דיון

O0NoNi0O

New member
אבל הוא לא נראה טבעי בשיט

אני מבינה אותך כאילו טום מהמם, אני ממש אוהבת את הסטייל שלו וגם המוזיקה של טוקיו הוטל ממש יפה, אבל איך שביל נראה זאת בדיחה ואני אומרת את זה בתור מעריצה של טוקיו הוטל. כאילו השיער שלו עומד ותכלס זה אפילו לא יפה, זה סתם מיוחד וזה הכי נשי בעולם שהוא עושה פרנצ' שחור וכול השאר לבן וכאילו WTF?!? בלי קשר לגברי או לא זה פשוט נראה פטתי. וכאילו שיהיה הומו ממש לא משנה לי זה לא שמחר יש לנו דייט אבל עדיין, כאילו אם הבן אדם חושב שמעריכים את עצמו כי הוא נראה כמו בדיחה הבן אדם בסרטים עמוקים מאוד. ותכלס כאילו יש מלא אנשים שמתאפרים [בנים] ואני פשוט חולה על זה, יש איזה אחד מאיזה סדרה שאני רואה ששם לק שחור ויש לו שיער ארוך, קיצר הבן אדם הכי מושלם בעולם אבל עדיין הוא נראה נורמאלי וכמו בנאדם!! כאילו לא כמו ביל שהבגדים שלו הזויים אחוש והוא כולו מטופח מכף רגל עד ראש והוא אשכרה נראה כמו בובות יפניות כאלה.. הוא לא נראה כמו אדם אמיתי, וזה פאטתי, הוא בתור אומן וכול החרא הזה שהם "מרגישים" צריך להראות שגם מבחוץ יש לו נשמה והוא לא נראה כמו איזה בובה מפלסטיק. ומילא שיראה כמו בובה, לפחות שהבובה תראה נורמאלי. אני מבינה את הקטע הזה של הקיצוניות אבל WTF?!? אחי, עם כול המייק אפ הזה שמורחים עלייך וכול הלק אתה לא נראה לי בן אדם אמיתי שמרגיש. כאילו תכלס, אני אומר לך יש לו קול ממש יפה והוא מוכשר אבל כול הפוזה הזאת עליו היא רק לרעה, אם הוא לא היה נראה כזה פאטת לא הייתה ללהקה תדמית כזאת גרועה.

O0NoNi0O

New member
הינה מישו שמתאפר

וכול זה ובכול זאת נראה כמו בן אדם..לעומת ביל שפשוט נראה, איכ. לא יודעת להסביר את זה..כמו בובה.

O0NoNi0O

New member
והינה הבובה שדיברתי עליה

אשכרה ביל מזכיר אותה וזה עצוב..זה פאטתי כול כך שהוא נראה ככה. כאן יש עוד תמונות:http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=237651&year=2007&month=1 הוא אשכרה נראה פאטתי. זה כבר לא עניין של אני שם זין..זה יותר אני כאפה, שרוצה מלא צומי ועושה יחסי ציבור מעולים ללהקה שלי ולמסקרה של לוראל.

l i t a l 369

New member
אכן טום מהמם ^^ ולגבי ביל שמעי -

אני חושבת שזה מעוד מיוחד שהוא מרים את השער ולפי דעתי זה יותר יפה משער סתם זרוק... אבל זאת רק דעתי ... זה עניין של טעם , ואני בכלל חושבת שהוא צריך לחזור לתסרוקת שהייתה לו קודם - פוני ארוץ ושער קצר זה עשה אותו יותר גברי . :] ולגבי הפראנץ' לא ראיתי עוד פראנץ' כמו שלו עד שראיתי אותו (לק שחור והלמעלה לבן) :\ ולגבי המייק-אפ ... עזבי את ביל עכשיו .. ניראלי שעל טום שופכים יותר מייק-אפ מאשר על ביל ראית פעם תמונה של טום בלי מייק-אפ ? כי הוא מ-ל-א פצעים אז זה לא רק ביל :] הבגדים שלו לא הזויים , הוא פשוט שם בגדים צמודים ..... מאוד.... מאוד מאוד מאוד ולגבי כל מה שהוא עושה עכשיו שאת אומרת שלגבי אומן שיראה שהוא מרגיש משהו כי אם כל המייק-אפ שיש עליו זה לא ניראה כאילו הוא מרגיש משהו ... אז יש לו את כל 'השיגעונות' האלה מגיל נורא קטן מלפני שהוא חשב אפילו שהוא יהיה בטוקיו הוטל ניראלי זה מאז דוויליש שאף אחד עוד לא שם עליהם ... זה פשוט הוא והוא לא שם על כל מי שירד עליו בבצפר ... בוא נגיד שהוא (וטום אבל עכשיו מדברים על ביל...) לא היה 'מקובל' בעייני הבנים בבצפר .. אבל בנות לא היה חסר לו.. :\ והוא המשיך בשלו - כי ככה הוא ולא היה לו אכפת למה שיגידו עליו בגלל זה הוא ניראלי כזה אגם עם אופי להערצה :] וללהקה אין כ"כ תדמית גרועה :\ אוקי כל מה שרשמתי פה זה רק דעתי (חוץ מכמה עובדות - שהוא לא היה מקובל בבצפר ושטום גם שופך טונה מייק-אפ
) לכל אחת יש דעה אחרת ... :]

