דיון

Sharon Kez

New member
חחחחחחחחחח לגמרי../images/Emo45.gif

אוי אני זוכרת שסיפרת לי. משהו בקשר לזה שאת וחברות שלך הייתן בטוחות שהוא בת ויום אחד חברה שלכן באה עם ראש 1 ומסרה לכן תידיעות המרעישות XD נכון? ראית, אני זוכרת דברים שאת מספרת לי! חח

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחח כן, אבל הקטע עם זה שהוא כוסית

הוא מקרה אחר. כי שמו תמונה שלו עם קוקו, משקפיים ענקייות של גוצי' (נראלי) ובלי איפור. והוא היה מממממממממממממממממש חמודה! ברצינות, שדפדפתי בעמ' של ראש 1 חשבתי בהתחלה "וואיי, איזה יפה היא!" XDDDD

lirazraz

New member
בואנה בואנה שאני לא אכנס בכן!!

שאף אחת לא תרד על ביל!! אני גם מעריצה שלהם! הלהקה האהובה עליי!! אבל אני לא מעריצה אובסיבית כמו שהיא רשמה בהתחלה שהולכת לשיעורי גרמנית וכאלה... מעריצה כמו שאתן מעריצות את מקפליי-יודעת את המילים של השירים, מתעדכנת בדברים והופעה כמובן [
] אז אני מבקשת לא לרדת עליו!! [;)] לו יש סיגנון משלו.. ושתדעו שהוא זכה במלא פרסים על הלוק הכי יפה וכאלה... אבל זה לא קשור עכשיו זה שהוא מתאפר ומעמיד שיער ושם לק לא אומר כלום!! יש לי מלא ילדים בשיכבה [ובכלל- בישראל] שגם יש להם שיער ארוך [אומנם קצת יותר קצר משל ביל] וצבעים שונים.. ואפילו דאגי שם [או שהוא הפסיק] לק שחור!! אז ביל מוסיף מכל פרנז' לבן סוו וואט?! והוא לא תמיד עם הפרנז' הלבן על הציפורניים! [מי כמוני יודעת שיש לי 200+ פלוס תמונות שלו, לא כולל תמונות שלו עם שאר החבר'ה] וגם הרבה פעמים כתבתן כאן שטוקיו הוטל מופיעים הרבה פעמים בשאר ראש 1 ואפילו במעירב לנוער- בגלל שהם זכו מקום ראשון! ומי שזוכה מקום ראשון מתחרות מופיע בשער! לטוקיו הוטל יש הרבה יותר מודעות בארץ מאשר למקפליי.. אז אי אפשר לצפות שישימו אותם בשער... אם אתן המעריצות- תפוצצו את ראש 1 במכתבים לעשות עליהם כתבות וכאלה... אולי יתמזל מזלכן , כמונו-המעריצות של טוקיו, וידברו ויכתבו עליהם יותר מעכשיו!! ושאת רשמת- "אני לא מבינה מה עם המעריצות שלהם, עיוורות או משהו???????? " על זה אני אגיד- כל אחת והטעם שלה!!! כמו שכל אחת אחרת שלא אוהבת את מקפליי יכולה להגיד שדאגי/טום/דני/הארי מכוערים ואיך המעריצות שלהם רואות הם מכוערים בלה בלה...
דבר אחרון--- אני לא באה בגישה רעה!! פשוט מלא פעמים דיברו כאן על טוקיו מעריצות ואמרו שהם מפגרים וכאלה.. והתאפקתי!! אבל עכשיו לא!!

talosh1234

New member
אם את אוהבת אותו

לא צריך להיות לך משנה מה אומרים עליו !! מה אתן כ"כ מתעקשות על דברים כאלה .. כמו שאתן רואות פה בפורום ל-א אוהבים אותם . לכו תבכו על זה במקום אחר. למקפליי באמת אין הרבה מודעות בישארל - וכפי שזה נראה עכשיו זה לא הולך להשתנות לא משנה מה נעשה . את סתם מוציאה ת'עצבים פה על דברים לא רלוונטים . אם את רוצה לדבר על טוקיו הוטל לכי לפורום שלהם , באמת .

lirazraz

New member
חחחחחחח כנסי..

כן אני פרקתי את העצבים.. יודעת למה? כי ראיתי שיותר מחצי שירשור מדובר בהם! אם את אומרת שזה פורום מקפליי- לה לערב לפה את טוקיו? ואל תדאגי לי, אני בפורום של טוקיו הוטל... ולמה שאני אבכה? חחח אמרתי שזה רק עניין של טעם ולא לא אכפת לי מה יגידו... אבל עד גבול הטעם הטוב ועד גבול מסויים... אתן יורדות עליו כאילו לא יודעת מה.. אבל עזבי לא משנה... הבנתי שאתן שונאות אותם -בעיקר את ביל- כי הם 'מוזרים'

talosh1234

New member
אבל תקשיבי .

