אשת השבוע

בלינקה

New member
את לא יודעת כמה השאלה שלך אקטואלית

לא הייתי ביותר מדי מקומות, כך שאין לי איזושהי העדפה מבוססת ידע. אנחנו די מתכננים שהות של כשנתיים בחו"ל, במסגרת הדוקטורט של האיש, ומתלבטים (הכל בגדר פנטזיה בינתיים) בין אוקספורד, בוסטון, ניו יורק, איסטנבול, ניו זילנד,קנדה, גרמניה, צרפת (פעם ידעתי על איזו עיר מדובר
), ועוד כמה מקומות. כולם קורצים לי. הייתי רוצה לשנות אווירה. אם מדובר במגורים של ממש, נראה לי שאנגליה. לויודעת למה.

sharonmx

New member
ניו זילנד!!!!

אח איזה מקום! גן עדן של ממש. קצת רחוק (ולפעמים זה לטובה) אבל פשוט מדהים, ולא רק מבחינת אופצות הטיול. תבדקו טוב אם מבחינה אקדמית המקום שאתם רוצים שווה- כי בהרבה נושאים הם לא משהו (לצערי הרב...)

טיפוטף

New member
גם אני בעד בוסטון

נראה לי שמאוד חשוב גם באיזה מקומות יש לך סיכוי למצוא משהו לעבוד בו, לא? אז כעו"ד אולי לונדון? ובבוסטון יש מלא פירמות של יהודים שקשורים לישראל, ואולי משם תצמח הישועה? וכמבון שמבחינת מכשול השפה, יש עדיפות גדולה מאוד לארץ דוברת אנגלית, כך גם אם לא תעבדי בתחום, לפחות וכלי לעשות משהו? באיזה תחום הבעל עוסק (בטח שאלו לפני ולא שמתי לב)?

פשושולה

New member
הי בלינקה,

בפורום הריון ולידה מאד הערכתי את התשובות שלך, ומאז נחרטת לי בתודעה כמין "יודעת כל" כזו, ששווה לשאול אותה... האם את חושבת שאת מתפשרת כשאת בעבודה במקום להיות עם שחר? את מרגישה אשמה על זה? איך היחסים שלך איתה כשאת מגיעה הביתה? האם העולם נעלם וזה רק את והיא, או שאת עושה דברים רגילים, כשהיא לידך? יש לך חברות ילדות (מהיסודי, או מהתיכון)? אם כן, איך השתנו היחסים שלכן עם ההורות? האם היית "הראשונה" בחבר'ה, או האחרונה? כשאת חושבת על שחר, מה הדבר הכי חשוב שאת מאחלת לה (מלבד בריאות) ואיזו תכונה הכי היית רוצה שתהיה לה? האם זו תכונה שקיימת בך, או שהיית רוצה שתהיה לך? זהו בינתיים. בעיקר המון על הקשר שלך עם שחר....

בלינקה

New member
כן, המון ידע "לרוחב"

אני לא מסוגלת להיות אמא במשרה מלאה. העבודה נחוצה לי לבריאות הנפשית שלי. כשאני איתה בבית משלוש בצהריים, אני גם רואה טלוויזיה, ומדברת בטלפון, ונכנסת לרשת. לעשות דברים כשהיא לא עלי היא לא נותנת לי. אני מודה שקשה לי עם הטוטאליות של להיות איתה, והוקשי הזה מוליד רגשי אשמה. בכל מקרה אני מנסה לעשות איתה דברים, ולא רק להיות איתה. אני מקווהנ שאני לא גורמת לה לאיזשהו נזק
יש לי חברות מהתיכון. הן רווקות הוללות. בכלל, מתוך 75 בני מחזור שלי בבי"ס, אני הייתי החמישית שנישאה והפכה לאמא. והאחרונה בינתיים. מן הסתם יש לנו פחות נושאים משותפים. אני גם פחות מגיעה אליהן (ת"א וירושלים), מה שגורם לזה שאנחנו נפגשות פחות. אני מאחלת לה שתמיד תהיה נאהבת. אני רוצה ששחר תהיה בטוחה בעצמה וביכולות שלה ובהחלטות שלה. זו תכונה שיש בי, ושהולכת ומתגברת ככל שאני מתבגרת. אני חושבת שזו התכונה החשובה ביותר בי.

isidora

New member
זה בדיוק מה שאני מאחלת למאיה../images/Emo99.gif

ניסחת את זה כל כך טוב... שתמיד תהיה להן תחושה של ערך עצמי ובטחון במי שהן, גם כאידיווידואליות וגם בתוך המעגלים שבהם הן חיות (חברים, משפחה)

isidora

New member
מהפנינים של אמאשלי בנוגע ל"עבר לי"

אמאשלי אומרת שבכל פעם שמתחשק לה לעבוד קצת בגינה... ...היא עושה לעצמה כוס קפה ומחכה שזה יעבור לה

אלינה12

New member
הי בלינקה

איזה שרשור מרתק! קשה למצוא שאלה שעדיין לא שאלו. מה דעות פוליטיות שלך או שזה לא מעניין אותך בכלל, ומה את חושבת על כל המצב בארץ? איזה ספורט את אוהבת והאם את בעצמך אישה ספורטיבית או מאלה שרק מסתכלים מהצד?

