תראי מיקי
הקטע הוא שצבא הכי מבגר בעולם. גם בלי לשים לב..צבא זה מבגר. מה לעשות. כאילו גם אני כשאני חוזרת מטיול של יותר מימיים בשטח אני חוזרת שונה לגמרי. כי אני הרבה פחות מפונקת [ואני הבנאדם הכי מפונק בעולם, כולם צוחקים עליXD], יותר מעריכה כזה, לא יודעת איך להסביר. כאילו כשתחזרי מהגדנ"ע שלכם [אם לא יצאת עוד..] או מהטיול השנתי שלכם את תביני. כי כאילו דברים כאלה גורמים לך לשכוח מדברים כמו המחשב שלך והפורום, זה כבר פחות משנה לך. וכאילו תחשבי על זה, כשחזרת מפולין [בואנה אני יכולה לכתוב עלייך ביוגרפיה] פחות שינה לך הסתפורת של מקפליי, הסינגל החדש והדחייה של טרנסילבניה. כאילו חשבת על זה אבל בקטנה, יותר רצית לשבת כזה לקרוא או משו או לראות טלוויזיה אבל כאילו לאיזה כמה ימים מקפליי פחות שינו לך..כאילו היית נכנסת לפורום אבל לא היית כותבת הרבה, פחות מתעניינת רק איזה שעה בפורום ויותר עושה דברים אחרים [ככה זה אצלי]. תודי שלקח לך כמה ימים להתרגל להיות הרבה יותר במחשב וכול זה. כאילו מה שאני מנסה להגיד שהצבא הכי מבגר בעולם וכאילו נתתי לך דוגמאות של שבוע מחוץ לבית ואז איך הפרספקטיבה שלך לגבי דברים כאלה משתנה [לפחות אצלי] כאילו פחות אכפת לך. אז תחשבי בצבא זה גם יהיה ככה וכאילו את לא יכולה להגיד שלא נראה לך שתפסיקי לאהוב אותם. אני אומרת לך שכן ואני בטוחה בזה ואני לא אומרת להפסיק לאהוב אותם אבל האובססיה שלך תגמר כי את תתבגרי. פחות ישנה לך הדברים האלה, ישנה לך, ברור. אבל פחות כאילו העצבים לדני על זה שהוא השמין ייגמרו. כי זה הכי מבגר בעולם הצבא וכאילו..ככזה לא יודעת לסביר לך. גם לא הסברתי את עצמי טוב בהוגעה, בטח לא הבנת אותי חח לא נורא.