כמעריצה את צריכה לדעת לקבל את זה זה בסדר גם אני עברתי ירידות על מקפליי ובהתחלה זה צרם אבל למדתי לקבל את זה ... לא אכפת ליי , אני אוהבת אותם וככה זה ישאר

lirazraz

New member
אני מקבלת את זה...

אבל יורדים עליהם ללא גבולות! אמרת שהם חלפו... מי אמר לך? רק השנה הם מתחילים לכבוש את אמריקה!! אבל עזבי אני לא אכנס לזה שוב...

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

לפחות משו

m i c k e y 15

New member
כנסו!-אם לדבר נגיד עליי- ואמרו לי הרבה פעמים

שאני אובססיבית ואני הסכמתי... תאמת זה משפיע עליי, כאילו כמובן כל הפיקם שאני קוראת ושאני רואה את החברות שלהם אני יכולה פשוט להשתגע מרוב כעס.. וכולכן ראיתן את זה פה
אני מעריצה את הלהקה ממש אבל ממש- הם הלהקה הכי אהובה עליי והכי חשובה לי.. על אף להקה אני לא קוראת ככה וממש מחפשת מידע עליהם, אולי רק עוד איזה 2 להקות אבל זהו. ונגיד בקשר לדני... הייתה לי תקופה שאמרתי כזה, אני אהיה איתו והוא יאהב אותי ואנחנו מושלמים ופשוט ממש חשבתי את זה. אני יודעת שזה לא יכול לקרות, לפחות לא באופן אמיתי XD אולי מתישהו XD זה כבר גורל
אבל כשאני רואה אותו עם מישהי וזה משהו בתוכי מתפרץ... ואני אומרת וואי זה לא פייר. כי הוא זה שמצחיק אותי וגורם לי לחייך no matter what... אני לא יכולה ממש לומר שאני אוהבת אותו כי זה לא נכון זה לא יכול להיות נכון, אבל יש משהו שלא הרגשתי אפעם... היו לי חברים, כן אבל לא רציניים. וזה עדיין לא מרגיש לי אותו הדבר... זה ממש מוזר לי אני בעצמי לא מבינה למה אני ככה ואני לא מבינה למה יש לי מלא תמונות שלהם.. אני לא יודעת אם זה הערצה נורמלית או לא... אבל אני יודעת שאני מעריצה אותם ואת המוזיקה המדהימה שהם עושים ויחד עם זאת נלווית הערצה אחרת, לבנאדם עצמו למשל. משהו מעבר למוזיקה שזה די ברור שבאיזה מקום זה חייב להיות. הקטע שיש להם חברות זה... זה לא מפריע לי, סבבה.. אז לדני יש חברה..אני לא מאחלת למה למות וזה XD ואם כן אז סתם בצחוק ואני מציינת את זה. אבל משהו צובט לי לא בגלל שאני מניחה שיכול להיות מצב ביננו אני לא יודעת למה, אבל זה קורה. השאר לא אכפת XD אם אובססיה זה להקשיב להם כל הזמן, לדבר עליהם כל הזמן, וכל דבר מזכיר לי אותם. אז אני לא אובססיבית.. לפחות לא בדרך הזאת. אני שומעת להקות אחרות ומדברת על כל מיני נושאים ולפעמים אפילו שוכחת מהם. יש ימים שאני לא שומעת אותם בכלל! קרה לי פעם ששבועיים לא שמעתי, ולא הפריע לי אני עדין באותה מידה מעריצה אותם, על מה שהם ועל המוזיקה אבל זה לא אומר שאני חייבת חייבת כל הזמן לשמוע אותם. אני לא יודעת על מה עוד לחפור וכדאי שאני אפסיק בכל מקרה XD
מגה חפירה..XD

