שרשור לילה

anonimit75

New member
זה לא יעזור..אם את לא רואה

את לא רואה.. כתבתי כבר, הכל בעיני המתבונן וכל הפוסל במומו פוסל... בכל אופן, אני רואה בין קרן לגב , חיבור אימתית, חברות אמיתית, חיבור רגשי, שניהם חושפים את נפשם (כולל נקודות התורפה שלהם וה"פצעים" שלהם ),אני רואה שם התאמה, כיף להם ביחד, הם מצחיקים אחד את השני, דואגים אחד לשני, נהנים זה מחברתו של זו...הם כל הזמן ביחד כמעט, ובכלל לא נמאס להם, להיפך, כל הזמן מחפשים אחד את השני, רגישים ומכבדים אחד את השני (אני יודעת שקשה לכם לראות את זה, בגלל שהוא קרא לה פריחה פעם ובגלל שהוא ציני, אבל אנגם אם אנחנו רואים מעבר..), רואים את החברות ביניהם והיא מרגשת, הם קרובים אחד לשני ברמה רגשית, וגם אם אין שם תשוקה גדולה מהצד של גב, זה עדיין מרגש , החיבור וההתאמה ביניהם... בעיני יש להם פוטנציאל....הם דומים בהרבה דברים...

תארת חברים טובים. אין ספק. לא בני זוג...

ובטח לא נאהבים.... אגב... לא חסרה לך שם משיכה פיזית? זה משהו שאמור להיות בין בני זוג... משיכה אמיתית.... לא נשיקה על המצח או ניקור של נשיקה מהירה על השפתיים...

anonimit75

New member
מבחינתי גב מסתורי, וזה עוד משהו שגורם עניין

הוא לא ברור ואני לא יודעת לפרש אותו שפת הגוף שלו משדרת אהבה לקרן. גם אם לא אהבה רומנטית, אהבה טהורה וחברית... אני לא יודעת אם הוא ממאוהב או לא, אני מאמינה שהוא בתחילת הדרך וגם אם לא, אין לי ספק שהוא אוהב את קרן ברמה כלשהי, לי זה מספק.. החיבור ביניהם קסום גם ללא זוגיות רומנטית...וגם אם יש שם משחק מהצד של גב... מבחינתי הקשר ביניהם יותר יפה מכל הקשרים האחרים...זה עניין של טעם. אין מה לעשות, אני מתחברת לזוגיות הזאת יותר מהזוגיות מלאת התשוקה והמשעממת של הזוגות האחרים

poseidon111

Active member
מסתורי?אם היית כותבת שהוא נורבגי,היה יותר

נכון.עלו עליו ועל תכניתו מאוד מהר.מאז הוא רק מנסה להסתיר.ויש לא מעט שקונים את ההצגה.

anonimit75

New member
אז אני קונה את ההצגה

ואתה לא...לגיטימי תראה, יכול להיות שאתה צודק, אבל יש סיכוי שאתה טועה , ושבכל זאת גב לא משחק כל הזמן , ושיש שם גם משהו אמיתי...

אני מאד מאד מאד אשמח. מאד אשמח

מאד אשמח אמרתי? אם נעשה פה פגישת מחזור שבוע אחרי הגמר. או שבעיים. ולו כדי לבדוק כמה הזוגיות של גב וקרן מרנינה ומקסימה ומלאת חום ואהבה.... זה כל כך ברור שהוא לא מנשק אותה ולא נוגע בה כדי לא לפגוע בה. הוא תמיד אמר, מההתחלה, שקרן נפגעה מאיתן ואסור לו לפגוע בה. לכן הוא לא מתקרב אליה מעבר לדיבורים. הוא הרי יודע שאחרי התכנית הוא לא יהיה איתה. לכן לא רוצה לגרום לה להיות באשליות. גם ככה היא יוצרת סרטים לעצמה לבד. אני אומרת - בואי נמתין למבחן המציאות והתוצאה. והכוונה שלי לא ל--- כל זוג יכול להפרד זה קורה לרבים... כי הם לא מתאימים. לא זה. אלא ממש מיד אחר כך. בואו נראה... בהתחלה ראיונות לעיתונות. קוצ'י מוצי'. ובואו נעקוב לראות מה יקרה. מוכנה להתערב...

anonimit75

New member
באמת מסקרן יהיה לראות מה יקרה

אכן, מבחן המציאות הוא שיקבע . נחייה ונראה...

noaxxx

New member
איך את מסבירה את התגובה של גב...

לאחר שקרן אמרה לו שהיא אוהבת אותו? אם לא ראית את זה, אז אני אפרט, הם שכבו על הספה בחצר של הבנות, כל אחד במחשבותיו, ואז היא אמרה לו, והוא בתגובה, התן לה נשיקונת על המצח, ופתאום קם, אמר שהוא קרוע מעייפות וברח לישון, לא לפני שעישן סיגריה בחצר של הבנים, רחוק ממנה. אני שואלת בשיא הרצינות, ומנסה להבין איך מישהי שאוהבת את קרן, וחושבת שיש שם זוגיות נפלאה, תופסת את העניין הזה.

אפשר להסביר לך??

