תודה על המחמאות!
לגבי לימודי הקולנוע: אני לא יכולה ממש לפרט, כיוון שאני עובדת בחברה פרטית, וכל המערכים נכתבו על ידה והם בערבון מוגבל. בקצרה אני יכולה לומר שמדובר בלימודים מאוד חווייתיים, מאוד מעניינים. אנחנו לא מתעסקים בתאוריות בתקשורת, אבל בהחלט מלמדים דברים רציניים - מסבירים מהי אשליה אופטית וכיצד בעצם רצף של תמונות בודדות שמוקרנות במהירות נראות לנו כדבר חי, מלמדים על ראשית הקולנוע, מתי הומצא, איך וע"י מי ומצלמים יחד עם הילדים סרטי פעלולים, קליפים וקומדיות סלפסטיק. היית מאמינה שילדים בני 11 יבקשו ממני להביא להם עוד סרטים אילמים בשחור לבן של באסטר קיטון?! לגבי מה שכתבת על הסופרת הזו - זה מאוד נכון. למרות שהיא חוותה אלימות וחיפשה גברים אלימים, ואני חוויתי אונס, ולא חיפשתי גברים שיכפו עצמם עלי, אבל כן חיפשתי גברים שיתנהגו אלי כאל חפץ. הכל נובע, לפי דעתי, מהאופן שבו *אני* ראיתי את עצמי, מה ש*אני* חשבתי על עצמי, כי כמו שכבר כתבתי - כשהיה מישהו רציני, אני הרסתי את זה במה ידיי מתוך חוסר אמונה שזה אמיתי, או אפילו מתוך תחושה שזה לא מגיע לי.
שאלה מצוינת. אני חושבת שכן, שלירי תהיה מפונקת, אבל לא כמו שאני הייתי. אני פונקתי באופן מוגזם.
בעוד 20 שנה אני מקווה להיות בריאה, ולהיות אם למשפחה גדולה (4 או 5 ילדים), עם בית קטן וחמוד, והרבה זמן פנוי להנות מהחיים. לא בקשה כל כך גדולה, נכון?
אני אוהבת לטייל בצפון, באיזור כרמיאל, גוש שגב, או בגליל או בגולן, איפה שיש הרים, אויר טוב ונוף משגע. אני גם מאוד אוהבת את עמק יזרעאל, ליד "הבית" (נולדתי וגדלתי בנצרת עלית) ותמיד כשאני רואה את העמק אני מבינה את האמירה "העמק הוא חלום".
מאז שלירי נולדה לא הייתי בקולנוע, ובבית אנחנו לא רואים טלויזיה כבר שנתיים, אז אני לא כל כך מעודכנת בסרטים חדשים. אני אוהבת את כל סוגי הסרטים כמעט- סרטי פעולה, מדע בדיוני, מתח, דרמה, קומדיות. יש לי אהבה לסרטי מיוזיקלס - החל בגריז וריקוד מושחת, וכלה בצלילי המוסיקה ואנני. סרט שהשאיר עלי את חותמו וראיתי אותו הרבה פעמים זה "ללכת שבי אחריו" עם רובין ויליאמס. ובכלל מאוד אוהבת את כל סרטיו. אני מתחברת בקלות להמון סרטים, ועכשיו לא עולים לי לראש. בטח אח"כ אתפוס את הראש ורגיד לעצמי שהייתי צריכה לכתוב על זה ועל ההוא...
בחור חתיך... אני אוהבת גברים גבריים, מוצקים, כהים. לא אוהבת שרוכים ארוכים ורזים. מעדיפה אותם עם גב רחב וכתפיים רחבות, שריריים. אני לא אוהבת בייבי פייס, אוהבת פנים לא מושלמות. אף גדול, למשל, או גבות כהות, או שפתיים מלאות. משהו בפנים צריך להיות מיוחד. אני לא אוהבת טיפוס מיוחד, ספציפי. גברים חתיכים בעיני זה למשל קרוז, גם רוב לאו (שהוא דוקא כן בייבי פייס), גם רוברט רדפורד, גם דניס קוויד. עוד גבר מדהים בעיני זה גייל הארולד מ"הכי גאים שיש", שהיתה הסדרה האהובה עלי והיחידה שעקבתי אחרי בתקופה שהיתה לי טלויזיה. מקווה שגם התשובות האלה עשו לך נעים, ואשמח לענות על עוד שאלות