ברוך הבא כבוד ראש העיר

• פותח הנושא Mapno
  • פורסם בתאריך
תכנית שיפוצי הקיץ כעת בהכנה

שלום לך, התכנית בשלבי גיבוש. העירייה פועלת על פי סדר עדיפויות עירוני ועל פי תיעדוף בפרמטרים הנדסיים ואחרים. ניידע בהמשך. נחום חופרי.

dana222

New member
היי ../images/Emo13.gif

יש לי כמה שאלות... אולי הן ייראו מוזרות ומגוחכות בנוף השאלות האחרות, אבל זה די חשוב לי שתענה עליהן, למרות המוזריות שבהן.
1. מהם השירים הזכורים והאהובים עלייך שהשתתפו באירוויזיון? 2. האם אתה צופה באירוויזיון מדי שנה? 3. כבר שמעת את השיר של ישראל לשנת 2008? אם כן, מה אתה חושב עליו? וזהו
אשמח אם תענה עליהן- זה מאוד חשוב לי (לפרויקט לבית הספר.. יהיה נחמד אם גם ראש העיר יענה על השאלות הללו, לא?) תודה רבה
וכמובן שאתה לא חייב לענות על השאלות אם זה נראה מגוחך P:

שלום לך, אשמח לענות ../images/Emo13.gif

אני חובב מוסיקה ישראלית ולשאלתך השירים האהובים עלי ביותר הם אלה שייצגו אותנו באירווויזיון: אילנית שייצגה אותנו באירוויזיון הראשון, וגלי עטרי עם הללויה המקסים. שמעתי ברדיו את השיר שנבחר לייצג אותנו השנה ואני מאחל לבועז ולכולנו הצלחה. נחום חופרי.

לעטף בנושא אנשי שרות בבתי"ס

עטף שלום, כידוע לך, בישראל קיים חוק שיוויון תעסוקה המאפשר לגברים ולנשים כאחד לעסוק בכל מקצוע שהוא! בהתאם לכך עובדי נקיון במוסדות חינוך ברעננה כמו בכל רחבי הארץ, הינם גברים ונשים כאחד ואינם מופלים על בסיס מין. העירייה ומנהלות בתי הספר מפקחים על צוותי הניקיון ומגיבים מיידית לכל חשש או תלונה. תודה, נחום חופרי.

ATAF151

New member
לפעמים צריך להיות חכמים

חנה מכירה אותי והיא יודעת שאני לא סתם אחד שאוהב לקפח גברים. אבל במקרה הזה הנושא של גברים בבתי הספר צריך להיות חכמים ולקחת רק נשים, ועובדה שהדבר נעשה בבתי ספר בהם קרו מקרים של תקיפות. מנהלות לא יכולות להיות צמודות לעובדי הנקיון בכל שעות היום.

ATAF151

New member
צריך לנהוג בחכמה

ברור שלא כל הגברים עובדי הנקיון הם עבריני מין. אבל בכל בית ספר שבו עובדים גברים מידי יום כעובדי נקיון, תהיה מתי שהוא או פגיעה מינית או פרשנות לא מוצדקת להטרדה מינית מצד תלמידים/תלמידות. אז לשם מה להיכנס בכלל לבעיה הזו? אפשר לחשוב שחסרות עבודות נקיון אחרות במסגרת העיריה שבהם אפשר לתקן את העוול שיעשה לגברים עובדי הנקיון.

אבטחה במגרשי הכדורגל בפארק

מה קורה עם האבטחה במגרשי הכדורגל בפארק???????????? מצורף לוח אימונים שבועי, שם תוכל לראות, שבכל יום מתאמנות הרבה קבוצות (בימים ראשון, שלישי וחמישי 9 קבוצות!!!!!!!!!!), כך שנמצאים במתחם מהשעה שלוש וחצי ועד השעה שמונה בערב כ - 250 ילדים + אנשי צוות + הורים ואחים שבאים לצפות באימונים. ולא משנה אם הילדים מתאמנים במגרש הצפוני או הדרומי, כולם מתחילים את האימון בצד הצפוני בחדרי ההלבשה ושם גם מסיימים את האימון. לא מגיעה להם אבטחה?????????????? אנחנו משלמים אגרת ביטחון בתשלומי הארנונה, והתשלום עבור האימונים (260 ש"ח בחודש) משולם לעיריית רעננה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לכן עיריית רעננה מחוייבת לביטחון ילדינו !!!!!! לדברי עו"ד שטרן, יו"ר הפועל רעננה: (ואני מצטטת חלק מדבריו) (לדבריו המלאים באתר הפועל רעננה) "מחלקת-הנוער של המועדון, המהווה בית שני לכ-800 ילדים ובני-נוער הנוטלים חלק פעיל בבית-הספר לכדורגל ובקבוצות הליגה של הילדים, הנערים והנוער, הינה הבסיס לפעילות המועדון ולה חשיבות מכרעת בקיומו" ....... "ראוי לציין ולהדגיש כי מועדון הכדורגל מהווה עבור הילדים מרכז-חיים שני בו הם מבלים שעות רבות" שים לב: 800 ילדים!!! קבוצות הילדים, הנערים והנוער הם הבסיס לפעילות המועדון!!!! המועדון מהווה עבור הילדים מרכז-חיים שני, בו הם מבלים שעות רבות!!!!!! נדרשת אבטחה מיידית !!!!!!!!!!! לטיפולך המיידי!!!!!!!!!!!!