היא אמרה לו שהיא אוהבת אותו... והוא... חשב לעצמו 'אלוהים שיעזור לי איך אני יוצא מזה, אני הרי מחבב אותה כמו את אחותי הקטנה. היא מתוקה, בחורה טובה, מבשלת נהדר, עונה לי על כל הגחמות, אני בועט בה היא חוזרת, מתעלם ממנה היא פה, ישן מתעורר היא כאן, היא בסך הכל בסדר הקרן הזאת. מה אענה לה ואיך אצא מהמבוכה הזאת'?? מנשק אותה על המצח כמו שהוא מנשק את אחותו הקטנה.. ובורח משם כל עוד נפשו בו כדי שלא תתחיל לשאול אותו שאלות שלא יהיה לו נעים לענות עליהן. אהבה... חבל על הזמן כמה אהבה יש שם... המון. המון.

anonimit75

New member
ראיתי את זה. הפרשנות שלי היא

שהוא לא מאוהב בה ,בטח לא כמו שהיא מאוהבת בו. יש לו רגשות אליה אבל מעבר לזה, הוא לא יתן לעצמו להרגיש... הוא חסום רגשית ולא יתן לעצמו להסחף רגשית בתוכנית טלוויזה. הוא עצור וחסום.. זה לא אומר שאין לו רגשות...אני רואה שם חברות וחיבור כ"כ עמוק, ששום דבר לא ישכנע אותי שהכל משחק

מסכימה. וכעת את מזכירה לי את הבחורות

האלה שהן ידידות טובות של בחור שרוצה אבל לא יכול. שנים על גבי שנים. עד שמגיעה מישהי שלא רק שהוא יכול אלא אפילו יכול מאד ואזי הוא איתה מלא חום ואהבה. תירוץ. חסום רגשית? שיתקדם.... לא רוצה אף חברה שלי עם בחור שחסום רגשית. שילך לטפל בעצמו קודם ויחזור פתוח רגשית. אגב, הוא ידע לאן הוא נכנס.... חסום...בסדר.

anonimit75

New member
מסכימה, אבל אני לא שוכחת שזאת גם תוכנית

טלוויזה, ושיש שם הרבה משחק מצד כולם. יכול להיות שמחוץ לוילה המצב ביניהם יהיה אחרת...שהוא יוכל להיות יותר הוא עצמו... לא משנה, בכל אופן, אותי הוא מרגש ומקסים ולכן אני בעדו..

noaxxx

New member
קודם כל תודה שהגבת../images/Emo45.gif

את הראשונה מבין מעריציה של קרן שהצלחתי לקבל ממנה תשובה. ולעניין עצמו, אני לא מתכוונת להתווכח איתך על זה אלא רק לציין שלדעתי, במשפט הראשון שלך, אמרת הכל. אני טוענת, מאז שגב נכנס והסיפור שלהם התחיל, שמעבר לסיכום האסטרטגי ביניהם, היא רוצה מעבר לזה, והוא לא. איך יכולה בכלל להתקיים זוגיות (הכוונה לרומנטית) במצב כזה?
צריך שניים לטנגו, לא? כשאת כותבת: "...הוא לא יתן לעצמו להרגיש... הוא חסום רגשית ולא יתן לעצמו להסחף רגשית בתוכנית טלוויזה. הוא עצור וחסום.." אין לזה שום בסיס, את בעצם רק מתרצת עבורו את ההתנהגות הזו שלו, המשפילה, לדעתי. ואני אפילו לא אכנס להיבט של המצב הזה מבחינתה של קרן.

anonimit75

New member
אני לא רואה שום דבר משפיל

ביחס של גב לקרן. להיפך, לדעתי, הוא עושה כל שביכולתו שיהיה לה טוב, הוא מעריך אותה ומכבד אותה. בקשר לפרשנות שלי, אז ככה, בכל מה שקשור לגב, אני לא בטוחה בכלום. הוא לא ברור לי בכלל, אני מודה... הדבר היחיד שברור לי הוא, שגב מאוד מחבב את קרן ושהחיבור שלו איתה אמיתי ויש לי המון דברים להתבסס עליהם. מעבר לזה, אני לא בטוחה שהוא לא מאוהב בה, אני נוטה להאמין שיש לו רגשות אבל שהם בשליטה... אני עושה 1 + 1 וזה נשמע לי הכי הגיוני... יותר הגיוני ממה שאתם כותבים פה שכל מה שמעניין אותו זה המליון ושאין לו רגשות. אם הוא היה שחקן כזה טוב, הוא היה מנשק אותה כמו שצריך ,בתשוקה ולהט... זה המינימום שהוא יכל לעשות, אבל הוא לא שחקן כזה טוב בענייני רגשות....מה שרואים זה מה שיש... ואני רואה שם אהבה...

noaxxx

New member
אז זה מה שיש לי לומר,

ברגע שאת כותבת: "בכל מה שקשור לגב, אני לא בטוחה בכלום. הוא לא ברור לי בכלל, אני מודה..." את פוסלת כל תובנה שלך לגבי גב. מה שאת בעצם עושה, זה להשלים בעצמך את הפערים שחסרים לך בתמונה, מצידו של גב, והפרקים של ערוץ 10עוזרים לך לעשות את זה.

למעלה