שלום גם לך.

אתה התחלת עם רמיזות. באגלית יש תיאור יפה למצב הזה: he can dish it out but he can't take it אם אתה לא אוהב העלבות מרומזות, הייתי ממליץ לך לא להעליב במרומז בעצמך. זה מאד יעזור. לגבי כל היתר - אני לא אוהב לענות למישהו א' דרך תגובה למישהו ב'. טענות אלי תפני אלי, טענות לאחרים תפנה לאחרים. ככה מתנהל דיון. אני לא אענה לך על דברים שאתה מתלונן שמישהו אחר אמר לך, כי אני אני. אני אחראי על דברים שאני כותב, לא פחות וגם לא יותר. מה זה בי4 אני לא יודע, ולכן כל המשפט שכתבת הוא לחלוטין לא מובן לי (ודווקא ניסיתי לפענח). אשמח לפירוש אם בא לך.

C H 4

New member
../images/Emo6.gif נראה לי שזה מסמל דווקא דברים לזכותך

כניראה שלא יוצא לך יותר מידי להקליד ואז לגלות שהשפה המוגדרת לא נכונה. (אני נפטרתי מהבעיה הזו לאחרונה כי מצאתי תוכנה שהופכת את השפות)

תגיד,

למרות שיש היאמרו שמדובר באד הומינם , מה דעתך, היות ואתה שוטח טענות מאוד מעניינות בתחומי המתמטיקה והביולוגיה, שתספר לנו על השכלך האקדמית הרלוונטית - איזה תואר, היכן רכשת אותו, וכו'.

אני בור וחסר השכלה . היות ואתה רוצה

לסמן אותי ולהתייחס אלי לפי הסימון . הייתי מאד שמח אם היית מתייחס למה שאני כותב ולא לאישיותי החלשה והדפוקה . אני נפח זקן מלוכלך וצולע . גם טיפש . אהה . ושקרן חסר כבוד . גזען . עוסה שגיעוט קטיב .

אין לי את תעצומות הנפש

להתמודד איתך. לא הוגן, אני יודע. זה לא משנה את העובדה שאתה כותב שטויות, מצטער (גם אם זה מאוד לא ישר לכתוב דברים כאלו מבלי לנמק).

עלי לציין

אני מסכים שחידות מתמטיות לא קשורות לפורום. אבל אני יכול להעיד עדות אישית, שכאשר קראתי את כותרת ההודעה בדבר הגאונים בפורום, לא עלה בדעתי לגלוג אירוני. אני הבנתי זאת בתור ביטוי כמו "חכמי הפורום". רק לאחר שקראתי את התגובות עלתה בדעתי גם אפשרות הפרשנות האירונית. כנראה אין לי טמפרמנט ישראלי לפרש הודעות כמרומזות נגדי ומייד להשיב לו כגמולו. אילו הייתה התבטאות זו מפריעה לי הייתי מסביר לו מדוע הביטוי מפריע לי, ומבקש ממנו לחדול מכך. אני חושב שהדבר יכול לרכך דברים המוליכים לדם רע. אבל כך אני. אחרים ינהגו כרצונם.

22ק ו ס ם

New member
זה לא זה

מדובר בבריאתן שכל פעם משנה את הכינוי שלו וחוזר שוב ושוב על אותן שטויות. אתה יכול לראות לפי מתי הוא פתח כרטיס בתפוז.

יש לך טעות מוחלטת . יש אופציות נוספות לעובדה

שתאריך כניסתי חדש . 1- נער צעיר . 2- מחשב חדש. 3- השתחרר מצהל. 4- ברח מהכלא. 5-ברח מבית משוגעים. 6- חזר מחו"ל. 7- היה בקהילה וירטואלית אחרת . 8- עזב את עולם הדת . 9- תרגיל לבחון את התנהגות הציבור . אני בטוח שתעלב מדברי הבאים אבל הם האמת : לא הייתי שוכר אותך לעבוד אצלי אם אתה מסיק מסקנות בלי לבחון את האפשרויות השונות .

הייתי רוצה שתבין את גישתי הבסיסית .

לי יש קו מסויים . אני מנסה להפעיל אותו . אחרים לא מקבלים אותו כי הוא מזעזע אותם . זה קרה הרבה פעמים בעברנו האנושי . לפעמים שרפו את הספרים לפעמים שרפו את האנשים . לפעמים היה ויכטח . מה התוצאה האמיתית ? ממצאים ותאוריות מסויימות שרדו . אחרות לא . יש תיאוריות שהתפתחו לרמה גבוהה יותר . ניטון ואיינשטין למשל . אני הייתי מלא זעם ורוח קרב . פתאום מופיע מרילין הקוסם ופוסק בידענות שאני "לבטח" מישהו שכבר התחזה בעבר וניסה בעבר להזיק לפורום הזה . אם היה לו גיבוי סביר מילא . אבל הוא הסתמך על העובדה הבודדת שנירשמתי לתפוז ממש לא מזמן . הראיתי שיש עוד אפשרויות . אני מאמין באמת ובתמים שמי שמסיק מסקנות כל כך חפוזות לא ראוי לעסוק במדעים או מחקר . האמת הפשוטה היא שזה מחשב חדש . למה החתימה ביולוגי כשאני לא ביולוג ? הסברתי ואסביר שוב : רציתי שם וירטואלי "בלוג" אבל תפוס . ניסיתי "בלוגי" היה תפוס . אז יצא ביולוגי , ממש במקרה . חשבתי לשנות , אבל כעת? אחרי הקטע הזה ? לא ! אנחנו לא מכירים אבל אם תבדוק (חבל על הזמן) בפורום פילוסופיה לכל תגלה שאני וכחן , לא פילוסוף (נוסף לזה שאני לא ביולוג) אבל אם מוכיחים לי ששגיתי אני מקבל ! אם קוראים לי שקרן וחסר כבוד זו פשוט לא אמת . אני מסוגל להגיד אתה צודק . אני מסוגל להגיד טעיתי . אני מסוגל לבקש סליחה . קשה לי , כמעט בלתי אפשרי עבורי "ללקק" . לדעתי האמת היא החומר החזק ביותר . אתה הגנת עלי ואני מכיר לך תודה . הסבר זה הוא הכרת התודה שלי . אני אנסה כעת להכניס הסבר בגישה של תער אוקם נראה מה ייקרה .

