מקוויקנד

Charley XD

New member
XDD

"לט גיב איט פור ד'ה בוייייייי לטס גיב ד'ה בוי אה הייייייייייייי!" XD LOL שירD: says: איפה הוזלין איפה??? Nerdy says: פיכס אני שונאת וזלין שירD: says: יול נוור בי אה גיי מאן. חזק XD סתיו איפה את ?? אני רוצה את הפרק ! שיר עם לא אכפת לך יותר מהר .. לגמור הכל ><" וואי מסכנה ><" אני שונאאאאאאאאת מתמטיקה ! ואני לא רוצה לרדת מ-4 ! שיר.. תנשמי עמוק ... תרגעי ... ואל תחשבי על המורה במתמטיקה ><" זה אף פעם לא טוב ... ובמקרה שלי זה עושה סיוטים ><"

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח היא שלחה לי את פרק 11 לפני

שבוע כבר, פשוט אין לי זמן לבטא. ^^ סורי... פשוט יש לי ממש מלא לחץ. X: גמני שונאת מתמטיקה, 5 יחידות זה קשה.
תכלס אנלא שונאת מתמטיקה, אבל אני לא אוהבת את זה חחחח כאילו, פיזיקה וערבית יותר נורא.
חחחח גם במקרה שלי, קוראים לה פאקינג תקווה!!!!! XD

Charley XD

New member
תקווה ? של מה ? עתיד קקי?

XDD אני לא לומדת לא פיזיקה או ערבית ><" אני בכלל ב-4 ! אני נראה לי עם סיכוי לרדת ל3 ... ואני לא נכשלת פשוט צריכים מעל 85 כדי להישאר ! איזה חוצפה ... עם כל הכיתה ואני לא צוחקת קיבלה 72 אז אממ יש איזה בעיה ><" או יותר נמוך ... (לא במקרה שלי ..) שיר אני סולחת לך ... אני יודעת מה זה אני באותו מצב

sweet shir

New member
כיף לך, ביצ' עם פטורים. XD

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן, גם אצלנו כל הכיתה נכשלת. XD אצלנו לא מורידים השנה בכלל, רק בשנה הבאה. לפחות, ב-5 יח"ל. ואם תתאמצי ותחרשי, לא יורידו אותך. במיוחד אם את מקבלת 72... זה לא ציון כזה נמוך. 3>

Charley XD

New member
היי קבלתי אותם ביושר !

><" אני לא עושה שיעורי בית אף פעם ... בערך מכיתה ג' אני חושבת ><" זה בעיקר בגלל זה ...

OneStepCloser

New member
XDD

רותם ~ילד בכיתה שלי~: "תראו היום הישרדות!!! מה קרה לנעם?!?!" ילדה בכיתה שלי: "נועם בחו"ל, מה זאת אומרת מה קרה לו?!" רותם: "מה? איך נועם טס לחו"ל?! הוא באי!" הילדה: "מה? הוא טס לאי? נו, אז הוא טס לאי בחו"ל!" XDDD מי הילדה? XD ~אהמליהיאאהמ?~

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif גם אליכם באה איזה פוסטמה מהמודיעין?!

גם אלינו
היא הייתה במקרה ג'ינג'ית? כי אצלנו היא היתה ממש דומה למורה לערבית של שנה שעברה [שהיתה בינינו שנאה הדדית ועשינו לה את המוות בשיעורים
] קיצר איזה ילד אחד פתאום צועק: ילד: יש לך קשר לחגית בודין? [זה השם שלה
] XDDDDDD ואז היא הוציאה אותו

sweet shir

New member
חחחחחחחח לא, היה לה שיער חום ותחת גדול. XD

קראו לה שירי נראה לי. דווקא הייתה הרצאה מעניינת.
חחחחחחחחחחחחח רק בגלל זה היא הוציאה אותו? איזו כלבה! XD

hooba

New member
../images/Emo80.gifאוגרייה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

יהיה שבוע שבו הציטוטים שלך לא יצחיקו אותי? זה הגיע למצב שכל מקוויקנד אני ישר מחפשת את שלך כדי לקרוא את הציטוטים ><

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאני צריך לעשות קידושXDDDDDDDDDDD

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קורע
איי מיס יו >:

sweet shir

New member
חחחחחחחחחח את אפעם לא עונה לי במסן!!! XD

בושי לך! "היייייייייי" ... "היייייייDDDD:" ...

Yu vi

New member
XDDDDDDD../images/Emo85.gif

שירD: says: איפה הוזלין איפה??? Nerdy says: פיכס אני שונאת וזלין שירD: says: יול נוור בי אה גיי מאן. חחחחחחחחח הכל מצחיק, כרגיל
אבל הציטוט הזה במיוחד ^
והאוגרייה XDDDD

N e r d y

New member
חחחחחחחחח את ושרוקי שרוטות XDDD

בובות? נו שיר באמת
"גם אני לא יכול, אני צריך לעשות קידוש!" XDDDDDDDD חחחחח "אין הרבה, והם חלשים.." בלהבלהבלה

Sharon Kez

New member
חחחחחח שיר!!! לא היית צריכה להרוס לה ככה!!!!

[לתלמידה..] מי כמוני מבינה כמה זה משמעותי!
אם בא לך לדעת, אז נועם כנראה יחזור לג'יבארו. [נו אני יודעת שלא באלך לדעת, מה לעשות XD] חחחחח הרג אותי הילד עם הקידוש
3>

למעלה