שרשור לילה

קשקשה9

New member
איתן אמר לדניאל שהם לא יזכו כי

הסיפור שלהם לא טלויזיוני איתן צודק בכל מילה וניתוח של הדברים

קשקשה9

New member
לא כועס על החברים לא על הקהל ולא

על אף אחד רק רוצה לפרוק את מה שהוא מרגיש

סתיו7337

New member
אם איתן זכה ודניאל זכתה, אז מה הוא מתבכיין?

די, לא מתאים לו להתנהג כמו ילד ולבכות לחברים שלו שהוא לא יקבל מיליון. אם הוא החליט שהוא במשחק, אז שיקבל את החוקים ואת ההחלטות ושיקח בחשבון שלא כולם בבית אוהדים אותו ואוהבים את מי שהוא ואת הזוגיות שלו עם דניאל יותר מהכל, מה לעשות. למה לחפש תירוצים ולרמוז לגב שהוא לא אמור לזכות. זה מגעיל וזה שהוא אומר לגב שזה לא בגללו ושזה לא פייר שהכניסו עוד מישהו, זה ילדותי. רצה לשחק? שישחק עד הסוף!!!!!!!!

סתיו7337

New member
זה דיבור של מישהו שלא יודע להפסיד

שיקבל את החוקים ושיקבל את זה שהוא מצא אהבה. הוא בא לשחק משחק ריאליטי וידע שהוא לא היחיד שמתמודד על הפרס הגדול. נכון, הוא דיבר מליבו, אבל זה היה נאום שהביך את כל מי שהיה לידו. הוא במילים אחרות אמר לגב שלא מגיע לו לזכות. הוא במילים אחרות אמר שרק לו מגיע לזכות. הוא במילים אחרות אמר שהוא לא מקבל את העובדה שיש עוד מתמודדים במשחק הזה שמגיע להם הפרס.

רותם 1121

New member
איתן מסיר את המסכה מהפנים של גב

אומר לו את הכל האמת בפרצוף ושואל אותן בשביל מה באת לנצח. מתה על איתן ברגעים אלה

סתיו7337

New member
והתשובה היא כן! בא לנצח! לא ברור מה לא בסדר

מה לא ברור בעובדה שזה משחק טלויזיה? מה לא ברור בזה שזאת תוכנית בידור להמונים ושמי ש"מבדר" יותר, הוא זה שזוכה (אתי, אגב, ממש לא בידרה). מי אמר שבגלל שאיתן היה הרווק המקורי, הוא זה שצריך לזכות? מי אמר שבגלל שאיתן ודניאל מאוהבים, הם צריכים לזכות? איפה זה כתוב? גב בא לנצח, כן. הוא הגיע לתוכנית בידור לקחת את הפרס.

anonimit75

New member
מסכימה לגמרי, והוא עשה עבודה מעולה

רק בזכותו אני צופה בכל הזבל הזה..הוא אדם מרתק ולו בגלל סיפור החיים הלא נורמלי שלו...

סתיו7337

New member
וזה בדיוק מה שאמור לקרות פה

המשתתפים אמורים לעניין את האנשים בבית ויש מעניינים יותר ויש פחות. חבל שאיתן לא מבין את זה. יש אנשים שאותם הוא מעניין ומה לעשות, יש כאלו שלא! מוזר. בתור שחיין אולימפי אני מבינה את התחרותיות שלו לגמרי, אבל הוא גם אמור לדעת איך לקבל הפסד.....מה שאגב, לא קרה עדיין, אז לא ברור למה הוא החליט שהוא לא יזכה. מישהו אמר מניפולציה?

adiyon2

New member
את יכולה להגיד לי מה בדיוק גב עושה

שכל כך מעניין. מסתגר בלופט, משפיל את קרן. מה הוא כבר עושה?

סתיו7337

New member
לא יודעת, אבל כנראה שמשהו מזה עובד

וזה לא משנה מה. אני לא אוהבת את היחס שלו לקרן עד לא מזמן (עכשיו השתפר). מצד שאני, אני גם לא ממש מוצאת עניין רב באיתן ודניאל. אבל כל זה לא משנה, כי הולכים פה על הצבעת רוב. אם איתן ודניאל הפסיקו לעניין, איתן לא צריך להוציא את זה על גב ועוד במשפטי כיתה ג' כמו זה לא פייר.

anonimit75

New member
אין טעם לדוש בזה

אם את לא רואה מה מעניין בו אז את לא רואה...אני לא אוכל להאיר את עינייך...כל אחד רואה מה שמתאים לו לראות... אני בכל אופן, בהחלט רואה אדם מרתק, עם סיפור חיים מרתק והתמודדויות קשות , בחור רגיש מאוד עם שכבות של הגנה ופצעים ...בחור מצחיק בטירוף, אפילו הציניות שלו מצחיקה אותי, אני רואה נשמה טובה ...יש בי המון חמלה ואהבה אליו. וקרן ממש מבינה אותו, הקשר שלהם מלא בהערכה ורגישות הדדית זה לזו. אותי זה מרגש

שן22

New member
הגמר הולך להיות כישלון עם כמות הצבעות נמוכה

ההפקה איבדה את התחתונים שלהם עם התוכנית, הם יצטרכו לעשות שינויים רצינים אם הם רוצים עונה שניה, אם יהיה להם 18% ריטיינג זה יהיה טוב, איזה פלופ

חחחחחחחחחחחחח איתן מתעצבן על גב

הוא אומר לאיתן שהוא לא בא לוילה בשביל לנצח אלא כי ביקשו ממנו. נו בחייאת רבאק. איתן מתעצבן ואומר לו שהוא לא כן, שזה כמו שהוא יגיד שהוא בא לתחרות שחיה בשביל לזכות מקום שני. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

dindan84

New member
איתן שחיין תחרותי-באים כדי לנצח.גב שחקן.

גב שחקן איתן צודק בכל מילה

למעלה