וקוויר זה הרבה פחות מעליב מקוקסינל, כי קוויר גם הומואים משתמשים בזה... קוקסינל לא תמצאי את ההומו שיגיד. ברצינות, כאילו. אולי אני סתם יותר מדי מושפעת מהכי גאים שיש, ששם כל שניה אמרו QUEER. לול
ואני גם לא חושבת שהיא התכוונה לזה 'בין השורות'. O_O היא גם לא תגיד שהוא הומו כי היא לא חושבת שזה דבר רע
(אני מקווה שלא תביני אותי לא נכון ><) האמת, אני אישית לא מבינה מה מעליב ב'הומו'.. כולם מתייחסים לזה כאילו זה קללה, זה לא. חוץ מזה, אז אמרו על ביל שהוא הומו. אז מה? את עדיין אוהבת את המוזיקה של הלהקה שלו, לא? זה לא צריך לשנות לך מה אומרים... אוף נו אני באמת חופרת. ><
וגם אני לא אומרת שהומו זה דבר רע אבל זה כמו שיקראו לך לסבית... אני מאמינה שאין לך כלום נגד לסביות אבל פשוט... לא יהיה לך נעים נכון ? לכן זה מעצבן אותי שאומרים את זה על אנשים אחרים :\ ואני לא רוצה לשנות מה שאומרים אני רק רוצה להכניס לראש של אנשים שהוא לא הומו ואני חייבת לענות לדברים כאלה... על תשאלי למה - זה פשוט אני :\
מתי בדיוק אמרתי שהוא הומו??? ולמה שאני אגיד שהוא הומו???? למה להשתמש בזה בתור משהו רע בכלל??? אמרתי עליו דברים נוראיים, אבל הם בכלל לא קשורים לזה XDD ואם את מתכוונת לחלק של ה'יצור לא מוגדר' אז זה לא קשור בכלל להומו, זה קשור למראה החיצוני שלו שבקשר לזה כתבת 'זה עניין של טעם...' ככה שאין לך מה לתקוף.
לו. כמו שלי לא יפריע עם כל העולם יקרא לי לסבית, כי אני יודעת שאני לא. זאת גם הסיבה שמקפליי מתנהגים כמו שהם מתנהגים (נשיקות/נגיעות/התגפפויות וכו'), כי הם בטוחים במיניות שלהם. ^_^
גם לי לא באמת אכפת מה אומרים עלי ומה חושבים עלי אבל עם יקראו לי לסבית זה לא יהיה לי נעים לאף אחד זה לא נעים ... לכן זה כ"כ מעצבן אותי ואני ככה מגינה על אנשים שקוראים להם ככה .