talosh1234

New member
אבל תקשיבי . . .

לגבי הפראנץ נגיד .. את לא ראית את זה כי כל בן שפוי שלא רוצה שיירדו עליו לא יעשה לק שחור עם פראנץ.. אני אישם ראיתי כזה בדיוק על בנות עוד חפני שטוקיו הוטל התפרשמו (בכל העולם)לגבי השיער - עם מישהעו אחר ולא מפורסם היה הולך עם שיער כזה עו לפני שהכירו את טוקיו הוטל והיית רואה את זה היית בטוח אומרת שהוא לא שפוי . מייקאפ לא קשור .. המראה גם משפיע על הפירסום אז על זה אי אפשר להתווכח. הבגדים שלו כן הזויים .. הבגדים שלו מושכים ביקורת ! הוא בטוח יודע שאם הוא מתלבש ככה זה ימשוך ביקורת לרעה.. ותקשיבי , ללהקה יש ועוד איך עכשיו תדמית גרועה .. ולמה ?! כי זה אופנה חולפת , פשוט וקל .. והאופנה חלפה .. ככה שכל מי שנשאר מעריץ מושבע של טוקיו נדפק .. וזה לא אשמתו , ובאמת שהוא נדפק והוא המסכן (המעריץ או אנערף~) אבל זה פשוט ככה .. זה פשוט חלף , ועכשיו כמו בכל אופנה חולפת פשוט שונאים את זה .. לטוקיו הוטל יש יותר שונאים ממעריצים וזה עצוב .. אני לא אורמת לך להפסיק לאהוב אותם .. אבל את צריכה להתרגל לתגובות האלה

l i t a l 369

New member
יש משהו במה שאת אומרת.. תראי -...

לגבי הפראנץ' - אני לא ראיתי .. אבל אם את ראית .. מי אני שתגיד לך שהעיניים שלך הטעו אותך?! ( כי הם לא
) לגבי השער - כ"נל
לגבי הלבוש - התלבושת שלו מושכת תשומת לב כמו שהתלבושת של טום מושכת תשומת לב אני לא יכולה לספור על שתי ידיים כמה אמרו לי שטום ניראה כמו סדין .. :) ולגבי המעריצים... אני לא יודעת איך זה באזור שאת גרה בו... איפה שאני גרה יש דיי הרבה מעריצות :\ וגם לפני כמה ימים הייתה הפגנה שהם יחזרו לארץ.. בעזריאלי ואני הייתי שם (please dont kill me i still love mcfly
) ובאו די הרבה מעריצות ... אבל נו מה נתחיל לדבר על כמה מעריצות יש להם ואיפה? פשוט ... לגבי כל שאר הדברים חוץ מהמעריצות זה דעתי... זה נורמאלי שיש לנו דעות שונות
לא נתחיל לשכנע אחת את השניה שהדעה של השניה צודקת : \ נמנמנמנמנמנמנמנממ זהו

lirazraz

New member
את טועה לגמרי!!