בלינקה

New member
אני לא אכנס לדעות פוליטיות

בגדול המצב בארץ נראה לי נורא. כל הצדדים (ואני לא מדברת רק על יחסי יהודים-ערבים) חיים בשנאה, וחשדנות ופחד. זה נראה לי כל כך טפשי, וכל כך ברור לי שרק חינוך ויצירת מגע בלתי אמצעי בין הפלגים השונים יכול להביא לפתרון בטווח הארוך. לא מעניין אותי לראות ספורט. אני נהנית משחיה, נהניתי מאד לשחק טניס, פעם כשהייתי ילדה.

sipor

New member
ענבל איזה כייף.. ../images/Emo140.gif

קודם כל.. מאוד מטריד אותי.. למה התחלת ישר לענות על שאלות ולא סיפרת קצת על עצמך , דברים שאת רוצה שאנחנו נדע ואולי קצת נכיר? ועם כבר את עונה על שאלות אז כמה משלי.. א. איך זה שאת תמיד תמיד כל כך חיובית בפורום וכמעט אף פעם (לפחות אני לא זוכרת, לא היית נגד משהו.. ) בקיצור.. שאלה ארוכה.. אבל מתוך מה שאני קוראת אותך את מאוד מאוד נעימה . ב. ככל שאני קוראת את השרשור ובכלל, אני מגלה שהספקת כל כך הרבה בחיים הקצרים שלך, ללמוד , לעבוד, ללכת לצבא להתחתן להוליד... ועוד מלא דברים ... את לא מרגישה שדילגת מהר על כל משוכות החיים ? ג. האם לא קשה לך עם החשיפה הזאת עכשיו וכל השאלות החודרניות האלה? אני שואלת וקצת מרגישה לא נוח , מרגישה שרוצה לשאול הרבה.. אבל מצד שני.. גם מרגישה שזאת קצת חוצפה להדחף ככה לחייך . ודבר אחרון- את אחת מהפביוריטיות שלי.. תמיד אקרא מה כתבת למשהי ומה לעצמך , תמיד נותנת מילה טובה ומחזקת ותמיד תמיד התשובות שלך מלומדות עם מבט נוסף.. וכיף אמיתי שאת פה כאשת השבוע.. נראה לי שאני לא היחידה שחושבת כך וזה יהיה שרשור ארוך מאוד...

בלינקה

New member
נעים לשמוע ../images/Emo13.gif

למה לא התחלתי לספר על עצמי? לויודעת. לא הרגשתי שכמה פרטים טכניים היו נותנים איזשהו ערך מוסף. א. אני בוחרת (בד"כ) לא לענות למטומטמים. לא להתרגז מהוירטואליה. מי שאני לא מעריכה לא שווה את תשומת הלב שלי. מכך נובע שתשומת הלב שלי מופנה רק למי שאני מעריכה/מחבבת. ולכאלה נורא קל להיות נחמדים, לא?
אני גם יודעת כמה המדיה הזו יכולה לפגוע בגלל היותה כתובה, כמה קל לטעות בכוונה. אז אני נזהרת. ב. יש לי לפעמים הרהורים על כך שלא עשיתי כל מיני דברים. אבל בסה"כ עשיתי בחירות שקולות לגבי מהלך החיים שלי, הפקתי מהם לא מעט, ואני מרוצה ממה שהיה עד היום. בסה"כ גם בזמן לימודים, צבא, עבודה והקמת משפחה עושים דברים
ג. דווקא מאד נעים לי לענות על שאלות. אני שמחה על ההזדמנות לחשוף את מי שאני, מאיפה באתי. אני לא עונה על מה שאני חשה שהוא פרטי מדי, או מזהה מדי.

Joy107

New member
גנבו לי את כל השאלות החשובות...../images/Emo12.gif

איזה כיף לקרוא, ממש מענין! רציתי לשאול על החברה מואדי ערה והתביישתי אז תודה לאמא של איתן ולהב
שאלה ששאלתי גם את מאשה ותמיד מענינת אותי, איזו דמות (אמיתית/פיקטיבית שאת מכירה/לא מכירה הווה/עבר) הכי היית רוצה לפגוש?

בלינקה

New member
מותר שלוש?

הייתי רוצה לפגוש את ההורים של אמא שלי. אבא שלה נפטר לפני שנולדתי, ואמא שלה כשהייתי בת ארבע. עד אז היא היתה הסבתא האהובה עלי ואני הנכדה האהובה עליה. מאד מעניין אותי לדעת איך הם היו. ולמטרות מאד ספציפיות, הייתי רוצה לפגוש את אינדיאנה ג'ונס

למעלה