לנויה, לגבי אבטחת מגרשי כדורגל

נויה שלום, הן כנושא תפקיד והן כאב - אני מבין לדאגתך. לעיריית רעננה שני מגרשי אימון המיועדים לקבוצות הנוער של הפועל רעננה. על פי החוק, יש להציב שמירה במתחם ששוהים בו מעל 100 ילדים. כמות המתאמנים במגרשים אלה בכל אימון, אינה עולה על מאה ילדים ולכן לא מוצב שומר. אשמח לשמוע ממך, והיה והתקיים ארוע שתוכנן ללמעלה מ- 100 ילדים והתעוררה בעיית שמירה. ככל הידוע לי, קיימת הקפדה רבה בנושא. תודה, נחום חופרי

מר חופרי שלום רב

בכל מגרש אימונים (צפוני ודרומי) נמצאים מעל 100 ילדים והורים בימים א', ג' ו-ה' בשעות אחר הצהריים - וזה בדוק!!!! היום, היום, היום אחה"צ בשעה 17:00 התאמנו במגרש הצפוני שלוש קבוצות (ילדים ג', טרום א' וטרום ב') והיו כ-30 הורים בקהל, כמו כן, התכוננה לאימון באותו המגרש אחת מקבוצות הנערים. שוב אצרף את לוח האימונים, שמפורסם באתר הפועל רעננה . לא ברורה לי ההתעקשות מצידכם (העירייה ואנשי הפועל רעננה) על אי הצבת אבטחה. האם האבטחה יורדת מתקציב הפועל רעננה או מתקציב אחר של העירייה?

אבטחת מגרשים

נויה שלום, תודה על המידע הנוסף. אבדוק זאת שנית ונחליט בהתאם. נחום חופרי.

מייל ישיר

שלום נויה, אני מזמין אותך לעקוב מולי בשבועות הקרובים, דרך אתר העירייה (יש שם כפתור "מייל ישיר לראש העיר"). נחום חופרי.

ATAF151

New member
מדוע הפרת את ההסכם הקואליציוני

מר חופרי, מדוע אתה מפר את ההסכם הקואליציוני עם הליכוד ולא נותן להם את תפקיד ממלא מקום ראש העיריה? לא זכור לי שההסכם הקואליציוני עם הליכוד התנה את התפקיד בהישארותו של עוזי כהן, ולהזכירך הליכוד קיבל את מספר הקולות השני למועצה אחרי סיעתו של ביילסקי. גם לא זכור לי מקרה אחר בממשלה למשל שבו מותו של שר היווה סיבה ללקיחה חד צדדית של התפקיד מהסיעה אליה השר היה שייך.

אריאל126

New member
אין שוםן הפרה של ההסכם, זה כן פרסונלי

ראשיתההסכמים בנוייים על נוסח כזה שראש העיר יביא למועצת העיר את המינוי של אדם מסוים כסגןו וכו בכל מקרה היום כל שינוי דורש כתיבת הסכם חדש . אין שום דבר אוטומטי . ההפרה היא בראש של אותו אילן כהן שחושב שמתוקף היותו אח אח של עוזי ז"ל אז מובן מאליו שהוא יקבל את התפקיד ואת השכר ואת הלשכה וכו' וכו'. ואסור ללשכוח את הפגיעה בורד מספר שתיים בסיעה ככה במין החלטה שכזו מחליטים וזהו השאלה הגדולה זה מה היא אומרת? סך הכל האישה הרבה שנים במועצה עוסקת בכספים, מבינה משהו. בכל מקרה ראש העיר עשה נכון שלא נענה לדרישה המשונה הזו