טוקיו הוטל לא חלפו ממש ממש לא!! להפך! רק התחילו! הם עוד לא הגיעו לאמריקה.. והשנה הם מתחילים שם סיבוב הופעות ואני יכולה להגיד לך שיש להם כמות מעריצות עצומה שם!! אז רק השנה הם מתחילים לכבוש את אמריקה! הם ממש לא חלפו!! ועובדה- בטקס ema הם זכו ב'הכי פעילים ברשת' וגם הופיעו שם! ומי שראה את ההופעה יודע שזו הייתה ה-הופעה! ולא רק המעריצות חושבות! גם נלי פורטדו ואבריל לאבין וכול השאר חושבים ככה! ראיתי סירטון ביוטיוב שראיינו אחרי הטקס את אבריל לאבין ונלי פורטדו.. והן ממש התלהבו מההופעה! [בגלל המים שנשפכו עליהם] ואבריל אפילו אמרה שהיא גם רוצה כזה בהופעה שלהXD בטקס אי אמ איי אפשר לומר שהם התחילו.. כי כ-ל העולם ראה אותם... והם מתכננים גם הופעה ביפן.. הייתה להם אבל ביטלו אותה אז הם לא חלפו בשיט!! ואין להם שום תדמית גרועה!! ביל הוא אייקון אופנה! ולא אני אמרתי את זה!! העיתונות אמרה את זה! עיתון 'בראבו' שיש בגרמניה צרפת ורוסיה ועוד כל מיני אומרים את זה! ובקשר למייק אפ- הם שמים רק בהופעות ותוכניות טלוויזיה.. כמו כל שאר האנשים!! ותאמיני לי שאת טום מפוצצים יותר במייק-אפ.. יש לטום מלא נקודות חן בפנים! מלא! ואת זה ראיתי בתמונת פפראצ'י... וגם את גוסטב וגיאורג [שני החברים האחרים של הלהקה] מפוצצים במייק אפ.. מה נראה לך? ובקשר לזה שביל 'נראה מוזר'.. הוא שם זין על זה!! וככה צריך! לא צריך לשים לב למה שאחרים אומרים.. העיקר שאתה אוהב!! מכיתה א' ביל וטום התחילו להתלבש שונה.. טום עשה ראסטות והתחיל ללבוש בגדים רחבים.. ובהמשך ביל עשה עגיל בגבה וטום סייד [גיל 13] וביל גם צבע את השיער לאדום.. זה היה בתקופת דיביליש.. כולם שנאו את ביל וטום בבית ספר! בגלל איך שהם נראים! ולהם זה לא עניין העיקר שיש להם אחד את השני! הם התאומים הכי מתוקים שראיתי! ['ראיתי'... לא מצאתי מילה אחרת] ובקשר ל'שמועות שביל הומו'-- ביל רק צוחק על זה! XD הוא אומר שלא אכפת מהמשמועות, יש שמועות שאמרו שביל מת במלון וכל מיני בלה בלט, והם רק צוחקים ומחכים לראות איזה עוד שמועה העיתונות תמציאXD חחח אבל שוב - רק עניין של טעם.. אני פשוט הייתי חייבת לפרוק!

talosh1234

New member
דיברתי על ישראל

אייקון אופנה של קוקסינלים סליחה על המילה. אמרתי שמייק-אפ זה רגיל לגמרי . תקשיבי - הם נראים מוזר בהחלט . זה שהם שמים על זה זין אז טוב מאוד ושימשיכו כך .. זה לא מכחיש את העובדה שהם נראים מוזר XD

lirazraz

New member
אוקיי.. בואי נגיד שמקובל עליי משהו אחד

שביל נראה 'מוזר' [וזה רק בעיניי אחרים!! לא בעיניי!!!] אוקיי יש לו שיער ארוך וגוונים.. והרבה חושבים שהוא בת..!! אפילו דודה שלי שהיא דתייה ושהיא רואה אותי עם צמיד שחור עם גולגולות או משהו אחר עם גולגולות היא קוראת לי פריקית, אפילו היא זיהתה ישר שזה בן! הבת שלה [בת דודה שלי] הראתה לה תמונה רק של הפנים שלו.. שהוא היה עם השיער בפן רגיל.. לא בסטייל הקיפודXD והיא ישר זיהתה שזה בן!היא אמרה 'לא צריך להיות עיוור בשביל לזהות שזה בן!! רואים שזה בן ולא בת!!" יש כאלה שאומרים - שאם הוא היה בת הוא היה דוגמנית!! באמת! תסתכלו עליו שנייה ושימו גוף של בחורה.. אני ראיתי תמונות של גוף של בחורה ששמו ת'ראש שלו, וזה היה נראה זוועה!! אם הוא היה בדיוק ככה איך שהוא נראה , רק בת, היא הייתה נראת בת זכרית ביותר!! ומה קוקסינלים!|?!?!!?!??!?!?! מה?!?!!! הוא לא היחיד שמתלבש צמוד ומתאפר בעיניים!! הנגנים של פרמור- לובשים סקינים צמודים לחיים!! זה לא קוקסינלי?? ויש עוד מלא.. למשל הסולן של הפו פייטרס, לובש סקיני.. זה לא קוקסינלי?!?! לא זה לא קוסינלי, אלב לעומת המכנסיים שביל לובש זה כן! ביל לא לובש מכנסיים צמודים! וחולצות הוא לובש חולצות כמו שהן צריכות להראות.. כמו הבנים בבית ספר שלי עם חולצות של תילבושת אחידה!! וגם הסולן של גרין דיי שם צלליות בעיניים! ואת מכירה את מיאבי? הזמר היפני?! את צריכה לראות אותו! אני אוהבת אותו.. אבל אם את אומרת את זה על ביל.. את תחשבי יותר גרוע עליו.. הוא [מיאבי] כל פעם משנה תיסרוקת בשיער... וכולן עם שיער ארוך!! והוא עושה דראג.. שחצי ראש שיער ארוך עד לציצי!! ביל לא היחיד שמתלבש 'מוזר'

