שרשור לילה

לואיזה7

New member
גם אביעד אמר לגב :

"אתה וקרן התקרבתם וגרמתם לנו נחת". הם אפילו לא מתאמצים להסתיר את הנטייה שלהם לצד גב... משחק מכור.

ואולי הם גם רוצים לרצות את אלה שהתאכזבו

מזה שגב הפסיד בגמר של השרדות (גם אני בין שרצו שהוא יזכה אבל היום אני מבין למה הוא לא זכה) הם לא יודעים שהיום גב הרבה פחות פופולרי

לואיזה7

New member
ברור שלהפקה הזאת, שהפיקה גם את הישרדות,

יש קשר אישי עם גב ויש רצון לפצות אותו במליון שלא זכה בהישרדות. לגב כנראה יש מערכת משומנת בחוץ ובכלל כמו שאני קוראת פה אנשים מעידים שההצבעות אינן כשרות. הכל פרוץ. ייתכן מאוד שגם לקרן יש קשרים עם אנשים מההפקה.

poseidon111

Active member
זיגזגתי וזיגזגתי אבל אני חושב שקיש לי החלטה

אני ממש בדילמה.בשבועות האחרונים התלבטתי בן אורטל לבין דניאל.לאור תוצאות הערב,אני חושב שהדרך היחידה להשגת מטרתי דהיינו הפסד של קרן-גב, היא להצביע למי שמסוגל למנוע מקרן את הזכייה. אורטל.אין טעם להילחם בקהל.יש לאחד כוחות ולהצביע כדי שהזוג המזוייף,זה שהכסף הוא הערך העליון עבורו,יפסיד. מהיום אני כולי אורטל.גם היא גילתה נקודות נוספות ששבו את ליבי הערב.

מה זה משנה, ההפקה תסמס בכמה אלפים לקרן

והיא תזכה קרן עבדה בערוץ 10 בעבר, הייתה מנחה של שעשועון ליילי, יש לה שם חברים טובים כנראה.

המפיקים האלה מרמים את הצופים

אולי עושים את גם בהאח הגדול המפיקים היחידים שיש להם הגינות ואני בטוח שהם לא מרמים את הצופים אלה המפיקים של כוכב נולד

easternstar

New member
ברכותי.../images/Emo13.gifהחלטת לסמס. זוכר שצחקו עלי?

אני זוכר כאשר סימסתי פעם ב20 ש"ח וחשבנתי אותם כ"הוצאות בידור" כולם חייכו ואמרו שהם מסמסים מקסימום בסרגל הכלים של וואלה. 3 הצבעות. אחרי הקמפיין שנערך לאורטל (גם על ידי) רציתי לדעת מה הכוח שלה בחוץ. אם אגוז צודק העם לא מתעניין, אנחנו מעטים וכמעט לא מסמסמים והכל לא יקבע על ידינו. אני חושב שההימור הברור כעת הוא שלא הגולשים פה יקבעו את הגמר. כמה אנחנו בכלל ובכמה נסמס הפעם? זאת השאלה שאפשר לשאול.

עכשיו אנחנו שוב ברוגז../images/Emo3.gif

סתם. מבינה את קו המחשבה וגם אני מקוה מאוד שקרן והגמול שלה לא יקחו את הפרס אבל, האם לא מסמסים למועמד שאתה הכי מזדהה איתו no matter what?

poseidon111

Active member
זה לא פשוט.דניאל תמיד היתה אצלי ראשונה.אחריה

קרן.סתאם.אחריה אורטל.יש לי כמה נקודות לא ממש פתורות לגבי אורטל.חלק מהן נפתר בזמן השידור לחיוב.המחשבה כרגע היא אסטרטגית נטו.המטרה העליונה היא למנוע את הזכייה ממי שאני חושב שאינו ראוי דהיינו קרן וליהי.מכיון שליהי יצאה מהמשוואה, נשארה קרן.מי יכולה למנוע ממנה את הזכייה,כפי שזה נראה על סמך הצבעות הקהל? נראה שזו אורטל.האם ללכת על דניאל ולהסתכן בזכייה של קרן? או ללכת עם הקהל ועם מישהי שאני מרגיש גם שלם איתה,אם כי קצת פחות.אלו השיקולים שלי כרגע.

easternstar

New member
אני בעד שמי שרוצה לאחד כוחות יתפקד

אני כבר מודיע שאני לא מסמס בכלל. אני נשאר לצפות במי הקהל וההפקה יבחרו. לדעתי כדאי לפתוח שרשור של גולשים שרוצים "לאחד כוחות" ובכלל מתכננים לסמס.
אפשר גם לשאול כמה הם מוכנים להשקיע.

KEEK

Member
אני מסכים איתך, צריך לבחור מישהי וללכת כולנו

איתה. רובנו פה מתלבטים בין דניאל אורטל, וזה פועל לטובת קרן. צריך להגיע להסכמה משותפת (בין המתלבטים כמובן), ולבחור צד.

easternstar

New member
בכמה אתה מסמס KEEK? כי אפשר להגיע

להרבה הסכמות לגבי 0 סמסים.
הרוב פה לא מסמסים. קודם צריך לשאול מי מוכן לסמס ובכמה? לי למשל אין סרגל כלים כי אני לא מוריד תוכנות שעלולות "לתקוע" את המחשב שלי. אשמח לראות את ההסכמות של השאר בצרוף הסכומים שהם מקצים.
דומה להתרמות פומביות, שבהם מתחייבים על הסכום.

easternstar

New member
הסרגל הזה "תוקע" את המחשב?

פחדתי להוריד אותו עד עכשיו כי אני לא מוריד תוכנות לא מזוהות. אפשר "להפטר" ממנו בלי בעיות?

למעלה