טוב, לא יפה להגיד אתזה^^ אתם יודעים מה, חשבתי להצטרף לפורום, אבל... כשראיי מה היחס פה לאלה שאוהבים, כן, תתפלאו, זמרים שאתם לא אהבים, פשוט נגעלתי. איך אפשר להיות כאלה מגעילים?! איך?!?!?!
חזרתי על עצמי בשעתיים האחרונות.....................! מה לא ברור פה? יש אנשים שלא אוהבים אותה, וכל פעם שמדברים עליה לא יוצא מזה שום דבר טוב! זה לא כזה קשה, בחיי שלא! כאילו, כולה איזה ילדה מסכנה וכמה טוחנים אותה כל הזמן.. אי אפשר פשוט לא לדבר עליה? זה באמת עד כדי כך קשה?
לך תאונן על תמונות של בילי יא גועל יא מסריח אני עוד הומו? מקלל ילדות אין לך רמה בגרוש מבריח ילדות מפורום גרין דיי!! איזה דביל חושב אתה מצחיק או משהו? אתה אדיוט שמתלהב על ילדות עליי אתה לא יכול להתלהב כי אתה זה שהומו.. אתה זה שדוחף מקלות לתחת!! זבל!!
אני הומו? מאיפה אתה יודע? בדקת אצלי? לג'ון סינה אני לא ייתיחס.. כי אפ'חד פה לא שם על זה.. אתה פשוט מעפן אתה לא מבין שהוא מקלל כל אחד שלא נראה לא.. והוא לא נראה לי, אז מי הוא שאני ישתוק לו?! ואני לא אפס, אני גבר אחושרמוטה אנד דטס דה בוטם ליין, קאז WoRd LiFe WWE סד סוו!!!!
אתה פשוט דביל.. ואתה שם איפור ומסתובב ם שחורים כדי להיות מגניב ופריק.. משחק אותה מגניב ''קשוח'' , אתה מפגר, חושב שאני חייב לך משהו או שאני שם עלייך.. יו סאק, יו קנט סי מי, וורד ליף... זהו..עכשיו שתוק..
אני ילד רגיל אני לא יקלל סתם ילדות וילדים בגלל המוזיקה שהם שומעים, ודרך אגב זה הפורום היחיד שאני מכיר שיש בו כל כך הרבה קללות ושום דבר לא נמחק... וזה טוב!!