שרשור לילה

וואוו, לגמרי לגמרי לגמרי

אפשר שהוא יהיה גם הרווק שלנו?
הוא כל הזמן אומר "אני לא חושב, אני יודע" לדעתי ההפקה משתפת אותו בכל מה שקורה בחוץ והוא צודק. זה לא הוגן, כל הסיטואצייה עם גב וקרן, הרבה יותר קל להם. הוא ודניאל כנים ואמיתיים לעומת הפלסטיק של גב וקרן ועדיין זה לא מספיק, באמת עצוב. והוא יוצא עכשיו סופר גבר ואני רוצה להיות מוזמנת לחתונה, כי אני מושקעת בזוגיות הזאת...לא מעט

אני אביא מפה מהבויידעם...חחחחחחחחח

זה מה שקיבלתי מחברה הכי טובה של חמותי לחתונה שלי ..... קיבוצניקים, מה לעשות?

sendibar0

New member
את בספק?

הרי הוא ידע על ההדחה של היום, ואיתו החברים שלו וכולנו, יומיים לפני שהכריזו עליה רשמית

לואיזה7

New member
איתן היה הגון ולא אסטרטגי .

הוא רצה להשאיר את אתי, כי הוא חשב שכל מי שיש לו סיכוי לנצח צריך להיות בגמר ולליהי - אין סיכוי. ולו רק בגלל ההגינות הזו, ולא רק בגלל זה - מגיע לו לזכות.

כולם מחייכים בסוף התכנית רק דניאל+איתן חמוצים

זה אבסורד שדווקא הוא שנכנס כמסמר של כל ההצגה הזו יוצא עם זוגתו(קווין אליזבט) הכי רע בסוף התכנית

ריף24

New member
חחח סנדי חופשי!האמת..צפה תמיד.אושר גדול.הפקה

תמשיכו ביושר לגמר! אל תזייפו קולות!! כדי שהאמן בכם יישאר!

לא משנה מי יקח את המליון, העיקר שאתי עפה מהגמ

ר ויותר אני לא אצטרך לסבול אותה על המסך שלי. גם לא הגיע לה להיות בגמר , אחרי כל הלכלוכים והסכסוכים שהיא עשתה שם בבית. מקומה בביוב.

goodpink

New member
איתן חושף שההפקה אמרה לו לשחק ולייצר הוא סירב

איתן חושף למעשה שההפקה רצתה שהוא ישחק וייצר קונפלקטים והוא סירב. כל הכבוד לו גב הפנים שלו שאיתן אומר את הדברים שהוא נשאר אמיתי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גב יודע שהוא קרן וההפקה כדי שיחקו את המשחק ומקבלים הנחיה. איתן יודע שלא מראים אותם. כנראה הכל נובע מדברים שההפקה אמרה לו צעקה עליו וכו'

איתן נשמה שלי, אל תדאג אני באופן אישי יתן

לך את המליון, לך ולדני המלכה. גבר שהולך אחרי הלב שלו ויודע שהוא יפגע, ומחליט ללכת אחרי האהבה זה גבר אמיתי. מבטיחה לכם איתן ודניאל שאתם תנצחו.

למעלה