פינת השאלה הקטנה

• פותח הנושא nngr
  • פורסם בתאריך

נעמולה

New member
מהיכן את?

המלצות למיטה זוגית יפנית - חוץ מאיקאה יש בזדקה בצומת סגולה בפתח תקווה לגבי רפד - משפץ רהיטים יש לי המלצה בהוד השרון אם זה בסביבה.

Rplus2

New member
באת לי בזמן - שאלות ריהוט

עוברים דירה
.
מיטה לנו, גם אנחנו מתלבטים בין 1.60 ל-1.80. יש מקום בחדר, אני רק חוששת מסוגיית המצעים. כבר כתבתן שזו לא בעיה, זו לא בעיה בכל מקום? אפשר פשוט להכנס לסניף של כיתן או ורדינון ולצאת עם סט מתאים או שקונים רק בבודדים? אני יכולה לקנות סדינים חדשים לסטים שלי ולפתור את הבעיה? מיטה מתכוונת - ראינו בעמינח - חביבה ולא יקרה מדי. שווה? עד כמה זה שימושי? זה מייצר בעיית מצעים? גם המלצות ספציפיות מה ואיפה לקנות יתקבלו בברכה.
מיטה לפלוסית - הגיעו לקו הגמר עצמל'ה וגלמר. המלצות או השמצות על אחד מהשניים? יש סיבה להשקיע במיטה ברוחב 90 ס"מ (החדר לא גדול במיוחד אך יש מקום). תודה גדולה, ומבטיחה שאם נספיק להתמקם בבית החדש בזמן סביר מפגש פורום אצלי.

neta2

New member
אנחנו קנינו בדני הנקר

אז לא מכירה את עצמלה ואת גלמר. בחרנו במיטה גדולה ורחבה כדי שיהיה לו מקום לזוז בלילה (הוא עושה את זה יופי) וגם כי אוהבים מיטות גדולות. זה גם יגדל איתו - לפחות עד גיל 7-8 אז שיהיה כבר גדול ורחב ומושקע. תהנו בבחירה- ובעיקר בהצלחה.

חמניה1

New member
אם יש מקום בחדר

אני ממליצה אפילו על מיטת queen size (שלא לדבר על קינג סייז). זה פשוט כיף, כל המשפחה נכנסת.

doe2

New member
מיטה מתכוננת

אנחנו כבר בשניה שלנו (בגלל אילוצים פיזים של החצי). מבחינתי חבל על כל שקל. הראשונה היתה של הולנדיה ועלתה משהו כמו 30000 ש"ח (מזל שלא אנחנו שילמנו
) והייתה אצלנו 12 שנה, לא מזמן רכשנו של סימונס במחיר הרבה יותר שפוי. כך או כך לדעתי האישית, אם אין מגבלה פיזית שבעטייה יש צורך, חבל על כל שקל, ובמילים יותר יפות
, חארטה!!! מבטיחים מסז'? כל קשר בין הרטט שהמנוע מספק למסז' מקרי לחלוטין. זויות העליה לדעתי ממש לא נוחות, הרבה יותר אוהבת כרית מאחורי הגב כמשענת. הרמת הרגלים בסוף יום עבודה? נכון, נחמד, אבל אפשר גם כרית במקום זה, לא שווה את האלפי שקלים. תשקיעי במזרן טוב, לדעתי הרבה יותר חשוב. לגבי מצעים כבר עניתי כאן איפושהו, אבל אני אחדד: כל המצעים שלנו בגווני שמנת, בז' ולבן, כך שאני קונה סט' ומפרידה את הסדין הקטן ומחליפה לסדין חלק בצבע תואם, או בכלל קונה בתפזורת ומתאימה. בגלל שהכל אצלי על אותם הגוונים, אז הכל בעצם מתאים להכל. לגבי המיטה, בחייאת, נראה לי ממש חבל להוציא על זה כסף (אלא אם את שרי אריסון וממש לא מעלה ולא מוריד לך כמה אלפי שקלים
). והכי טוב תתנסי, אבל לא כמו שנותנים לך בחנות להתנסות ואז את בסבבה רואה איך הגוף שלך עושה שמיניות על המיטה
, תקחי איתך ספר ותראי אם נוח לך לקרוא, תנסי לחשב זוית צפיה בטלויזיה ותראי אם נוח לך. ודבר אחרון: יש אפשרות למזרן זוגי, כלומר אם את מעלה את המיטה, כל המיטה עולה וזה מחייב את החצי לעלות איתך, לא תמיד מסתדר. אם הולכים על 2 מזרנים עם מנועים נפרדים : ממש לא נעים להיות הצד שנשאר למטה, יש מין חור ענק במקום בו המזרן השני עלה ורואים את הרצפה והחוטים. לגבי ביצועים מיוחדים
בזכות המיטה... מילא, לא ממש....

