שרשור לילה

קשקשה9

New member
מה עוד נשאר להגיד ולא אמרנו ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

sendibar0

New member
אני אתחיל: סמסו והצביעו 3 לאורטל../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

שן22

New member
איתן יצא מאוד סימפטי הפרק לגמרי אנושי ועיניני

וגב הראה את הפרצוף האמיתי שלו רק חבל שמאוחר מידי.... ההצבעות בוואלה זה רק למי שמוריד את הסרגל כלים אז ככה שאני לא מתכוונת להצביע, חבל בשביל קרן שתצטרך להתחלק במיליון של עם גב האסטרטג

תשמעו את איתן מדבר, הלך אחרי הלב שלו וידע שזה

לא יעניין אף אחד והוא עלול להפסיד ולמרות זאת הלך עם הלב. אחלה גבר שבעולם.

sunflower11

New member
כואב לי על איתן (ממש לא על דניאל),

היה מגיע לאורטל ואיתן לזכות יחד במליון. איתן בחור טוב וישר והוא נוגע ללב. (יש לי כל הזמן תחושה שדניאל לא שווה אותו וגם על זה כואב לי עליו).

ריף24

New member
שן?סימפטי?מהשניה שהמלך הבין שהמיליון לא בכיסו

שינה עורו!! תגיד אתה לא רואה? תראה מה הוא עושה לגב, תראה מה הוא ודניאל ניסו לעשות לגב וקרן! למה?! כי הוא שכב איתה וזרק?! למה? כי רק לו מגיע המיליון? כל שאר האנשים בתכנית סטטיסטים? מה עובר עליכם, אתם לא רואים?

sigal1005

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif<

ריף24

New member
איתן רחוק מגבר!קנאי שליט!הוא תוקף את גב, תראו

מה הוא עושה-הוא מפקפק בגב יורד עליו צבוע חסר גבריות איתן

קשקשה9

New member
ברור שיפקפק בגב

גב אומר לא באתי לנצח חחחחחחחחחחחחחח כן בטח הוא בא לחפש אהבה

noaxxx

New member
הוא גם אמר שאחרי התכנית איתן יבין כמה דברים

שהוא לא יכול לדבר. בטח שלמו לו סכום באמת גדול, רק שייכנס ויפריח את השממה של התכנית הזו.

sunflower11

New member
אל תהיי תמימה. אם זו היתה הסיבה, לא היו

דוחפים את גב וקרן לנצח.

למעלה