Wolverchenus

New member
מי שרוצה שאני אמחק את השרשור נא להצביע "../images/Emo45.gif"

אני פשוט מתלבט כי הרבה אנשים ענו ותכלס אין לי זמן לקרוא עכשיו. (אולי E.Coli יתחבר ויהיה יותר תקיף ממני ואז פשוט נעיף אותו)

../images/Emo31.gif

דווקא השקעתי בתגובה או שתיים (לא בוויכוח המטופש, אלא בהמלצה לספר חשוב ומעניין ועוד איזה משהו). למה למחוק? מישהו סובל מהשירשור הזה?

amni

New member
מחק או קפל את הפתיל.

ויכוח עם קראנקים הוא וויכוח שמפריע וחסר תועלת. גם מעורר יצרים רעים. גם מונע שאלות מעניינות כי הוא פתיל שמתנפח. לא משנה אם האיש בריאתן או שהוא כותב כאן מסיבות אחרות. אם הפתיל יקופל יכנס אליו רק מי שרוצה להתווכח (לא חושב שרבים יכנסו לשם).

Wolverchenus

New member
נמצא פיתרון

לו יכולתי גם לקפל הייתי עושה זאת אבל אין דבר כזה בתפוז. (כל משתמש יכול להגדיר לעצמו מתי שרשור מתקפל אבל אני לא יכול לקבוע את זה בשביל המשתמשים)

יש כאן דווקא דוגמא יפה לסבלנות שלכם

כמי שנכנסת לקרוא כאן מדי פעם, שרשור כזה מדגים עד כמה אתם סבלניים. כמה כותבים ממש ניסו לדבר עם הטרול.

Wolverchenus

New member
ספרי את זה להנהלת הפורומים, באמת :O

הם כל היום מקבלים תלונות עלינו מבריאתנים P:

אתה יודע שאני לא בריאתן . אני ממנף ידע זעיר

זעיר מאד , לקידום והעדפה מתקנת של קבוצה מוגדרת .

אני לא בריאתן . המקסימום שאפשר לייחס לי זה

שאני תומך באבולוציה בלי להבין אותה .

לא אמרתי שאתה בריאתן,

האמת היא שאין לי מושג מה אתה, אבל השרשור שיצרת הוא ללא ספק השרשור המוזר ביותר שראיתי בפורום (ואני כאן כבר שנה, ככותב ומנהל)

אני יכול רק להתנצל . מצד שני לדעתי בסופו של

דבר תגלה שזה תורם . זה יצא מוזר כי הותקפתי בחמת זעם והייתי צריך להתגונן . אילו התנהל הדיון מלכתחילה בהגינות השירשור היה נראה הרבה יותר טוב . אמנם אני לא ביולוג (למרות הניק) אבל גם לא טיפש . שים לב שכותבים שהם כנראה סטודנטים לא יודעים חשבון !

סליחה, אבל מה זה צריך להיות?

אני לא מבין מאיפה הבאת את השאלה הזאת, תסביר את עצמך ואת מהות השאלה (ואת הרלוונטיות שלה לפורום) או שהשרשור הזה, עם כל הכבוד לכל מי שהגיב אליו, יימחק.

