הכרויות ושאר ירקות

h p g i r l

New member
אוקי...

שם: נטע גיל: 13 מיקום בארץ: אה, איזור רחובות למה נרשמתי: אני אוהבת לראות סדרות אנימה שהן כמובן ביפנית (ואים אתם רוצים לדעת איזה אז אני ראיתי והאבתי מאוד, יאמי נו מסטואי, וכעשיו אני רואה צ'וביטס) ואני רוצה ללמוד יותר טוב את השפה, אני יודעת כמה מילים אבל זה לא ממש נחשב... תמיד חשבתי לקחת שיעורים היפנית אחרי שאני אסתדר יותר עם אנגלית, הכתיבה קצת פחות משנה לי עכשיו אני רוצה ללמוד לדבר...

h p g i r l

New member
האמת,

אני בת 13 ב 3 בספטמבר... והנה תמונה של מישהו מדהים מיאמי נו מסטואי

Ray girl

New member
הוא גם בעלי ממזמן!

מה נעשה? מה שאני תמיד עושה (;_;) נפצל אותו! חצי לך חצי לי

h p g i r l

New member
אה, אוקי,

יש לי חברות שמפצלות את טוזוקי, אז מדוע לא....ודרך עגב נחמד למצא משהו שאוהב את היסוקה כמוני^^

Ray girl

New member
יש לי רעיון יותר טוב!

*גונבת לחברה שלי את מכונת השיכפול* *מכניסה את היסוקה למכונת השיכפול והווווווופ ויוצא עוד היסוקה* קחי את ההיסוקה השני... היסוקה שלם לכל אחד ואני מדברת שטויות! XD

גאנדAלף

New member
דרך עגב../images/Emo35.gif ../images/Emo6.gif

זה משעשע במיוחד בקונטקסט בו זה נאמר...

sai girl

New member
אני...

1. יעלי 2. 16 3. ראש העין 4. כי אממ אני רואה המון אנימה וגם ניסיתי ללמוד באינטרנט וחצי התייאשתי ואני חוזרת לזה מדי פעם.....ויפנית זה שולט!!!

kaiwen

New member
גם אני חדשה ../images/Emo24.gif

ושמחה מאוד להיות פה. סופ סופ רואים איך פורום נולד. אז ככה: שם: קרן גיל: כמעט 30 מקום בארץ: ירושלים למה הצטרפתי: כמו שכבר כתבתי בהודעות המברוק הקודמות - אני רוצה ללמוד יפנית כי יש לי חברים יפנים שפגשתי בסין כשלמדתי שם סיניתץ ויש סיכוי טוב שאני אראה אותם שוב בסין באפריל. חשבתי לקחת קורס יפנית באוניברסיטה השנה (אני ממילא שם) והפורום הזה די שיכנע אותי לעשות צעדים בכיוון. אני מקווה שהחוג יסכים. אעדכן בהמשך.

Morphia

New member
או וול

אז ככה אני שנת שור (1985 *מריעה*) קוראים לי מאיה אני בת 18 (צבא בקרוב) גרה בצפון נרשמתי לפורום כי יפנית זה שפה יפייפיה ואני אוהבת את הזרימה שלה ואני רוצה להרחיב את ההיכרות שלי איתה אגדה נוספת על גלגל המזלות היפני היא- החיות עשו מסיבה כדי להחליט מי תהיה בגלגל. החתול התארגן לצאת כשהעכברוש אמר לו שהמסיבה נדחתה ביום. החתול שמח וחזר לישון בזמן שהעכברוש רכב על גב השור אל המסיבה (חלק מאמינים שהשור היה מאוהב בעכבר). למחרת גילה החתול על המזימה, אבל זה היה מאוחר מדי, והוא הושאר מחוץ לגלגל. ולאנשים שכותבים באנגלית כי אין להם מקלדת עברית, יש עברית בשליחת הודה, תסתכלו מתחת לתיבת הטקסט, כתוב 'מקלדת עברית'. לילה טוב ^-^

Tonjin

New member
thank you very much, but...

typing a long message on a virtuall keyboard is something i do not wish even on my enemies.... i don't have enough time as it is, English will have to do..​

Morphia

New member
איך שבא לך

אבל אם אתה כבר כותב באנגלית, בבקשה תקפיד יותר על גרמר ואיות :X אני יודעת שזה נשמע טרחני והכל, אבל זה פשוט קצת מוזר לי... בכל מקרה, יורושיקו ^^

Tonjin

New member
well dear....

i'll be extremely grateful if you will point out my grammar and spelling mistakes for me.... you know - just so i could correct them and do better next time....​

Tonjin

New member
Unless ofcourse

the horrible typo of 'virtuall' instead of 'virtual' completely confused you... in that case however i will recommend that you will stick to English for a while longer before you try to pick up Japanese.... best regards​

למעלה