rox love BSM

New member
זה נורמלי להיות דלוקים עליהם

כי בסה"כ הם בני-אדם אני לא חושבת שזה משנה אם הם מפורסמים או לא כי עובדה שכל אחת מתחברת למישהו שונה מהלהקה מישהו שהאופי שלו יותר מוצא חן בעיניה כי אם זה היה רק על יופי אחרי זמן מה זה עובר (וזה קרה לי הרבה) אבל כיוון שהם באמת אמייתים ולא מנסים לשחק אותה או להסתתר מאחורי תדמיות וראינו אותם ברגעים הכי אמייתי שלהם כמו שדני בכה באפריקה או שהם פחדו בגוסט האנטיננג אז פיתחת רגשות אמיתיים. זה שהוא בארץ אחרת עדיין לא אומר ש'זה לא מציאותי' כי לי היה קראש של שנתיים שלמות על מישהו מהכיתה שלי והוא לא שם עליי,אז אפילו שהוא היה איתי בכיתה זה עדיין לא יכל לקרות. וזה לגמרי נורמלי להרגיש שאם הייתם נפגשים הייתם מסתדרים,זה קורה מלא גם בין אנשים לא מפורסמים... ואני מבינה את הכאב שיש לו חברה וזה נכון שאם אין לו חברה הוא גם לא יהיה איתך אבל לפחות הלב שלו 'פנוי' כמה מגוחך שזה נשמע,לפחות מתנחמים בעובדה שהוא לא אוהב אותך אבל גם לא אפאחת אחרת. וששמעתי שיש לדאגי חברה אז כן היה לי קצת עצוב אבל אחרי 10 דק' התאפסתי על עצמי ואיחלתי להם שהיה להם טוב כי בסה"כ אם להם טוב הלהקה מצליחה,יש להם השראות לשירים מצב רוח להופעות וכל השאר... בסה"כ רציתי להגיד שאתן מדברות עליהן כאילו הם משהו שונה אבל תזכרו שהם בני-אדם,ושזה לגמרי נורמלי לפנטז כל עוד זה לא גובל באובססיה. ואובססיה שכל אחת תגדיר לעצמה,מבחינתי זה שאני ידועת שמקפליי חשובים לי מאד בחיים,אבל יש לי סדרי עדיפיות כמו לימודים ופעילוית שלי כי אני רוצה ליות את החיים שלי ולא את שלהם. ומיקי שה לא מכוון במיוחד אלייך פשוט תמיד ההודעות שלך גורמות לי להגיב,כי בהתחלה לא רציתי להשתתף בדיון כי לא ממש הייתה לי דעה,אבל ההודעה שלך גרמה לי לכתוב מה אני חושבת XDD

rox love BSM

New member
טעויות:../images/Emo122.gif

*עדיפויות *פעילויות *לחיות *זה זה מה שקורה שכותבים מהר מדי XDD

m i c k e y 15

New member
חחח +עוד חפירה בפנים XD

אני שמחה שההודעות שלי כאלה[?]. XD וכן את די צודקת.. לדעתי אבל לכל אחת פה יש הגדרה שונה לאובסייה.. כמו שאני אמרתי חח בכל מקרה, הם חשובים לי בחיים שלי... ואני לא חושבת שאני אפסיק לאהוב אותם מתישהו. כן אני עוד מעט בצבא וזה ואני צריכה להפסיק לחשוב על דברים כאלה זה מה שכולם אומרים לי. אבל שיהיה, מתי שזה יקרה אני אדע...XD ואזמה בעצם אם אני בצבא XDגם לבנות בנות 25 יש הידלקות עליהם עדיין XD רציני.. אני מכירה מעריצה שהיא בת 24 והיא כמונו XDD

O0NoNi0O

New member
תראי מיקי

הקטע הוא שצבא הכי מבגר בעולם. גם בלי לשים לב..צבא זה מבגר. מה לעשות. כאילו גם אני כשאני חוזרת מטיול של יותר מימיים בשטח אני חוזרת שונה לגמרי. כי אני הרבה פחות מפונקת [ואני הבנאדם הכי מפונק בעולם, כולם צוחקים עליXD], יותר מעריכה כזה, לא יודעת איך להסביר. כאילו כשתחזרי מהגדנ"ע שלכם [אם לא יצאת עוד..] או מהטיול השנתי שלכם את תביני. כי כאילו דברים כאלה גורמים לך לשכוח מדברים כמו המחשב שלך והפורום, זה כבר פחות משנה לך. וכאילו תחשבי על זה, כשחזרת מפולין [בואנה אני יכולה לכתוב עלייך ביוגרפיה] פחות שינה לך הסתפורת של מקפליי, הסינגל החדש והדחייה של טרנסילבניה. כאילו חשבת על זה אבל בקטנה, יותר רצית לשבת כזה לקרוא או משו או לראות טלוויזיה אבל כאילו לאיזה כמה ימים מקפליי פחות שינו לך..כאילו היית נכנסת לפורום אבל לא היית כותבת הרבה, פחות מתעניינת רק איזה שעה בפורום ויותר עושה דברים אחרים [ככה זה אצלי]. תודי שלקח לך כמה ימים להתרגל להיות הרבה יותר במחשב וכול זה. כאילו מה שאני מנסה להגיד שהצבא הכי מבגר בעולם וכאילו נתתי לך דוגמאות של שבוע מחוץ לבית ואז איך הפרספקטיבה שלך לגבי דברים כאלה משתנה [לפחות אצלי] כאילו פחות אכפת לך. אז תחשבי בצבא זה גם יהיה ככה וכאילו את לא יכולה להגיד שלא נראה לך שתפסיקי לאהוב אותם. אני אומרת לך שכן ואני בטוחה בזה ואני לא אומרת להפסיק לאהוב אותם אבל האובססיה שלך תגמר כי את תתבגרי. פחות ישנה לך הדברים האלה, ישנה לך, ברור. אבל פחות כאילו העצבים לדני על זה שהוא השמין ייגמרו. כי זה הכי מבגר בעולם הצבא וכאילו..ככזה לא יודעת לסביר לך. גם לא הסברתי את עצמי טוב בהוגעה, בטח לא הבנת אותי חח לא נורא.

