|פופקורון סליחה שהרסתי לך את החלום
S Simple Girl 182 New member 5/12/07 #289 |פופקורון../images/Emo69.gif../images/Emo201.gif סליחה שהרסתי לך את החלום
O O0NoNi0O New member 5/12/07 #226 אני זוכרת אותךD: ברוכה השבה! יש לך שם ממש יפה, בלי קשר לזה שקוראים לי נעם, אני פשוט מתה על השם הזה נועה! נחליף?
אני זוכרת אותךD: ברוכה השבה! יש לך שם ממש יפה, בלי קשר לזה שקוראים לי נעם, אני פשוט מתה על השם הזה נועה! נחליף?
H hooba New member 5/12/07 #229 כן, גמני זוכרת אותך!! D= תודה. ותודה P: אממ.. אני חושבת שאני אשאר איתו בזמן הקרוב.. כשאני ארצה להחליף אני אגיד לך though P:
כן, גמני זוכרת אותך!! D= תודה. ותודה P: אממ.. אני חושבת שאני אשאר איתו בזמן הקרוב.. כשאני ארצה להחליף אני אגיד לך though P:
J just orr New member 5/12/07 #231 ברוכה השבה ^^ את בטוח לא מכירה אותי, הצטרפתי רק לפני כמה חודשים חח בכל מקרה, אני שמחה שחזרת ^^ אני אור, בת 15 מאיפשהו במרכז חח D: יאללה, תחזרי להציף XDD
ברוכה השבה ^^ את בטוח לא מכירה אותי, הצטרפתי רק לפני כמה חודשים חח בכל מקרה, אני שמחה שחזרת ^^ אני אור, בת 15 מאיפשהו במרכז חח D: יאללה, תחזרי להציף XDD
D DoLi it is Me New member 5/12/07 #239 אני זוכרת אותך>< למרות שאת בטח לא זוכרת אותי >< כי את עזבת נראלי קצת אחרי שהיצטרפתי >< אניוואי או אנירואד [כמו שהבריטים נוהגים לומר ] בורכה השווה |חיבוק |
אני זוכרת אותך>< למרות שאת בטח לא זוכרת אותי >< כי את עזבת נראלי קצת אחרי שהיצטרפתי >< אניוואי או אנירואד [כמו שהבריטים נוהגים לומר ] בורכה השווה |חיבוק |
M m i c k e y 15 New member 5/12/07 #245 ANYROAD ../images/Emo6.gif נקרעתי שקראתי את זה הם כאלה דפוקים XDDD
D DoLi it is Me New member 5/12/07 #278 חח לבריטים יש סלנג כזה שבמקום אניוואי הם אומרים אנירואד חח זה כאילו.. אני-וואי <- ואי זאת דרך [חח כה אני יודעת שא תיודעת XD] אז הם שינו לבמקום אניוואי לאנירואד שזה אותו דבר XD
חח לבריטים יש סלנג כזה שבמקום אניוואי הם אומרים אנירואד חח זה כאילו.. אני-וואי <- ואי זאת דרך [חח כה אני יודעת שא תיודעת XD] אז הם שינו לבמקום אניוואי לאנירואד שזה אותו דבר XD
S screamin pittas New member 5/12/07 #247 ברוכה השבה../images/Emo24.gif את בטוח לא מכירה אותי אני לילך בת 13. פייב-דני חזרה נעימה
T talosh1234 New member 5/12/07 #248 ברוה השבה D: אממ.. אני כאן כמעט שנה .. אז אני לא חושבת שאת מכירה אותי =O אני טל 13 שוהם דני
א אמנדה האחת New member 5/12/07 #249 ../images/Emo54.gifברוכה השבה!../images/Emo24.gif אולי את זוכרת, ואולי לא - נוגה, עשרים ויום. it's good to have you back!
../images/Emo54.gifברוכה השבה!../images/Emo24.gif אולי את זוכרת, ואולי לא - נוגה, עשרים ויום. it's good to have you back!
L loli kiss New member 5/12/07 #259 ברוכה השבה ../images/Emo9.gif אני דנה, בת 15, מרמת השרון אני לא מכירה אותך כי הצטרפתי אחרי שכבר עזבת :/ בכל אופן חזרה נעימה, אני בטוחה שתהני פה כי בטח מזה התגעגעת!
ברוכה השבה ../images/Emo9.gif אני דנה, בת 15, מרמת השרון אני לא מכירה אותך כי הצטרפתי אחרי שכבר עזבת :/ בכל אופן חזרה נעימה, אני בטוחה שתהני פה כי בטח מזה התגעגעת!
S Simple Girl 182 New member 5/12/07 #266 ../images/Emo83.gif ברוכה השבה והשווה ../images/Emo140.gif אני זוכרת אותך
H hooba New member 5/12/07 #283 לול תודה! ^^ גם אני זוכרת אותך! עזבי את העובדה שהעתקת ממני את השלט P:
S Simple Girl 182 New member 5/12/07 #285 ../images/Emo83.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif *יאיי, זוכרים אותי [סתם מתלהבת ]*
L l i t a l 369 New member 5/12/07 #279 ברוכה השבה ) את בטח לא מכירה אותי אני פה רק כמה חודשים :] ליטל 13 חולון נמנמ... פייבים : דני ודאגי D:
ברוכה השבה ) את בטח לא מכירה אותי אני פה רק כמה חודשים :] ליטל 13 חולון נמנמ... פייבים : דני ודאגי D: