מיטה מתכוננת
אנחנו כבר בשניה שלנו (בגלל אילוצים פיזים של החצי). מבחינתי חבל על כל שקל. הראשונה היתה של הולנדיה ועלתה משהו כמו 30000 ש"ח (מזל שלא אנחנו שילמנו
) והייתה אצלנו 12 שנה, לא מזמן רכשנו של סימונס במחיר הרבה יותר שפוי. כך או כך לדעתי האישית, אם אין מגבלה פיזית שבעטייה יש צורך, חבל על כל שקל, ובמילים יותר יפות
, חארטה!!! מבטיחים מסז'? כל קשר בין הרטט שהמנוע מספק למסז' מקרי לחלוטין. זויות העליה לדעתי ממש לא נוחות, הרבה יותר אוהבת כרית מאחורי הגב כמשענת. הרמת הרגלים בסוף יום עבודה? נכון, נחמד, אבל אפשר גם כרית במקום זה, לא שווה את האלפי שקלים. תשקיעי במזרן טוב, לדעתי הרבה יותר חשוב. לגבי מצעים כבר עניתי כאן איפושהו, אבל אני אחדד: כל המצעים שלנו בגווני שמנת, בז' ולבן, כך שאני קונה סט' ומפרידה את הסדין הקטן ומחליפה לסדין חלק בצבע תואם, או בכלל קונה בתפזורת ומתאימה. בגלל שהכל אצלי על אותם הגוונים, אז הכל בעצם מתאים להכל. לגבי המיטה, בחייאת, נראה לי ממש חבל להוציא על זה כסף (אלא אם את שרי אריסון וממש לא מעלה ולא מוריד לך כמה אלפי שקלים
). והכי טוב תתנסי, אבל לא כמו שנותנים לך בחנות להתנסות ואז את בסבבה רואה איך הגוף שלך עושה שמיניות על המיטה
, תקחי איתך ספר ותראי אם נוח לך לקרוא, תנסי לחשב זוית צפיה בטלויזיה ותראי אם נוח לך. ודבר אחרון: יש אפשרות למזרן זוגי, כלומר אם את מעלה את המיטה, כל המיטה עולה וזה מחייב את החצי לעלות איתך, לא תמיד מסתדר. אם הולכים על 2 מזרנים עם מנועים נפרדים : ממש לא נעים להיות הצד שנשאר למטה, יש מין חור ענק במקום בו המזרן השני עלה ורואים את הרצפה והחוטים. לגבי ביצועים מיוחדים
בזכות המיטה... מילא, לא ממש....