שרשור לילה

מגוחך שגב לא יכול להגיד שהוא גם בא בשביל לנצח

מה? זה בושה? הזלזול בא מצידו של גב, שהוא עוד מתפתל שם מול איתן ואומר לו שהוא לא בא בשביל לנצח. איתן אמר לו שזה כמו שהוא ילך לתחרות שחיה וירצה לקחת מקום שני. זה ממש עלוב.

יכול מאוד להיות שהוא בא כי הוא מקבל

על זה כסף (רק על זה שהוא הגיע לתוכנית). זו אחלה סיבה, פשוט לא נעים לו להגיד את זה.

בובה, הוא בטוח לא מקבל על זה מליון שקל

וכולם מקבלים שם כסף. איתן גם מקבל סכום נכבד.. השאר סכום סימלי אני משערת.

נו, זו לא סיבה מספיק טובה בשביל לבוא?

מקסימום לא יקבל את המליון, העיקר הרוויח פה כסף על הצטרפותו לתוכנית. כנראה בגלל הסיבה הזאת הוא בא, לא בשביל להרוויח את המליון, שגם ככה אני מאמינה שהוא בא בידיעה שלא בטוח שהוא מקבל. הוא בא בידיעה שיש מצב שיקבל ויש מצב שלא. הוא בטח גם בא בין היתר בשביל לחפש אהבה, אולי הוא פשוט מרגיש פאטתי להודות בזה, כי זה נשמע לו נואש מדי.

חחחחח את חמודה

הוא בא בידיעה שיש מצב שיקבל ויש מצב שלא. אבל הוא בא בידיעה שהוא בא להתחרות על מליון, ולא הייתה מזיקה לו קצת כנות אם היה אומר את האמת. כן, גם הוא כמו כולם באו בשביל הצ'אנס למליון. להגיד את מה שהוא אמר זה זלזול בצופים, ובאיתן שלו הוא אמר את זה.

בסדר, אבל זו ל-א הסיבה העיקרית!

ואם זאת היתה, אני לא מאמינה שהיתה לו בעיה להגיד את זה, כי זה לגיטימי לגמרי. אני פשוט מאמינה שהוא מספיק כנה וחכם שאם זו הייתה הסיבה היחידה בגללה הוא בא לא הייתה לו בעיה להגיד את זה. כנראה שיש לו הרבה סיבות אחרות- שוב, להכיר אהבה, להנות מחוויה וכמובן מהכסף שאתה מקבל כשאתה מצטרף לתוכנית (בגלל זה הוא בא גם לפני ביחד עם מושיק עפיה ושות'). אני ממש לא מאמינה שהמיליון זו הסיבה העיקרית (כמובן שזה בין היתר), לא חסר סיבות אחרות.

אנחנו טוחנות מים

לאף אחד זו לא הסיבה העיקרית, כל אחד בא מסיבות, אולי גם בשביל אהבה ... אבל גם בשביל המליון. גב אמר :" באתי כי ביקשו ממני" הוא לא אמר :" באתי כי היה לי פה מגניב כשהייתי, ביקשו ממני.. וחשבתי לעצמי למה לא.. נתן צ'אנס לאהבה ולמליון" זו תשובה לגיטימית. במקום זה הוא בחר לענות תשובה מפגרת ומתפתלת, ולשקר לבנאדם מול העיניים.. רבאק, מה אנחנו ילדים קטנים?

זה היה בצחוק. אני לא מאמינה שהוא חשב

לשניה שאיתן יאמין לזה שגב בא כי ביקשו ממנו. אבל איתן, כצפוי מבנאדם צנון ורציני, לקח את התשובה הזאת ברצינות. חלאס, מה הוא חייב לו דין בחשבון? מה זה אשמתו שהקהל אוהב אותו ואת קרן יותר מאיתן והבחורה המשעממת שלו? שימשיך לבכות בשקט ושלא יטחן לגב שלא מגיע לו מליון. אם הקהל אוהב אותו, מגיע לו. סוף פסוק.

KEEK

Member
יש הרגשה שאיתן הפסיד את הכסף, אבל

קנה את עולמו כבנאדם. בתחילת התוכנית הוא קבל בראש מכולם והיה אישיות בלתי נסבלת ודווקא בנקודה הנחותה הזאת יוצא ממנו פן ממש הגון ויפה. זה התחיל בפרק שהוא התנהג כספורטאי הגון ולא כאסטרטג ואפילו לא שקל הדחה של אורטל. והמשיך אחרי הפרק בשיחה שלו עם הבנים, ההשלמה למצב שהוא לא יזכה. הדברים שאמר לגב, הכנות שיצאה ממנו, לדעתי מאוד מרשימים. אהבתי מאוד גם שתקף את גב ברגע שלא קיבל כנות בחזרה. וכמובן אח"כ החיבוק שלו עם דניאל. שניהם יודעים שהם לא יקבלו את הפרס, ויחסית לזוג שהפסיד כרגע מיליון ש"ח, ההתנהלות שלהם מכובדת ויפה.

רינתי77

Active member
בעיני יושרה מקנה לאדם נקודות זכות רבות

וזה מה שהוא הפגין בשיחה עם גב. הוא היה ממש קונטראסט לגב, שעד הרגע האחרון לא מפסיק להסתתר מאחורי אמירות נלוזות.

קשקשה9

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifגב נראה כאילו

שאיתן סטר לו הוא לא יודע להתמודד עם כנות כשהיא באה מולו גב עדיין נראה כמו ילד נזוף

שן22

New member
כן חבל שגב לא אמיתי עם עצמו אני שוב אומרת

שהוא גבר מעניין וכן היה מגיע לו לזכות בהישרדות אבל זה לא שייך לכאן ולא מגיע לו פיצויי הוא לרגע לא היה כנה עם אף אחד בבית אומרים על אורטל שהיא מיסתורית גב יותר מיסתורי ממנה, שרק שואב מידע ולא חולק לא מגיע לו לזכות אולי לקרן כן ש/שיחקה את המשחק לא לגב שבכלל לא השתתף עד השבוע האחרון

easternstar

New member
../images/Emo13.gifכן. איתן יודע שהוא כנראה הפסיד את המיליון

אבל נהג כל הדרך כספורטאי.

מה ציפית, שהוא יתחיל לבכות כמו ילדה קטנה?

הבחור התאהב, ואהבה זה יותר חשוב מכסף. כל בן אדם שפוי יעדיף לקבל אהבה אמיתית בתוכנית מאשר לזכות בכסף. הוא את שלו עשה, ואין לו שום השפעה על המצב. התבכיינות לא תעזור פה, נותר רק להשלים עם המצב שלא תזכו והעיקר זכיתם זה בזו.

KEEK

Member
הכל יחסי

אני מניח שהרווק השני בבית היה מגיב בטריקת דלת מול אהובתו דחייה ממנה צעקות וקללות ועישון מסיבי בחדר תוך כדי שהוא שם *** על חוקי הבית. שוב - הכל יחסי.

ככה זה כשאתה לא אובייקטיבי, מתחיל לדמיין

ולנבא דברים שהיו קורים ולהיות בטוח שאתה הכי צודק בעולם ושפתאום הפכת להיות נביא.

למעלה