טופ 5

LeAnnDylan

Well-known member
טוב הייתי צריכה לנחש שאת בחורה של טלנובלות

לפניי מיליון שנה כשראיתי איזה רבע טלנובלה בערוץ 11 עם נטליה היה שם איזה אחד חתיך. מענין אם אני אזכור איך קוראים לו כדי לגגל אותו...

dolytush

New member
אוי אבל הוא מהמם

אבל עכשיו הוא נהיה די מכוער. בחייך, בסרט של קטנטנות הוא היה כזה חתיך עם השיער הארוך והבלונדיני

LeAnnDylan

Well-known member
איכסה

מה שיער ארוך בלונדיני מה הוא בן שנתיים
היחיד שאי פעם חיבבתי עם שיער ארוך היה אנדרו הפאוור ריינג'ר האדום מפאוור ריינג'רס בחלל. אבל אתמול כחיפשתי תמונה שלו שוב הבנתי שהוא בעצם גם היה מכוער

X יו יו S

New member
ואי קטנטנות זה הסרט האחרון שראיתי בקולנוע

אף פעם אין לי חשק לצפות בסרטים אני לא אוהבת בלונדינים וגם הוא משחק בצורה מעצבנת רק כאלחו אבא של סול הרע הוא היה מוצלח אבל הוא די תקוע כגיבור טוב לב
ברוב הסדרות של

dolytush

New member
קטנטנות זה אחד הסרטים הכי אהובים עלי בעולם

בחיים לא ימאס. כמה בכיתי כשרומינה יאן (בלן) מתה

X יו יו S

New member
אוי זה סתם כמו לראות טיטניק

אין אני ראיתי טיטניק רק איזה שנה אחרי שהוא יצא (בוידאו) אולי בטעות פספסתי משהו מעניין והסרט הזה באמת לא הכי אוברייטד שיש קיצר ממש לא אהבתי את הסרט כי לפי דעתי היו חסרים כמה הרבה שחקנים וכן עצוב לגמרי שקראתי את זה לראשונה באחד הפורומים פה רעדתי איזה שעה מול המסך מחשב ואז התחילו לשדר את תוכנית מהתחלה ואז בכלל לראות אותה ....

LeAnnDylan

Well-known member
איכס טיטאניק../images/Emo5.gif

זה עוד משהו שהייתי אנטי אליו בשנות התיכון שלי
כולם אהבו את ליאונרדו דיקפריו ואני אהבתי את ג'ון טרבולטה
אני זוכרת שבכניסה לחדר של חברה שלי היה פוסטר שלו (ליאונרדו) וכל מי שנכנס לחדר היה צריך להשתחוות לו
ואז בתוך החדר היו לה מלא תמונות של טיילור מהיפים והאמיצים (כשאני בכלל הייתי במחנה ברוק
) ובגלל שהיינו בחדר שלה היה אסור ללכלך על טיילור
והייתי צריכה לשמוע את כל החפירות שלה עליה
אחחח איזו ילדות עשוקה

X יו יו S

New member
אוי סוף סוף משהו שאנחנו דומות בו

גם אני במחנה ברוק (אם אני צריכה לבחור מחנה) רידג' או תורן(ותורן הראשון השאר סתם מעפנים) ג'ון טרבולטה גם חמוד

LeAnnDylan

Well-known member
שונאת גם את רידג' וגם את ת'ורן

היו כמה גברברים חתיכים בסדרה אבל הם כל הזמן באים והולכים. ג'ון טרבולטה

LeAnnDylan

Well-known member
אני מזה לא זוכרת אותו

אני זוכרת אבל שריק וסיג'יי הראשונים (מאז שהפכו אותם לגברים) היו מה חתיכים ואז הביאו כל מיני מכוערים להחליף אותם

למעלה