שרשור לילה

אני מסרבת להאמין. גם אוהדי קרן....

מי שבאמת אוהב אותה, חייב לראות כמה הקשר הזה לא טוב לה וכמה זה עלוב מבחינתה להיות עם גבר שרק מייחל להתרחק ממנה.... אני כל כך נהנית לצפות בדניאל ואיתן... כל נגיעה קטנה. כל דאגה קטנה. אכפתית, מבט, רואים את זה בדברים הקטנים. אבל אורן ואורטל מרגיש שהם קרובים יותר מקרן וגב. צופה בהם ונעשה לי רע.... נו טוב.... אין לי מה להוסיף. הרי מי שאוהב את קרן וגם אם לא אוהב את גב והיחס שלו אליה, זו עסקת חבילה... אין אפשר לתת לה מבלי לתת גם לו

לפעמים אני מסתכלת לצדדים לבדוק שלא

רואים את ההנאה שלי מהקשר שלהם. לפחות זה שעל המסך, זה מביך
. יש ביניהם כימיה נהדרת, המגע, המבטים, המחוות, עושה כייף לראות. קרן וגב חסרים את כל מה שמגדיר זוגיות רומנטית. הם סתם שני אנשים שמבלים יחד את היום. טוב, נקוה שיש אלוהים והוא עסוק בתוכניות ריאלטי כושלות

קשקשה9

New member
../images/Emo70.gifדוקא מאוהדי קרן הייתי מצפה

שידעו להבחין כמה הזוגיות הזו מורידה אותה למטה היא נראית לי כלכך עלובה .....גוררת רגליים בייאוש נו באמת הם לא רואים?

puma141

New member
קשקשה, הכל תלוי בנקודת המוצא,המבט.הוזגיות של

קרן וגב, לטעמי ודעתי-טובה יפה ואמיתית הרבהיותר משל איתן דניאל.השבר שקרן נמצאת בו,בא מההכרה שכל מה שהיה בבית 3 חודשים היה שיקרי.מגמתי.דניאל-שקרן פירגנה לה בלי סוף-מלכלכת עליה,משקרת שקרים לגבי קרן, מסלפת ובעיקר מקנאה בה.יוני-שנועה אמרה לשמור על קרן, כי היא ראתה כמה קרן אמיתית ואוהבת אותו-בגד גם בקרן, על פי הנחיות איתן דניאל. תחושת האכזבה אצל קרן גבוהה מאוד. מה גם שכולם לא מדברים איתה שם. דווקא גב-מרים אותה למעלה. קשה להתנהל ככה, והיא כבר מתה שזה ייגמר. כל הצביעות שם

קשקשה9

New member
עיזבי את דניאל בצד לרגע

עכשיו תראי את קרן כאחות שלך ככה את רוצה לראות אותה? היא מאושרת בעינייך? היא מרוצה?מבטאת את רצונותיה?עומדת על דעותיה? שרה?רוקד.ת?עיניים נוצצות מהתרגשות? משהו??? מה את רואה??? באמת שאל תעני לי ,רק תשאלי את עצמך ותהיי כנה עם עצמך אני לא צריכה תשובה כי אני כבר רואה!!!

קשקשה9

New member
היי עוברת ../images/Emo140.gif

ברור שזו היא אבל מצידי שתהייה זרובבלה כל זמן שהיא תנהל ויכוח בצורה בוגרת אין לי בעיה לענות ברגע שהיא עוברת לגיל 12 אז......

thisisme4

New member
תתעלמו מפומה וזהו. אולי ככה תעלם

התעלמות זו התרופה הכי טובה, וככה לא נצטרך לקרוא את ההודעות גדושות הטמטום שלה. אני הפסקתי לקרוא את ההודעות שלה. תפסיקו גם אתם

adiyon2

New member
עכשיו קרן בחצר לבד מעשנת

אולי מישהו יכול לשים תמונה. פשוט מזעזע, לאן נעלמה הבחורה ההיא שראינו בתחילת התוכנית, היתה בה רוח קרב, היו לה חברות. איפה קרן ההיא ואיפה הקרן הזו.

מה את רואה פומה? ספרי לי, אשמח לראות גם

צפיתי היום. מה את רואה שאני לא רואה. בגב וקרן. אשמח לדעת, אולי אני לא רואה טוב. מה גורם לך להעריץ את הזוגיות שלהם ולסמס להם. ואני לא צינית. אשמח להשתכנע

puma141

New member
חחחחח צפית היום?אוקיי!אז מהיום הזה,את יכולה ל

להבין מי היא קרן?!מהשלושה ימים האחרונים,לא תוכלי להבין מי היא קרן, כי היא בהקפאה של ההפקה.אני רואה קודם בקרן בנפרד. וגם בקרן גב כתוצר לוואי:)אשמח להסביר לך מחר, כי נקעתי את האצבע מהקלדה היום חחח

מה זה יתן לי? אני רוצה לדעת למי לסמס....

ורציתי להשתכנע לסמס לקרן... אם האצבע כואבת לך, לא נורא. החלמה מהירה זה הכי חשוב. מקווה שעדיין תוכלי לסמס לקרן עם אצבע כואבת

puma141

New member
חחחחחחחחח הלוואי שהיית רצינית-הייתי

מקלידה לך עם האצבעות של הרגליים אפילו:)

למעלה