l i t a l 369

New member
חחיחיחי לגבי הראש של ביל על גוף של דוגמנית ..

עשיתי את זה מהתקופה שהייתי אנטי ברמות... לא שעכשיו אכפת לי לעשות אני יעשה עוד תמונה כזאת בכיף... זה הכל בא בצחוק לא רציני או משו אה ולגבי המכנסיים שהוא לובש... הוא כן לובש סקיני .. אבל זה עדיין לא קוקסינלי :]

lirazraz

New member
כן אמרתי שזה לא קוקסינלי...

אבל לעומת איך שביל מתלבש זה כן.. [אם הן טוענות שביל קוקסינל בגלל הבגדים שהוא לובש] כן, הוא לובש סקיני.. אבל לא בתור סקיני... זאת אומרת- סקיני אמור להיות צמוד ברגליים נכון? אז הסקינים שלו לא צמודים.. הם רחבים עליו לאורך כל הרגל.. ולמטה הוא גוזר את המכנס כדי שיהיה רחב.. בשביל שיהיה על הנעל... חחח אנטי שהפך למעריץ? אף פעם לא שמעתי על זה חחחח;] וגם לי לא אכפת לעשות.. כי מה אכפת לי? זה בשביל צחוקים.. כמו שאמרתי בתגובה לתגובה של טל... יש תמונותש ל ביל וטום מתנשקים וכאלה.. מה אכפת לי?XDD

talosh1234

New member
ט'חח בחלק הראשון ביישת אותו XD

קודם כל - אני אישת בלי להכיר אותו בהתחלה חשבתי שזה בת .. בשיא הרצינות .. וזה היה לפני שהם היו מוכרים בארץ והכל .. כי שמעתי עליהם ממש מלפני מלא זמן .. עד שאולי לא ראיתי שכתוב משו עם "הוא" חשבתי שזה בת . הקטע של הדוגמנית , הרשי לי לצחוקקקק
הוא ב-ן לא יעזור להגיד שעם הוא היה בת הוא היה דוגמנית .. זה סתם דבילי ודפוק XD סתם גורם לו להראות עוד יותר נקבתי . ולדעתי היא לא הייתה נראת בת זכרית XD כי הוא נראה סופר בת לא אמרתי שהוא הייחיד .. אבל הוא אחד מהם . ותקשיבי - אולי יש אנשים שנראים יותר "קוקסינלים" ממנו .. אבל מצטערת - גם הוא נראה ככה :/

lirazraz

New member
תצחקי.. גם אני צוחקת בקשר לזהXD

כי זה ממש אבסורדי! כאילו לאנטי עד כדי כך משעמם ועושים את זה... וגם יש תמונות של ביל וטום שהם כאילו מתחרמנים.. אז מה?XD חחח אני גם צוחקת על זה ומה ביישתי אותו? שיש לו שיער ארוך ופסים? תיקון- זה א גוונים.. זה פסים .. גוונים זה כמה צבעים.. הוא עשה בלונד לבן כזה.. והוא לא היחיד ...

sweet shir

New member
אשכרה אבל!

בשיא הרצינות, לדעתי מי שמתחרמנת בטירוף מביל וכל זה לסבית בהכחשה/דו מינית. הוא פאקינג נראה כמו בחורה שטוחה!!!! ועוד בחורה ממש יפה!!!!! ראיתי תמונה שלו פעם ובהתחלה אני כזה: "וווואי, איזה מהממת היא!" ואז גיליתי שזה הוא ><

למעלה