הסכם קואליציוני

עטף שלום, במסגרת ההסכם הקואליציוני - מינויו של עוזי כהן ז"ל למ"מ וסגן ראש העיר היה מינוי אישי. החלטתי, שעד למועד הבחירות הקרובות בנובמבר הקרוב, אינני ממנה מ"מ במקומו של עוזי. אנו מכבדים את ההסכם הקואליציוני ואת שותפינו להסכם, כואבים את מותו של עוזי בטרם עת ומכבדים את זכרו. בברכה, נחום חופרי

idodi74

New member
רעש בלתי נסבל של בני נוער בלילה ב'מנחם בגין'

שלום לכבוד ראש העיר, יתכן וזו שאלה ספציפית מדי, שלא נוגעת לכל קוראי הפורום המכובד, אבל אני בטוח שהנושא קרוב לליבם של שכניי, וגם אם הם לא קוראים קבועים כאן, הם בטוח יישמחו שאני מעלה את הנקודה... אני מתגורר בשכונת לב הפארק, ברחוב מנחם בגין. ליד הבניין שלי, בקצה המדרחוב, יש מעין כיכר שבשעות היום נוהגים ילדים והורים לשהות שם, לשבת, לדבר וכו'. עד כאן, הכל טוב ויפה, וגם אני אישית שמח לשהות שם (זו אחת הסיבות שבחרתי לגור באזור), אבל בחודשי האביב והקיץ, המקום הופך להיות פשוט סיוט אחד גדול בשעות הלילה. בני הנוער יושבים שם בערך כל הלילה, ועושים רעש בלתי נסבל. לפעמים מדובר בקבוצה של חמישה, לפעמים בקבוצה של שלושים (ואני לא מגזים). הם צועקים, מקללים, מעשנים, משתינים... השיא היה בקיץ האחרון שבמשך כמה ימים, הם הגיעו עם אופנועים (ומדובר במדרחוב, להזכירך), ועשו תחרויות. השכנים צועקים עליהם מכל הסביבה. זה ממש לא עוזר. לרוב הם עושים דווקא ועושים רעש גדול יותר. פשוט ביזיון. יצרתי קשר עם המוקד העירוני וכן עם המשטרה. אני רואה בהחלט שיש רצון לעזור, אבל עד שמגיע פקח/שוטר (ולא תמיד הם באים), החבר'ה נעלמים. בתור בחור צעיר שנוהג לקום בשש בבוקר לעבודה, זה קשה מאד לעבור את זה כל קיץ מחדש. אני בהחלט מבין את ההנאה של לשבת ביחד עם כל החבר'ה (גם אני הייתי בקטע הזה פעם), אבל כמות הרעש היא בלתי נסבלת ופשוט שערורייתית. הפתרון המאד פשוט ונטול תקציבי הוא לשלוח את הפקחים באופן קבוע לאזור ולפטרל אחת לשעה. זה לא עולה יותר כסף... מה שקרה בקיץ האחרון היה שאני, כמעט בכל יום, נהגתי להתקשר בשלוש לפנות בוקר למוקד ולבקש שישלחו מישהו. כך קרה כמעט בכל יום. אני לא רוצה להרחיב מה קורה למחרת, כשאני צריך לנסוע לעבודה עם עיניים טרוטות, לאחר שכמעט כל הלילה לא ישנתי. אשתי לא ישנה גם היא כמה לילות רצופים, ועתה נולדה לנו בת. אני כבר ש מהקיץ הבא... אני לא מבין למה צריך לחכות שהתושב יתקשר. מדוע לא ניתן לפטרל ב'אזור מועד לפורענות' כזה מראש??? הרי המוקד העירוני של רעננה מתגאה בחריצות, ביצירתיות, ובסבלנות לפניות התושבים. מדוע לא ניתן לתת מענה כה פשוט לתושבים באזור, שבלילות הקיץ חייהם הופכים לסיוט? אני מבקש בכל לשון של בקשה, לטפל בנושא, עם בוא האביב והקיץ. קנינו במיטב כספנו דירה בשכונה, וזה מעיב על ההנאה ועל איכות החיים עד כדי ייאוש. בתודה. עידו.

roymesi

New member
ובאותו עניין, רוצה לחזק

ולהציע לשים שלט במרפסת הציבורית הנ"ל. משהו בסגנון של "אין להרעיש את מנוחת השכנים בין השעות 22:00 ל8:00". אני מניח שלא ייתן פתרון מיידי, אבל אולי יחלחל פנימה. המצב כיום הוא באמת בלתי נסבל.

למעלה