שרשור לילה

סתיו7337

New member
ובגלל שאיתן שחיין הוא צריך לנצח ?? לא הבנתי

איתן צריך לדעת כבר להתמודד עם כשלונות....שאגב, כרגע עדיין לא זכור לי שיש זוכה, רק מתמודד אחד ובכיין אחד. הכניסו את גב למשחק בדיוק בגלל מה שאיתן בעצמו אמר: הוא לא סיפק את הסחורה וסיים את המשחק הטלויזיוני מהר מאד. האם איתן חושב שכולם יישבו ויחכו לו? אז הרבה אנשים התחברו לצד הבידורי שגב סיפק להם ואיתן לא. אלה חוקי השואו ביזניס ואם איתן לא מבין את זה...וכנראה שהוא לא מבין, בעיה שלו בגדול

dindan84

New member
כואב לי עליך שהבנת ממני שאיתן צריך לזכות כי ה

הוא היה שחיין - הבנת הנקרא.............. אכן לא הבנת

סתיו7337

New member
מציעה לך לקרוא שוב את מה שקראתי

התוכן של הדברים חשוב, לא קטנוניות.... אני הבנתי שכיוונת לזה שגב בא לשחק משחק ואיתן בנאדם רציני ותחרותי ולכן הטענות שלו כלפי גב מוצדקות. אם לא, תקני אותי, אבל למה בצורה מגעילה?

קשקשה9

New member
גב:לא באתי לפה כדי לנצח

איתן :תכבד אותי בכנות כמו שאני כנה איתך לא באתה כדי להפסיד תגידו מה שאתם רוצים על איתן אבל הוא איש הגון וישר!!!

אני מרחם על אלה שמאמינים לגב

שהוא לא בא כדי לנצח אלא כדי למצוא אהבה, הם ידפקו הרבה בחיים מטיפוסים כמו גב.

הוא צודק בקטע הזה..

והוא התרגז על גב.. מה שגב אמר וענה לו זה פשוט זלזול באינטיליגנציה. כאילו מה אתה אמיתי? כולם שם באו בשביל הכסף והיו שמחים לקבל אותו.

goodpink

New member
תכבד אותי בכנות כמו שאני כנה איתך-גדול איתן

איתן ממש אהבתי אותו בפרק וכרגע בשיחה יצא גדול כל הכבוד עם עמוד שידרה כריזמה וכנה אהבתי שהוא חשף גם למעשה בין השורות גם את גב וגם את ההפקה. דברים שאיתן אומר אלו דברים שההפקה אמרה לו למעשה לרדת עליו.

גב היה מביך! כל הכבוד לאיתן שלא הרפה

זה פשוט היה מביך איך גב התפתל עם השקרים של עצמו ואיתן כמובן לא קונה את זה... ואיזה כיף שאורטל שוב היתה חסינה ע"י הקהל (ותודה גם לי...
ממש פחדתי לרגע שתהיה הפתעה והיא תודח... אורטל לא הועמדה מעולם ע"י הקהל להדחה- כבוד!!! קרן -פעם אחת (ותודה לחמ"ל של אבא של גב) דניאל- פעמים (לדעתי רוב מעריציה שומרים את הסימוסים הכבדים לגמר) וליהי שלנו שברה שיא עולמי בתולדות הדור הבא לדורותיו
... 7 פעמים!!! הועמדה ע"י הקהל (או שאולי אפילו 8)

איך גב מעז לשקר במצח נחושה ולהגיד לאיתן שהוא

לא נכנס עבור הפרס הכספי? בואנה זה אחד הדברים הכי הזויים ששמעתי בחיים שלי... הרצחת וגם ירשת במרכאות? הרי זה ברור לעיני כל אדם שפוי שגב סובל שם כל דקה ודקה ומה שמחזיק והחזיק אותו זה הידיעה שהוא נכנס לחודש עבודה כדי להרוויח בגדול. גב הלך להשרדות בשביל הפאן גם? הזויי,וטוב מאוד שאיתן לא קונה את הבולשיט הזה.פשטי חשבתי שאתה יותר מתוחכם מזה...אכזבת אותי שנית

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif זה זלזול בוטה באיתן התשובה שלו

כולם באו לשם בשביל הכסף.

קשקשה9

New member
סוזי זה בדיוק מה שאיתן ענה לו -תכבד אותי

בזה שתהייה כנה אבל גב מזמן מכר את עצמו בעבור כסף

זה היה בסדר גמור ולגיטימי אם גב היה

אומר את האמת, זו אמת לגיטימית, כולם באו לשם בשביל התקווה של גם לזכות בכסף. אז שילך ימכור תותים!!

למעלה