amni

New member
תחליף ניק

כאשר אתה משתמש בניק שמשמעותו מטעה אתה מרגיז גם אם זו לא כוונתך. אם אינך מבין הרבה בביולוגיה זה מרגיז שאתה משתמש בניק "הביולוגי". =============================== להלן שתי עצות מועילות לבחירת ניק בפורומים: 1 בחר בניק שמורכב מאותיות באנגלית עם אופציה למספרים בסופו . למה אנגלית ? כי ניק באותיות עבריות עלול לעורר בעיות בשימוש שניפרש על מספר שנים, או אם ברצונך להשתמש באותו ניק בפורומים באנגלית. 2 נניח שחשוב לך להשתמש בניק ABC והניק הזה תפוס. במיקרה כזה כתוב מספר אחרי הניק העיקרי ABC , למשל ABC12 . בסופו של דבר תימצא מספר כזה שהניק העיקרי בצירוף המיספר אינו תפוס.

אני חושב שאת/ה צודק/ת אבל אחרי

ההתקפה כאן זה לא בא בחשבון . אני מצהיר שוב אני לא ביולוג . השם הזה נוצר במיקרה . אני פוגש כל יום אנשים מרגיזים , עובדות חיים מרגיזות . החיים אינם גן של שושנים . אם ינהגו כלפי כבני תרבות אשנה את הכינוי שלי . יש לי כבר אחד בראש וגם הוא מרגיז אבל לא ביולוגים .

SilentMike

New member
הענין פשוט.

אתה חדש פה ויש לך פחות נסיון עם היצורים האלה. במונחי הפורום היתה פה "קו-אבולוציה". הם התמחו בלהיות יותר מעודנים ועקיפים, ואנחנו התמחינו בלזהות סימני בריאתנות. לפעמים קורה שיש לנו Misfiring שמוביל לחיובי כוזב (ואז מתנצלים ומתחילים מחדש). אבל עכשיו כבר ברור שכאן זה אינו המקרה.

העינין יותר מורכב . אתה רואה צל הרים כהרים

לא העלבת אותי ולכן אין צורך להתנצל . אני אסביר את עצמי אם יהיה לי כאן חופש ביטוי . CH4 העליבה אותי . אחרי שתקפה אותי בזעם בפורום אחר .אחרי שניסיתי להראות לה שאפשר לשלול את דברי בלי עלבונות היא חזרה על ההעלבה . היא יכולה להתנצל כעת . אבל כעת זה לא מעניין אותי . סאגיטאריוס .

C H 4

New member
ווווווווווווווואו, כמהאפשר לטחון את זה?

תשמע, כמו שהסברתי לסניגור הפילוסופיה, הדיון הזה התחיל בפורום אחר ואני לא יכולה להתנהג כאילו שזה דיון חדש ולהוציא אותו מהקשרו רק משום שאתה טרחת לבלבל את השכל בדרכים עקיפות ואולי חשבת שכאן לא יהיו כותבים שהגיבו לך שם. אתה כתבת הודעה שיש בה מטרה נסתרת אתה הוכחת שאין לך מושג בביולוגיה בפורום ההוא, הפעמים היחידות שבחרת להתיחס לדברי היו כאשר מצאת דרכים לסלף אותם. שם לא כתבתי לך שום דבר מעליב, כן ביקשתי הוכחות לקישקושים שלך. עכשיו זה כבר נמאס. אני כותבת פה באופן קבוע, לכן מעניין אותי שהפורום הזה אל יהפוך לביוב פורומים שאליו מתנקז כל גוש פקוליט שלא מוצא מקום אחר. אתה נכנסת, ניסחת שאלה עקומה, בריאתנות צועקת מהשאלה שלך (כלומר, אתה חסר כבוד לתקנון הפורום), כמו כן אתה כותב בצורה מניפולטיבית (עאלק) במטרה להוכיח נקודה מסויימת. בוא אני אספר לך משהו, בפורום אחר מישהו שאל על הדמיון הגנטי בין יהודים. הוא קיבל שם תשובות ברצינות. מה הוא עושה עם המידע הזה? אין לי מושג. אבל בשביל מה אתה הולך מסביב? למה אתה מערבב אג'נדה לאומנית עם אבולוציה? למה אתה מנסה לכתוב ביולוגית אבל לא טורח ללמוד מושגי יסוד? אל תדאג ברור לי שלא תגיב להודעה הזו או שתגיב באופן סלקטיבי ולא ענייני.

התנצלות

אני מבין שנפגעת מהביולוגי, ואני מתנצל אם הייתה חוסר אמפטיה מצידי. כעומד מהצד וכלא-מודע להיסטוריה הדיאלוגית ביניכם לא הבנתי מהשרשור הזה בלבד, את הטעם לדם הרע שנשפך כאן.

אני לא העלבתי אותך .את העלבת אותי .

נתתי לך דלת פתוחה להתנצל . לא התנצלת . כעת את שוב באותו קו . אינך מתנצלת על העלבתי . דיון עם טיעון מדעי או דומה איתך לא מתאים לי בינתיים . צ'או .

למעלה