רומי^^

New member
אצלנו המיטה גדולה מהסטנדרט -

ולכן אינלי אף סט יפה ותואם - תמיד קניתי את הסדינים לחוד. מבאס במקצת, חייבת לומר. לבנות קניתי מיטת מעבר (70/160). אינלי ספק שאם מיטת נוער היתה נכנסת לחדר (X2), הייתי משקיעה באחת כזאת. גמככה כל המצעים מותאמים למיטת נוער. איזה כייף לקנות ריהוט חדש!

יולי 154

New member
../images/Emo45.gif גלמר

קנינו שם מיטה לילד, והיא מעולה! גם זמן האספקה היה מהיר והאיכות ממש טובה. קיבלנו בדיוק מה שהבטיחו, שזה נדיר במקומות בארץ.

ליcות

New member
לגבי המצעים - אין שום בעיה בשום מקום

יש את הגודל של המצעים האלו בכל מקום, אפילו באיקאה (וכמובן בורדינון, גולף וכו').

POOH*

New member
תשובות שלי...

לנו יש מיטה ענקית 190X200 ויש לה סדינים. ובעיני אם אתם מתכננים לינה משותפת עם הקטן/ה שיצטרפו עדיף מיטה כמה שיותר גדולה כי ככה יש מקום גם לפלוסית וגם לפלוס/ית החדש וגם לכם במקרה הצורך.. לגבי מיטה וחצי - לנו יש לגדולה מיטה וחצי וזה נוח מאד. גם כי אם היא צריכה מישהו איתה שם יש מקום - שי מקום לאורחים. וגם כשגמל"נו את הקטן והוא עבר לחדר שלו למיטה לשו היה מקום לאבא לישון לידו כשהיה צריך. POOH

נעמולה

New member
אפשר לקנות רק סדינים

בצבעים חלקים. זה מה שעשיתי כששידרגנו את גודל המזרן. נכנסתי לכיתן והתאמתי לי 4 סדינים חלקים, בין היתר לבן ושמנת שהתאימו לרוב הסטים. בעניין המיטה לפלוסית - אני אהבתי מאוד את הדברים של עצמל'ה, קווים נקיים ואיכותיים. אם אפשר להשקיע ב 90 ס"מ רוחב - זה עדיף, כי יש מצבים שאנחו ישנים איתו יחד והרבה יותר נוח כשפחות צפוף. הם מבחינתם מסתדרים גם עם ה - 80 ס"מ

ממליצה על 1.80

לנו יש 1.60 "בלבד" שנקנתה בזמנו מטעמי תקציב. אמנם לשני מבוגרים גדולים זה מספיק אבל כשנועם מצטרף אני בד"כ נדחקת קצת החוצה. בהחלט אפשר להחליף רק את המצעים. מצעים - לא ממליצה על ורדינון, האיכות לא משהו, הסדינים נשחקים והופכים דקיקים די מהר, וגם נקרעים. אנחנו קנינו בסוף בעצמלה מיטה ברוחב 90, פשוט כי זה נראה הרבה יותר טוב, אבל לנועם חדר גדול אז זה לא היה שיקול.

קרן2007

New member
ענתיק סטייל

נדמה לי שראיתי מיטות עץ נמוכות בביתילי. ריפוד של כיסאות נראה לי שאפשר לעשות בכל מרפדיה, זה לא אמור להיות מסובך בכלל... ולגבי כסאות עץ ורהיטים בסגנון עתיק, ב"סיבובי הפסח" שלי גיליתי רשת מדהימה שמוכרת רהיטים בסגנון הזה, קוראים להם "ריץ' אנד טיילור". יש שם ספות, שולחנות, כיסאות, מזנונים ועוד בסגנון עתיק. את חייבת לקפוץ לשם אם את אוהבת את הסגנון הזה. אני לא יודעת איפה בארץ את נמצאת אבל אני יודעת שיש להם סניף אחד בדן דיזיין (מול קניון איילון) וסניף באיזור התעשייה החדש של ראשון לציון.

michal@gal

Active member
מנהל
אנחנו קנינו מזרון לא קפיצים

מתוצרת עירית פולימרים. אחרי שנים של לקום עם כאבי גב בבוקר, כבר 3 שנים שלא כואב לי לקום בבוקר.

michal@gal

Active member
מנהל
יקר

נדמה לי ששילמנו בסביבות 6000 שקל לפני 3 שנים. זו חנות המפעל, לכן אפשר להזמין כל גודל שרוצים. נדמה לי שיש שם גם אפשרות להזמין בסיס למיטה.

POOH*

New member
לנו יש מזרון של גומאוויר כפ"ס...

מעולה!!! ובן זוגך צודק - שינה על הרצפה בלי מיטה ואוורור למזרון מלמטה אכן הורסת אותו מהר יותר. POOH

למעלה