שרשור נטול אבריל

שירה 1992

New member
אתה פשוט חתיכת-

טוב, לא יפה להגיד אתזה^^ אתם יודעים מה, חשבתי להצטרף לפורום, אבל... כשראיי מה היחס פה לאלה שאוהבים, כן, תתפלאו, זמרים שאתם לא אהבים, פשוט נגעלתי. איך אפשר להיות כאלה מגעילים?! איך?!?!?!

whatascene

New member
וואי זה פשוט לא ייאמן כמה פעמים

חזרתי על עצמי בשעתיים האחרונות.....................! מה לא ברור פה? יש אנשים שלא אוהבים אותה, וכל פעם שמדברים עליה לא יוצא מזה שום דבר טוב! זה לא כזה קשה, בחיי שלא! כאילו, כולה איזה ילדה מסכנה וכמה טוחנים אותה כל הזמן.. אי אפשר פשוט לא לדבר עליה? זה באמת עד כדי כך קשה?

WoRd LiFe WWE

New member
צודקת

הצטרפתי לפני כמצה ימים ואני בדרך לעזוב... היוספלוץ הזה כל כך ב''ז

yoseflotz

New member
יאללה שתוק, אידיוט../images/Emo112.gif

לך תתחרמן על ג'ון סינה המתרומם, הומו.

WoRd LiFe WWE

New member
אמא ש'ך

לך תאונן על תמונות של בילי יא גועל יא מסריח אני עוד הומו? מקלל ילדות אין לך רמה בגרוש מבריח ילדות מפורום גרין דיי!! איזה דביל חושב אתה מצחיק או משהו? אתה אדיוט שמתלהב על ילדות עליי אתה לא יכול להתלהב כי אתה זה שהומו.. אתה זה שדוחף מקלות לתחת!! זבל!!

yoseflotz

New member
אתה כזה מסכן..../images/Emo112.gif

לך לאבריל. אתה כזה אפס... אין לך כלום בחיים אז אתה רק מעריץ כל מיני הומואים שאתה רוצה להיות כמותם. אתה פשוט אפס תשלים עם זה...

ADCMAN

New member
הוא דביל והומו

נכון אבל הוא שם תמונה של באטיסטה באיזשהו אשכול- מה שהוציאו אותו קצת גבר אבל הוא עדיין אפס. מנגולויד.. ג'ון סינה קוויר

WoRd LiFe WWE

New member
טוב

אני הומו? מאיפה אתה יודע? בדקת אצלי? לג'ון סינה אני לא ייתיחס.. כי אפ'חד פה לא שם על זה.. אתה פשוט מעפן אתה לא מבין שהוא מקלל כל אחד שלא נראה לא.. והוא לא נראה לי, אז מי הוא שאני ישתוק לו?! ואני לא אפס, אני גבר אחושרמוטה אנד דטס דה בוטם ליין, קאז WoRd LiFe WWE סד סוו!!!!

Sum41xGiRL

New member
גבר, יש לך בעיית איות קשה

אתייחס,אשתוק גוף ראשון - אני- מדבר - עתיד מקבל את א' בתור תחילית(אותיות א,י,ת,נ)

WoRd LiFe WWE

New member
חח

אתה פשוט דביל.. ואתה שם איפור ומסתובב ם שחורים כדי להיות מגניב ופריק.. משחק אותה מגניב ''קשוח'' , אתה מפגר, חושב שאני חייב לך משהו או שאני שם עלייך.. יו סאק, יו קנט סי מי, וורד ליף... זהו..עכשיו שתוק..

BlueBeIl

New member
איזה מצחיק שאתה עוד חושב שאנשים

פה פריקים
אתה הפריק

WoRd LiFe WWE

New member
זובי אני פריק

אני ילד רגיל אני לא יקלל סתם ילדות וילדים בגלל המוזיקה שהם שומעים, ודרך אגב זה הפורום היחיד שאני מכיר שיש בו כל כך הרבה קללות ושום דבר לא נמחק... וזה טוב!!

WoRd LiFe WWE

New member
ודרך אגב

אני רואה שאתה בגילי.. מאיפה אתה בדיוק? יהיה נחמד ללכת איתך מכות או משהו..

Sum41xGiRL

New member
בואנה, אתה חושב תעצמך ערס

אתה ממש משעשע. עד שלא תקבל איזה דקירה לא תירגע?

WoRd LiFe WWE

New member
האאא

חח דקירה.. אתה לא יודע מה הולך פה בראש העין.. כל רגע יש כאלה תאמין לי שלא חסר..

למעלה