m i c k e y 15

New member
הבנתי אותך טוב מאוד../images/Emo26.gifעוד חפירה

ואני יודעת שזה מבגר והכל, לא הייתה לי גדנע וכבר היה לי טיול שנתי- וברור ששם לא שינה לי מחשב וזה כמובן שעדיין שמעתי אותם שם וזה סתם בין לבין ואח"כ שכחתי. ולמשל בפולין, לשמוע את השירים שלהם לא יצא לי, כי שמתי שירים עצובים XD אבל בכל זאת מדי פעם, ולא חשבתי עליהם כמו תמיד כי אני במקום אחר ותשומת הלב שלי מופנת למקום אחר. וכשחזרתי הביתה התגעגעתי למחשב ולחברות שלי והכל. ואז הכל חזר לשגרה.. להיות בפורום לעדכן [אחרי 3 ימים כבר עידכנתי
] אני יודעת שזה יבגר אותי.. ונגיד שאני אחזור מהצבא מדיי פעם אני אחזור כדי להתעדכן ולראות מה חדש. אולי לא ישנה לי איך הם נראים וזה כי זה גם ככה לא ממש משנה לי- אני אוהבת אותם כמו שהם D: ואני באמת לא חושבת שיש מצב שאני אפסיק לאהוב אותם כלומר אפסיק לאהוב את המוזיקה שלהם. ברור שיותר לא יהיה אכפת לי איך הם לבושים וזה, כי בקטנה חח אבל את המוזיקה שהיא ממש ממש חשובה לי ובכללי מוזיקה זה הכי חשוב לי בחיים אני לא אפסיק לאהוב... אני מכירה את עצמי XD וכן אני מפונקת ואני לפעמים מתנהגת ממש כמו ילדה קטנה- אולי בצבא אני קצת אקבל שכל XD והעצבים על דני וזה נגיד על הסגריות- שיעשה מה שבא לו, אכפת לי מהגוף שלו ומה שזה עושה לו- וברור שזה יפריע לי כי זה שינה פחות או יותר את המוזיקה, הקול שלו יעני.. ורק לזה אני שמה לב.. חוץ מזה שיהיה לו בכיף

O0NoNi0O

New member
כאילו דיברתי איתך על הקראש שלך לדני

וכאילו; בצבא זה ייגמר לך כבר לא יישנה לך שיש לו חברה, יותר תנשה לך המוזיקה אבל כול הקראש הזה יעלם כי בצבא את ממש ממש תתבגרי, וכאילו נתתי דוגמא איך זה היה כשחזרתי מפולין או מהטיול שנתי, פחות שינו לך מקפלי. כמובן ששמעת את המוזיקה שלהם אבל זה רק מה ששנינה לך. כאילו אחרי שתשתחררי ממש לא ישנה לך עם טום עדיין עם ג'ואנה או לא. יותר תשנה לך המוזיקה שלהם אבל הקראש הזה לדני ובכלל לשאר הבנים יעלם.

יש לי כמה שאלות ואם תענו לי עליהם אני אשמחD =

אני יודעת שזה לא קשור .... אבל לא היה לי איפה לתקוע את זה.. ואני גם יודעת שזה הולך להיות שאלות מפגרות אבל אני פשוט לא יודעת אותםם =/ ממה הגבוה של דאגי ? אייזה צבע הוא אוהב ? אממ.. וזהו נראלללי :) אני מאוד אשמח אם מישהי תוכל לענות לי על זהה [ : -הא ושמתם 3> שלא הייתי פה מללא זמן ? - סתם שאלה של התעניינות..חחXD

m i c k e y 15

New member
אני לא יודעת אותם, זה גם לא יעזור לי

אם אני אדע
זה ממש משנה? XD ברוכה השבה? חח

למעלה