אבל הוא לא נראה טבעי בשיט
אני מבינה אותך כאילו טום מהמם, אני ממש אוהבת את הסטייל שלו וגם המוזיקה של טוקיו הוטל ממש יפה, אבל איך שביל נראה זאת בדיחה ואני אומרת את זה בתור מעריצה של טוקיו הוטל. כאילו השיער שלו עומד ותכלס זה אפילו לא יפה, זה סתם מיוחד וזה הכי נשי בעולם שהוא עושה פרנצ' שחור וכול השאר לבן וכאילו WTF?!? בלי קשר לגברי או לא זה פשוט נראה פטתי. וכאילו שיהיה הומו ממש לא משנה לי זה לא שמחר יש לנו דייט אבל עדיין, כאילו אם הבן אדם חושב שמעריכים את עצמו כי הוא נראה כמו בדיחה הבן אדם בסרטים עמוקים מאוד. ותכלס כאילו יש מלא אנשים שמתאפרים [בנים] ואני פשוט חולה על זה, יש איזה אחד מאיזה סדרה שאני רואה ששם לק שחור ויש לו שיער ארוך, קיצר הבן אדם הכי מושלם בעולם אבל עדיין הוא נראה נורמאלי וכמו בנאדם!! כאילו לא כמו ביל שהבגדים שלו הזויים אחוש והוא כולו מטופח מכף רגל עד ראש והוא אשכרה נראה כמו בובות יפניות כאלה.. הוא לא נראה כמו אדם אמיתי, וזה פאטתי, הוא בתור אומן וכול החרא הזה שהם "מרגישים" צריך להראות שגם מבחוץ יש לו נשמה והוא לא נראה כמו איזה בובה מפלסטיק. ומילא שיראה כמו בובה, לפחות שהבובה תראה נורמאלי. אני מבינה את הקטע הזה של הקיצוניות אבל WTF?!? אחי, עם כול המייק אפ הזה שמורחים עלייך וכול הלק אתה לא נראה לי בן אדם אמיתי שמרגיש. כאילו תכלס, אני אומר לך יש לו קול ממש יפה והוא מוכשר אבל כול הפוזה הזאת עליו היא רק לרעה, אם הוא לא היה נראה כזה פאטת לא הייתה ללהקה תדמית כזאת גרועה.