דיון: טיסה כקבוצה להופעה של מקפליי

עדיין לא

אבל אחרי המכתב סוחט הדמעות שאני כותבת להם ברגע זה אולי עוד יש סיכוי. מתוך המכתב: "זאת תיהיה מתנה מושלמת ליום הולדת שלי, זאת באמת תיהיה החוויה הכי מדהימה שאני אחווה אי פעם. אני מוותרת על המון דברים (כמו הכסף של היום הולדת שנורא רציתי לנצל כדי לקנות המוןהמון בגדים) כי זה באמת חשוב לי, ואני מוכנה להלחם על זה ולוותר על עוד המון דברים למען זה. " ובאתר שלהם כתוב: "לעיתים אף נשלח נציג מטעמנו יחד עם קבוצת לקוחותינו כדי לוודא שהכל הולך חלק" איתנו נראה לי הם ישלחו אפילו שניים

יאוווו

הכנתי להורים שלי 4 עמודים
בעמוד הראשון כתבתי בגדול "רק לאמא ואבא השווים" >< בשני כתבתי על החברה הזאת, העתקתי את מה שהם כתבו באתר בעמוד השלישי כתבתי את כל הפרטים, כמה עולה מה כלול וכל אלה בעמוד האחרון כתבתי להם כמה אני רוצה את זה והכל זה היה מתיש.

תתנחמי.

גם אימא שלי תגיד לי בדיוק את אותו המשפט, ואני כבר בת כמעט עשרים.
חוצמזה, היא תגיד גם ככה: "מה פתאום שאני אתן לך לנסוע? ועוד ללהקה הזאת?! אין מצב." אבל בסופו של דבר היא תגיד לי, "תעשי מה שאת חושבת שאת צריכה לעשות," עם פרצוף כזה:
, ולי, כרגיל, זה ינגן על המצפון, אז אני אתחיל להתלבט אם לנסוע או לא [ואם מקודם זה היה 50/50 אם לנסוע או לא, עכשיו זה יהיה 80/20 לטובת ה"לא לנסוע"], ובסוף... אני לא יודעת מה יקרה בסוף. ><

../images/Emo12.gif

הלוואי עליי להיות לאיזה כמה חודשים בת עשרים
"תעשי מה שאת חושבת שאת צריכה לעשות," - את צריכה לראות את דאגיי, זה מה שאת צריכה לעשות P:

אני צופה את העתיד.

אבל באמת, רוב הסיכויים שזה ילך ככה. כאילו, דיברתי עם אבא שלי, והוא אמר לי, "את כבר גדולה מספיק, תעשי מה שאת רוצה לעשות," ואני כזה: "יאי!" ואז נזכרתי שאימא שלי תצטרך לאשר את זה, אז.. איך אומרים? נפלו פניי. >< אני מקווה שהיא תסכים לי לטוס סתם, כי אני ממש ממש ממש רוצה לטוס. [אני לא אספר לה שזה הופעה, אני אגיד לה שאני טסה ללונדון לבקר, כמו שבתדודה שלי עשתה לפני כמה זמן... LOL]

The Psycho Girl

New member
פאק אמא שלך נשמעת בידיוק כמו אמא שלי

התחליטי מה שאת רוצה זה בעצם את יודעת מה אני רוצה שתעשי ואת תעשי את זה כי את יודעת שאם את תעשי מה שאת רוצה המצפון שלך יהרוג אותך הורים זה דבר מעצבן

talosh1234

New member
גמשלי !!!!! היא מרשה לי את כל מה שמסוכן אם ..

פרצוף כזה שעושה לי ייסורי מצפון!!

just chenis

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אעאע אני מה זה רוצה!

ברור!! כסף אני לא חושבת שתהיה בעיה כי אני עובדת וגם אני אבקש מתנת יומולדת מוקדמת (יש לי בדצמבר) מכל המשפחה!
עכשיו אני פשוט צריכה לשכנע איכשהו את ההורים שלי.. אין אני אהיה מה זה קרצייה.. אבל לא בטוח שהם ייתנו לי.. אויי לראות אותם בלייב זה נראה לי כ"כ הזוי!! אעאעאע.. יוו.. אממ ואני בת 14 וחצי

tzuf jones

New member
לאא ניראה לי שאני יוכל לבואא ,

תלויי אם זה לא יעלה יותר מדיי אז אוליי אני ישכנע ת'הוריםם ואםם כן אזז אני בטוחח לא יבואא /= תהנו בלעדיי ..

m i c k e y 15

New member
אם היורו הוא או יהיה 5 שקל אז 4000 אבל אם הוא

6 הוא 4800...חח אני מקווה שהוא 5!!

ואל תשכחו שבUK המטבע הוא פאונד (ליש"ט)

שזה פי שמונה משקל, כלומר: 1 פאונד (קוויד או ליש"ט וגם לירה שטרלינג או סטרלינג) = 8 שקלים חדשים

The Psycho Girl

New member
אל תסמכי על זה הוא כרגע 6 שקל

והוא רק מתחזק הלוואי שהוא יפול אי אפשר לקנות כלום באירופה

talosh1234

New member
לא מרשים לי...

כי אמא לא מכירה אתכן והיא דואגת.. אבל בגלל זדיברתי איתה כל כך יפה היא הבטיחה לי לטוס לאנגליה או איתה והמשפחה או אם בת דודה שלי שיש לה משפחה שם.. כיכ ל הזמן מזמינים אותנו, והיא אמרה שהיא תברר לי מתי יש הופעות ואז אני יטוס D:::::::::::::::::::::::::: גאדדד אני חולה על אמא חח P:

אני לא נוסעת

ישבתי עם אמא שלי ודיברתי איתה, והיא הסבירה לי שיש הרבה הוצאות גדולות בחודשים הקרובים וגם לא שווה לנסוע לשם רק כדי לראות את ההופעה כי אני לא חושבת שנעשה שם משהו אחר חוץ מזה. היא הציעה לי שבחופש הבא אני אסע לסאמר סקול באנגליה עם בן של מישהו מהעבודה שלה, במקרה הוא גם בגיל שלי P: (כ"כ חסר לה והוא איזה קוף מוזר ><) ואם מקפליי יופיעו שם במקרה (מי יודע? אולי פעם ראשונה יהיה לי מזל) ונלך גם להופעה שלהם. אני מניחה שאני צריכה לחכות שהם יגיעו לישראל, או שניסע אליהם ונחטוף אותם ונטיס אותם לכאן בלילה ואז נפשיט אותם ונקלח אותם
ואז כמובן אני ודאגי נלך לטייל על חוף הים והוא יגלה לי שהוא מאוהב בי בסתר עוד מלפני שנודלתי (?!). ואז נאלץ אותם לעשות לנו הופעה פרטית שכוללת ריקודים אירוטיים וחושניים D: הווו,הפנטזיות. בכל מקרה, תהנו לכם אי שם בלונדון :)

McFly rullz

New member
את חצופית../images/Emo11.gif

הפנטזיות על דאגי שייכת לי.
אוו כמה שהיא שלי.
והוא מאוהב בייייי בסתרר!
סתם סתם...כל אחד מפנטזת....מותר לא?!?!

שוליטה

New member
לא מרשים לי בסוף...

אתם לא יודעות כמה בכיתי... אבל לא נורא שנה הבאה גם אני אולי טסה לאנגליה לסאמר סקול...

למעלה