דיון

O0NoNi0O

New member
אומרים ליידיבויD:

כמו בתיאלנד..הם תמיד אומרים ליידיבויס XDDDD או טראנס ג'נדרס. אבל קוקסינל זה כמו להגיד קוויר, זה מין כזה "מתרומם"..זאת באמת מילה מעליבהP:

Sharon Kez

New member
קוויר?

חחח לא הכרתי את המילה הזאת >< אוקיי. הוא ליידיבוי D:

screamin pittas

New member
אה באמת יש מילה כזאת?../images/Emo122.gif

הייתי בטוחה שהיא התכוונה לרשום קוויאר[נו המאכל הזה><] ויצא לה בטעות קווירXD אף פעם לא שמעתי את המילה הזאת><

sweet shir

New member
ליידי בוי המילה הכי דוחה. ../images/Emo3.gif

וקוויר זה הרבה פחות מעליב מקוקסינל, כי קוויר גם הומואים משתמשים בזה... קוקסינל לא תמצאי את ההומו שיגיד. ברצינות, כאילו. אולי אני סתם יותר מדי מושפעת מהכי גאים שיש, ששם כל שניה אמרו QUEER. לול

O0NoNi0O

New member
בתאילנג הם קוראים לעצמם ליידיבויסXD

מנמנמ...קוויר זה מתרומם, זה מעליב כזה. אבל גיי לאXD בכלל המורה שלי לאנגלית אמרה שהומו זה אדם.. אז אני הומואית? ממ....מעניין. לא.

sweet shir

New member
כי הומו=אדם. וגם שווה. הומואסטזיס וזה. את עוד

תלמדי בביולוגיה. XD וקוויר זה לא מתרומם, קוויר=משונה, מוזר. פירוש מילולי. מה שאני יודעת שלפחות בהג"ש הם אמרו שם את זה חופשי LOL

just orr

New member
היא לא אמרה שהוא הומו,

ואני גם לא חושבת שהיא התכוונה לזה 'בין השורות'. O_O היא גם לא תגיד שהוא הומו כי היא לא חושבת שזה דבר רע
(אני מקווה שלא תביני אותי לא נכון ><) האמת, אני אישית לא מבינה מה מעליב ב'הומו'.. כולם מתייחסים לזה כאילו זה קללה, זה לא. חוץ מזה, אז אמרו על ביל שהוא הומו. אז מה? את עדיין אוהבת את המוזיקה של הלהקה שלו, לא? זה לא צריך לשנות לך מה אומרים... אוף נו אני באמת חופרת. ><

l i t a l 369

New member
לי זה כן ניראה ככה :\

וגם אני לא אומרת שהומו זה דבר רע אבל זה כמו שיקראו לך לסבית... אני מאמינה שאין לך כלום נגד לסביות אבל פשוט... לא יהיה לך נעים נכון ? לכן זה מעצבן אותי שאומרים את זה על אנשים אחרים :\ ואני לא רוצה לשנות מה שאומרים אני רק רוצה להכניס לראש של אנשים שהוא לא הומו ואני חייבת לענות לדברים כאלה... על תשאלי למה - זה פשוט אני :\

Sharon Kez

New member
חחח מההההההההההההההה

מתי בדיוק אמרתי שהוא הומו??? ולמה שאני אגיד שהוא הומו???? למה להשתמש בזה בתור משהו רע בכלל??? אמרתי עליו דברים נוראיים, אבל הם בכלל לא קשורים לזה XDD ואם את מתכוונת לחלק של ה'יצור לא מוגדר' אז זה לא קשור בכלל להומו, זה קשור למראה החיצוני שלו שבקשר לזה כתבת 'זה עניין של טעם...' ככה שאין לך מה לתקוף.

l i t a l 369

New member
שיהיה... אבל חוץ מזה

למה טוקיו הוטל זה מקרה חריג... במה הם שונים משאר הלהקות ?

sweet shir

New member
אם ביל בטוח במיניות שלו זה לא יפריע

לו. כמו שלי לא יפריע עם כל העולם יקרא לי לסבית, כי אני יודעת שאני לא. זאת גם הסיבה שמקפליי מתנהגים כמו שהם מתנהגים (נשיקות/נגיעות/התגפפויות וכו'), כי הם בטוחים במיניות שלהם. ^_^

l i t a l 369

New member
בסדר אבל

גם לי לא באמת אכפת מה אומרים עלי ומה חושבים עלי אבל עם יקראו לי לסבית זה לא יהיה לי נעים לאף אחד זה לא נעים ... לכן זה כ"כ מעצבן אותי ואני ככה מגינה על אנשים שקוראים להם ככה .

למעלה