כתב הגנה על י

את הרציונל של הדמוקרטיה המודרנית ניתן לתמצת במילים:"השלטון לרוב, הזכויות לכול". עקרון זכויות אדם ואזרח : חופש הביטוי . ניתן לראות את התגשמות החלטת הרוב כמימוש אמיתי של דמוקרטיה, רק אם למיעוט ניתנה ההזדמנות להשיג תמיכה לדעותיו. בישראל יש בידי הרשויות להוציא מפלגה מחוץ לחוק במקרים קיצוניים אך השימוש ביכולת זו מוגבל ביותר. מה היא מידת הענישה הראויה למי שעברו על חוק זה או אחר - המתח בין הצורך להגן על זכויות הרבים לבין הרצון להימנע מפגיעה קשה מדי בזכויות היחיד, אף אם עבר על חוקי החברה . אני מזכיר לכולם שהודעתי הראשונה נמחקה על ידי אחד משני מנהלי הפורום בגאווה . גם 4 CH תקפה אותי בגסות. . שקרן וחסר כבוד הם שניים . נתתי לה דלת רחבה להתנצל והיא המשיכה בדרכה המעליבה .זו הסיבה לתגובתי הזועמת . הזכויות : אם אינני מעליב בהתבטאות גסה למה למנוע ממני לדבר שטויות ? ההתבטאות שלי תחשב גסה לפי הסגנון של אחרים כאן . ההגיון : אפשר לתת לי "לדבר אל הקיר" ואנשים ידעו שאני לא ראוי לתגובה ויתעלמו ממני . שם רע : אפשר לחסום אותי אבל העולם גדול והפורום הזה יכול ."להנות" מפירסום שלילי . ניסיון העבר : מעט רעיונות הצליחו לבלום בעבר . בעולם התקשורת המודרני זה חסר סיכוי . הייתרון הפירסומי : במיקרה חסימה דעותי תזכנה להד רחב יותר . שיקול קר ורציונלי עדיף על תגובה כועסת ורגשית . לבסוף אחזור על דברי חכם ממני : "אינני מסכים אם אף מילה מדבריך , אך אגן על זכותך לומר אותם ! "

כתב הגנה מרשים

רק הערה או שתיים: כל הדיבורים על דמוקרטיה (כולל הציטוט המתבקש, כמובן, בשגיאת כתיב אבל לא נורא, שאותו באמת אמר איש חכם - אתה יודע איזה עוד דברים הוא אמר או שהסתפקת בזה?) הם מעניינים כשלעצמם, אבל פורומי תפוז הם לא מערכת דמוקרטית. אין כאן שום מנגנון של הצבעה, בחירה של נציגים, חקיקה ושאר יסודות של הדמוקרטיה שעליהם בוודאי שמעת פה ושם. פורום בתפוז, כל פורום, הוא מערכת מנוהלת מלמעלה. הפרט יכול לבחור להשתתף או לא, אבל אל לו לבוא בטרוניות לגבי "חוסר בדמוקרטיה" במקרים שלא קשורים לעניין. לא כל גוף בתוך מדינה דמוקרטית הוא גוף דמוקרטי. אני לא יכול לבוא לדלפק בספריה שאני יושב בה כעת ולהצביע בעד שישאילו לי שבעים ספרים לחודשיים, ולא חשוב אם אני אביא עוד מאה חברים שיצביעו אתי. יש כללים, ואני מקבל אותם ופועל לפיהם, ואם מוחקים לי הודעה או מבקשים ממני לא לכתוב משהו (דבר שאגב קרה פעמיים בשבועות האחרונים, משתי סיבות שונות, ולא בפורום הזה) אני מקבל את זה בהבנה וגם אומר את זה להנהלת הפורום.

אנחנו לא הפורום שיקפיץ לך את המצע הפוליטי,

אנחנו חבורה של גיקים שאוהבים ביולוגיה וחושבים שלפחות מבחינה מדעית, אתה טועה (אני לא מדבר בשם עצמי, אלא רק בשם אלו שאני מכיר אותם כבעלי רקע חזק בביולוגיה ושלא הסכימו איתך) בכל מקרה, כפי שאתה רואה, לא חסמנו אותך או מחקנו את השרשור, פשוט העברנו אותו לאוף-טופיק. המשך השתתפות מהנה בפורום.

LOL

"במקרה חסימה, דעותי תזכנה להד רחב יותר". אתה רוצה לבדוק? (לא מולי, כי אני לא יכול לחסום. אבל מול הכחולים).

אני חושב שמחיקה וחסימה בד"כ מובילים

למשהו קצת שונה: שכחה מוחלטת מכל הנושא.

y oh why

New member
לדעתי כל החבר'ה שמגיעים מפורום 69 הם מוזרים.

מספיק להסתכל על הדיונים בפורום 69 (פילוסופיה לכל) וללכת לאיבוד תוך 5 דקות... לא חושב שצריך למחוק אותו רק בגלל שהוא קצת מוזר.

למעלה