שרשור לילה

חמור מזה זה זלזול בוטה בנו הצופים.

בואי נחשוב על סיבות הגיוניות למה פשטי אמר את זה. אולי הוא הגיע בגלל הפרסום? לללללא יש לו כבר בשפע הוא רק סיים ראלטי נחשב. אולי זה בגלל האהבה?ללללאא הוא רק סיים מערכת יחסים או שלא,לא יכול להיות שהוא כבר דפדף את האהבה שלו מקודם נכון? אולי זה בגלל שאנשי ההפקה חברים שלו וביקשו ממנו יפה מוטי רייף למשל?ללללאא גב הוא סוליסט שחושב קודם כל על התחת של עצמו ומה יוצא לו מזה. אולי זה הכסף? מממממ.... יש מצב,חחחח

אלי אל תדאג, החלטתי עכשיו יותר מתמיד, שאני

אוותר על הרבה דברים אישיים שלי ואשקיע הרבה מאוד כסף בשביל שאיתן ודני ינצחו. עכשיו כשאני רואה את התוצאות אדע איך להתנהל. לא אתן לאייל גולן ולשקרן המצניח הזה לנצח.

ניקול חבל על הכסף,אל תבזבזי אותו לריק..

כל עוד שיטת ההצבעה נותרת בכינה עם ההצבעות דרך המחשב בוואלה. גם אם תשימי 20 אלף את תפסידי. אני מעריך שלקראת הגמר קרן וגב יגיעו בסביבות ומעל 100 אלף קולות. אל תשרפי את עצמך.המשחק מכור.

adiyon2

New member
סליחה שאני מתערבת לך

אין להם סיכוי לזכות. כוחות חזקים ממך ומאיתנו מריצים את גב וקרן. תקני בכסף משהו מגניב, חבל להוציא אותו על סמסים להפקה הכושלת הזאת. העונש הכי גדול להפקה יהיה שהם לא יקבלו בכלל סמסים ואז יבינו שלא להתעסק עם הצופים. לא לרמות אותנו. דניאל ואיתן יתגברו על אי הזכייה, והבושה שההפקה עשתה לעצמה תישאר לדראון עולם. ניצחון במשחק לא הוגן, לעולם לא יחשב ניצחון.

זו גישה תבוסתנית, אני אשקיע את מה שקבעתי

לעצמי שאני מוכנה להשקיע בדניאל ואיתן. יזכו ? יופי לא יזכו ? גם יופי. זה לא שמשהו מהמליון שלהם יגיע אלי בכל מקרה. ואם קרן וגב חלילה יזכו, אז אני אתבעס מאוד ,אבל סה לה וי.

יהודי31

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifמנהלת! איפה סקר הגמר???

מישהו הרדימה אותה כנראה..

שאפולי

New member
סקר לא מתאים כרגע

באמצע הלילה, ויש עודד זמן... נעשה לקראת יום חמישי

יהודי31

New member
נכון.. זה מסוכן בלילה.. מישהו יכול להתנגש בו

בלי לראות... הסבר מוזר שלא נתקלתי עדיין בשנות חי תפוז שלי... אבל עדיין לא מתגעגעים למנהלים הישנים... חח מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בסקר אם זה מתחיל מהיום או מיום חמישי?

שאפולי

New member
היתה בנינו אי הבנה

אתה מתכוון לסקר קבוע? אני חשבתי לפתוח פה סקר על גב הפורום ככה כולם יראו וכולם יצביעו

יהודי31

New member
סורי..../images/Emo52.gif

בצד ימין למעלה ליד "אלבונים" יש את ה"סקר"... (סליחה על הציניות בתגובה הקודמת..)

שאפולי

New member
../images/Emo6.gif זה בסדר גמור../images/Emo6.gif

אבל סקר בפורום עדיף! טוב נעשה גם וגם.

למעלה