שרשור לילה

נשים עם ניתוחים מקוות שהבעל יאהב את זה

הבעלים משקרים שזה לא משנה אבל הנשים יודעות שזה לא נכון וגברים שונאים סיליקון. אמא שלי בכתה בלילות וידעה שאבא שלי משקר כדי לעודד אותה.

KEEK

Member
לא היתה שום כוונה לצחוק על העניין

ואני בטוח שגם גברים שלא אוהבים את זה, זה הופך אצלם לשולי בלבד במקרים כאלה. הכי חשוב הבריאות.. גם אם היא באה יחד עם סיליקון.. רק בריאות לך ולמשפחתך

דדשא

New member
../images/Emo207.gifמישהו יודע באיזה מקום בארץ נערך הגמר

של מאסטר שף? תודה.

מחר בבוקר יש להם השכמה מוקדמת

ובשעה 09:30 מראיינים אותם לגיא פינס. קרן אמרה שהיא מקוה שסיון (ועוד אחת שלא קלטתי את שמה) יגיעו לראיין , כי היא אוהבת את שתיהן....... זהו, חשוב שתדעו

andy181

New member
השניה היא כמובן לירון ויצמן, מסתבר שהן חברות

קרן כינתה היום את לירון בכינוי שלה, אותו אני לא זוכרת.. עכשיו זה כמובן מסביר סופית למה בתוכנית של גיא פינס ניסו כל הזמן להוריד את דניאל ואורטל. אני מקווה שלפחות יהיו הוגנים בעריכה של הראיונות האלו ולא יוציאו את דניאל ואורטל לא טוב ואת קרן מדהימה, ומצד שני אין לי שום ציפיות לכל דבר שקשור לערוץ 10.

noaxxx

New member
זה ידוע מזמן,

אני חושבת שזה היה בתקופה של המשימה עם התקציב, לירון ראיינה את אתי לגיא פינס (לא זוכרת במסגרת מה זה היה), ואחרי הראיון נכנסה לסיבוב בוילה, התחבקה עם קרן ודיברה איתה קצת. אח"כ קרן סיפרה שהן חברות.

andy181

New member
אהה נכון זה היה במשימת התקציב

דווקא חברה של לירון ויצמן- איילה רשף בעד דניאל.

noaxxx

New member
לירון וייצמן...

אני לא סובלת אותה, ובלי קשר, לא משנה לי איזה סלבס בעד מי בוילה, זה חסר משמעות ואני לא מתעסקת בזה

א. מה הולך שם עם קרן וגב? עשה לי מגרנה.

איך היא מסוגלת לשמוע את זה כבר שבועיים ברציפות?! ב. אני לא מצפה כבר לכלום, אחרי הביזיון של התוכניות המרכזיות והכתבות המפרגנות בוואלה וגיא פינס, נצטרך לנצח בעזרת הרבה אמונה...

Deacon Frost

New member
לירון וייצמן, או כדבריה "וייצ".

מישהו/י כתב אתמול שקרן חברה טובה של שתיהן ולכן נעשו כתבות מגמתיות נגד אורטל ודניאל במהלך התכנית.

ela501

New member
לילה טוב לכולם ולקרן ה-../images/Emo47.gif../images/Emo47.gifשמחר תיקח את

ה
ביחד עם גב אהוב ליבה אמן!!!!!

ela501

New member
ידה ידה ידה! לא יעזור לכם קרן ניצחה ובגדול!

כל העונה גיחכתם עלי שאני אוהבת את קרן שכה אהבתם לשנאות ולכנות רעה !לפעמים באמת הרגשתי דיי לבד פה וחשבתי שאולי אני טועה ושאני עיוורת,אבל נוכחתי לדעת שבחוץ היא מאד מאד אהובה למעשה כל מי שאני מכירה שצופה בתכנית אמר לי קרן, כמובן שאמרתי לכם שהפורום הזה לא מייצג כלום,ובחוץ היא מאד אהובה ואת זה תראו מחר!

תגידי לי את , אלה היקרה. ברצינות

את מאחלת לעצמך , או לבת שלך, זוגיות ואהבה נפלאה נהדרת מקסימה כמו של קרן וגב?? רק תעני לי ב'כן' או 'לא'. אין צורך לפרט. ואני רצינית. מעניין אותי כשאת מסתכלת על הזוג הזה, אם את חשה חום וחיבה ורוצה לעצמך זוגיות כזו.

עוברת, אני למדתי שאוהדי קרן לא רואים

את התוכנית כמונו, יש להם איזה פילטר נסתר שדרכו קרן נראית אחרת לחלוטין. לא יעזור מה שתגידי, הם רואים, אהבה, זוגיות, בחורה מדהימה וגבר מהמם.

למעלה