים של המבחנים שעשית במשך השנה, מהמתכונת, מהתפקוד שלך בכיתה וכאלה.. והמגן כאילו מגן לך על הציון. כאילו, נגיד קיבלת בבגרות 80 והמגן שלך זה 90 אז הציון הסופי שלך יהיה 95
ותודה!

N e r d y

New member
חחחחחח הציטוט והתמונה ממש חמודה:]

יאווו 98! גוד פור יו! ובהצלחה ביום שלישי
באיזה כתה את? באסטד

hooba

New member
../images/Emo80.gifתודה תודה ושוב תודה!../images/Emo9.gif

ואני בכיתה יב'.

למעלה