שרשור לילה

KEEK

Member
כן.. כמו של מאקווו

הורדתי אותו לפני חודש לצפייה בפרק ואח"כ הסרתי השבוע הורדתי שוב כדי להצביע..

תשמעו בקשר להצבעות,אם אבא של דניאל ירצה שהיא

תנצח היא תנצח אין אפס,יש לו את האמצעים הכלכלים אבל הוא לא בן אדם טיפש ודעתו על ההפקה הזו נשמעה כבר על גבי הבלוגים שלו. הוא יודע שגם אם ישקיע סכום נכבד,ההפקה לא אמינה,והוא יכול לאבד המון כסף שיכול להגיע למטרות יותר טובות מזכייה בראלטי. צריך לקוות שלאורטל יש גב חזק ממי שאני חושב שעזרו לה להגיע למעמד זה.

easternstar

New member
אם יש לה גב חזק היא תזכה. אם לא יזכו מי שיש

אנשים שמוכנים לסמס עבורם באלפי שקלים. נראה שאיתן כבר יודע שהוא הפסיד את המיליון.

איתן הפסיד את המיליון ברגע שהוא הפסיק לשחק..

לפי החליל של ההפקה. מי שזוכר את הפרצוף של איתן יום לפני הכניסה של גב,יום שבו הוא התבשר על הכניסה של רווק חדש זוכר מהו מראה של תבוסה. שאיתן איבד את אמון ההפקה מעליו הוא בטוח איבד את הפרס.

andy181

New member
אני אופטימית לגבי דני, הרבה אנשים היו אדישים

ולא סימסו כי ידעו שאיתן ישאיר אותה בכל מקרה חוץ מזה חלק מתומכי אתי יעברו לדניאל. אם אתה אוהב את דניאל לפחות תשקיע בה את ההצבעות בוואלה :)

pink panther7

New member
הצבעתי לאורטל באתר וואלה

בואו נדפוק את הזוגות המגעילים וניתן את הפרס לאורטל המתוקה

איתן הממורמר מבין שהפסיד את המיליון כי בחר

בדניאל, הוא שכח שברגע שבחר בדניאל אפשר היה לסגור את התוכנית כי הם שיעממו למוות, זו הסיבה שהכניסו את גב כדי שיהיה אקשן ואנשים ימשיכו לצפות ולשלוח אסמסים=כסף. הוא שכח שאמר ואמרה דניאל שהם זכו אחד בשנייה והם לא באו בשביל המיליון?! הנה האמת יוצאת לאיתן בפרצוף! מעניין מה הוא יאמר כשהוא יצא עם דניאל ואחרי שבוע או יותר הם יפרדו, פחחחחחחחחחחחחחח

NevaEva

New member
הוא עצוב כי הוא חושב שהדרך שלו ושל דניאל

היא הדרך הנכונה, וזה עצוב בשבילו שהדרך הנכונה היא לא הבחירה של הקהל.

meytula

New member
בטח שכן

הציגו את דניאל כרודפת בצע ואת גב כגבר הכי רגיש ביקום

meytula

New member
דניאל ואיתן יקחו את הגמר בגדול

יש לי תחושה שהמקום הרביעי של דניאל יזעזע את כולם וכולם יתעוררו ואני אפילו בטוחה שאף אחד לא סימס לה כדי לשמור לגמר את הקולות כי זה היה ברור שאיתן יחזיר אותה אז יאלה להתעודד כולם ולא לתת להפקה לנצח כי הצדק יצא לאור ביום ראשון

איציק911

New member
גב לוקח את הגמר בגדול......

גב גדול על איתן ,למרות שכולם יכולים להעיד בפורום על תמיכתי בדניאל ובחוסר אהבה שלי לציר הרשע אתי קרן וליהי. עדיין אני יצביע לגב וקרן פשוט תזכה מן ההפקר,ודניאל תפסיד בגלל איתן המגעיל

איתן יצא אפס עכשיו. איך הוא יוצא על גב, פשוט

קנאות לשמה. הוא הבין שהוא לא יקבל את המליון. אוי אוי אוי, רחמים על הבחור. יאללה גב וקרן למליון.

למעלה