שרשור לילה

noaxxx

New member
../images/Emo13.gifאבל לא ציינתי שום סיבה, רק עובדה,

זה מה שהוא אמר.

24שעות1

New member
נעה - גב שמר על כבודו של איתן

מה רצית שיענה לו שאחרי חודש איתן הרס להפקה את הרייטניג שההפקה השקיעה כל הרבה כסף בתוכנית - ואיתן אחרי חודש סיים להם את התוכנית ונאלצו לבחור רווק חדש.

noaxxx

New member
קראת מה כתבתי לך למעלה? זה מה שאני חושבת

ואיתן מודע לזה, גב לא צריך לומר לו. אבל שלא יגיד שהוא בא כדי לצאת מקום שני, זה יותר ממגוחך.

sunflower11

New member
אצלי בדיוק ההיפך. הוא וקרן שני מגעילים שלא

רואים אף אחד ממטר.

לואיזה7

New member
עכשיו אחרי הדברים של איתן - בטוח ההפקה

לא תיתן לו לזכות. הוא אמר שזה שהכניסו מישהו באמצע זה לא פייר. איתן אמר שהוא עצבני. מעניין שהוא החליט לדבר ליד גב. איתן אדם כן. הוא אמר שהוא יודע שהם לא יזכו.

לואיזה7

New member
נכון לרגע זה- אין לי כוונה לכתוב פוסט.

ההפקה מאכזבת אותי מאוד. מה עוד אפשר לכתוב על עריכה מגמתית כזאת ? לדוגמא : ערכו קטע לגב וקרן כזוג אוהבים שהכל דבש אצלם, לא הראו את כל הרגעים המביכים ביניהם. לא שאני בעד אתי : אבל דאגו בסרטון להראות רק את הרגעים הגרועים שלה ולהוציא אותה מגוחכת ביותר... בכל זאת יכלו למצוא רגע אחד שהיא נראתה באור חיובי בתכנית. ועוד כהנה וכהנה דברים .

adiyon2

New member
נכון מאוד, ובכל זאת את עושה סדר שפוי של כל מה

שנאמר כאן. הפקה מעצבנת

24שעות1

New member
מה איתן רצה שגב יענה לו -

שהביאו אותו בגלל שאחרי חודש לא היה רייטניג לתוכנית בגלל שההפקה השקיעה ים של כסף לתוכנית של 3 חודשים שהסתיימה אחרי חודש גב ענה כגבר - אני אדבר איתך אחרי התוכנית.

קשקשה9

New member
למה אחרי התכנית?שיהיה גבר ויענה מול כולם

אלא אם יש לו מה להסתיר.................

goodpink

New member
אורן תשתוק מה אתה אומר את זה מול גב

תשתוק כבר כמה הוא יכול עוד לפגוע באיתן ובדניאל. ממש אהבתי את איתן בפרק חייבת להגיד סוף סוף יצא טוב עם כריזמה עם עמוד שידרה . ההפקה הזו מכורה איך ידעתי ורשמתי מיד שראיתי את הפרומו ביום ראשון שהם הולכים להעיף את אתי ההפקה הזו מכורה צריך לבדוק את זה

המכורה11

New member
הלילה לילה לילה שמחה גדולה ציר הרשע הודח

אתיכס תלמדי לתת בלי לצפות אל תתני מחוסר ברירה כמו שאמרת ליוני אתי תלמדי לא מפרגנים בפנים ומאחורי הגב מלכלכים במיוחד את אורטל לא הפסקת להשמיץ והיא באמת היתה שם בשבילך מכול הלב ייאלה אתי שלום ושה" יגשים את כול משאלות ליבך לטובה ורפואה שלמה לאימך תלמדי ותפיקי לקחים מהתוכנית בהצלחהההההההההההההההה

easternstar

New member
ההדחה היתה צפויה. כולנו ניחשנו קודם

בשרשור הקודם כולנו ניחשנו שזו אתי. הקול היה של גב ולכן הוא בחר בליהיא. הדבר המפתיע הוא נתוני ההצבעה הנמוכים מאוד. כאילו שאף אחד, חוץ מקומץ "משוגעים לדבר" לא מתעניין בריאליטי הזה ותוצאותיו. מעניין מה יהיו נתוני הרייטינג של היום.

meytula

New member
איתן מוערך אצלי אחרי הפרק ודבריו עכשיו

כפול ממה שהערכתי אותו לפני
כל הכבוד לו

dindan84

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifאיתן גבר שבגברים

למעלה