../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifשאלת מינון קלקסן, גיל ולגבי טיסה!../images/Emo140.gif
פרופ' קופרמינץ המקסים שלום! אני רואה את החריצות והאיכפתיות בה אתה עונה כאן לכולן, וישר כוח על האנושיות ועל המקצועיות! תודה! קצת על עצמי: מצורפות כאן בדיקות קרישיות יתר מתאריך 26.5.11. לפני כן לקחתי כשבועיים פרוברה ואולי גם קצת צטרוצייט שיתכן והשפיעו על התוצאות של פקטורים 8 ובעיקר 11 שקצת מעל לטווח. הפרוברה נלקחה כדי לראות איך הגוף מגיב לרירית שנבנית מלאכותית במידה ואצטרך לקראת תרומת ביצית. לא לקחתי מאז, גם לא הצטרכתי. אם יתכן והורמונים השפיעו האם צריך בדיקה חוזרת? בכל מקרה נראה שצריך עזרה לגוף , כי הכל נראה תקין, אך לא נקלט. קצת רקע: בת 45.5,בשנתיים לפני גיל 45 7-8 טיפולי Ivf, במסלול חד הורית. רחם תקין ויפה, נראית צעירה לגילי, fsh 7, הפריות יפות ללא שברים, נעשו היסטרוסקופיה, צילום רחם, פיפל, הכל תקין. קצת חסר ברזל למרות שלוקחת תוספים. לצערי העוברים לא נקלטים. למעט בדצמבר אז נקלטתי להריון חוץ רחמי ועברתי ניתוח לפרוסקופיה להוצאת חצוצרה ימנית עם ההריון. לפני כחודש היסטרוסקופיה משולבת עם בדיקת החצוצרה הנותרת הכל תקין. מאחר ועברתי את גיל השתתפות המדינה, והטיפולים יקרים, נאלצתי לעבור לתרומת ביצית לצערי. עשיתי סבב אחד של תורמת ביצית,היתה הרגשה טובה כמה ימים אח"כ התחלתי להרגיש שלא נקלט.לצערי לא נקלטתי. כעת עומדת בפני סבב נוסף ויחזירו לי כנראה בתחילת אוקטובר, יום לפני טיסה לחו"ל לשבועיים. האם אפשר לטוס יום אחרי החזרה? האם לקחת איתי קלקסן לטיסה וכמה זמן צריך לקחת אותו? האם כדאי בכל זאת לשלב גם הזרעה? האם יש דרך לברר איכות פנימית של ביציות בגילי מבחינה מדעית? מעבר למראן החיצוני היפה להבאת תינוק בריא? משקלי כ 78 ק"ג. מגיבה ברגישות לתרופות כמו פנצלין, דוקסילין, ומנות מוגזמות של הורמונים, הגוף מגיב יפה גם למנות סבירות יותר, עכשיו הקדימו לי את המחזור (עפי בקשתי)על ידי לקיחת פעמיים ביום צטרוצייט במשך 3 ימים, כדי שנספיק לעשות החזרה לפני שאסותא נסגר ולפני הנסיעה. ואכן זה הקדים, המחזור הגיע היום יום שלישי, החזרת עוברים מתרומה כפולה כנראה ב 5 לאוקטובר. אשמח לדעת כמה קלקסן לקחת, האם 60? (לקחתי פעם 40 ולא נקלט), ובמשך כמה זמן, גם אם נקלטת, וכן האם לצרף אספירין? אני מרגישה שהכל תקין בגוף, אך משהו בקליטה לא מחזיק. עכשיו גם נעזרת בנטורופטית לחיזוק הרחם. אודה לך מאוד על תשובתך! ויישר כוח! (-; ט. מה שסימנתי בסימן מיוחד זה הערכים שלי: PT Sec. 8.4 10.3
11.3 | I.N.R | | 1 PTT | sec. | ( 21.6 23.8
30.6 | Homocystein | µMole/L | ( 4.44 7.49
13.56 | Fibrinogen (Hypercoag.) | mg/dl | ( 200 358
400 | Thrombin Time (TT) | sec | ( 15.3 16.8
17.7 | Antithrombin activity | | לחץ לתוצאות | גדול מ 100% Protein S Free | | לחץ לתוצאות גדול מ 100% Protein C-Activity | | 100% - גדול מ | APC - Resistance | | ( 2 3.07
4 | Prothrombin 20210 | | לחץ לתוצאות Normal MTHFR | | לחץ לתוצאות Normal Factor VIII | % | 65 165 173.5(עשוי פעמיים)
Factor IX | % | ( 70 138.9
150 Factor XI | % | 60 130 167.9 (עשוי פעמיים)
RVVT (sensitive to LAC) | sec | ( 30.41 47.89
51.3 RVVT Ratio | | ( 0.83 1.22
1.22 PTT (sensitive to LAC) | sec | ( 28.72 34
46.43 Cardiolipin IgG Ab | | NEGATIVE | Beta 2 Glycoprotein 1 IgG | U/ml | ( 0 2.6
5 Hypercoagulation-Summary | | לחץ לתוצאות | נמצא ערך factor VIII גבולי וערך XI גבוה מערך הנורמה נא לחזור לאימות. אין עדות מעבדתית לנוכחות לופוס אנטיקואגולנט.