דיון

O0NoNi0O

New member
תכלס..

גמאני פע חשבתי שהוא ממש חתיך. ואז התסכלתי עליו והוא נראה כמו בובות יפניות כאלה שחברה שלי אוהבת. רציני כאילו; הוא נראה פטתי. כאילו, מה קרה ללוק הטבעי? בלי שיער עומד, טונה איפור ומלא לק זה לא יפה? שיפסיק לכסות את עצמו במלא איפור זה נשי וזה מכוער. ז גם לא נראה טבעי כזה!! כאילו, לא לא הגיוני ופאטתי שמישו נראה ככה. לעומת זאת גיאורג...וטום
כי הם נראים נורמאלי. הוא סתם נראה כאילו מיוחד אבל זה לא מיוחד זה מכוער!! יש הבדל.

just orr

New member
XDDDDD

סורי, הורג אותי הפרנץ' שיש לו XDDDDD ואוסף הטבעות XDDDD לא כבד לו?

l i t a l 369

New member
זה לא מצחיק ><

מה זה ויש להיות דלוקה מאוהבת פתטית אובסית בקמות על מישהו מטוקיו הוטל ? זה מגעיל להגיד את זה ביל וטום מטוקיו הוטל ממש חתיכים וכן לאחונה הם קצת גונבים את ליבי ... הם יפים ומה כולם מתנפלים עליו כי הוא מתאפר?, שיעשה מה שבראש שלו - מעצבן אותי אנשים ששופטים אנשים אחרים לפי מה שהם עושים ועל פי איך שהם מתלבשים כמו שנגיד ויקראו לך פריקית , יעצבן אותך ? כי את לא ככה גם אותו מעצבן שאומרים לו הומו ! כוסאממממקק בבצפר שלו כולם קראו לו הומו כי הוא התאפר מגיל קטן אבל הוא לא שם ז*ן על מה שאומרים לו והמשיך בשלו כאלה אנשים אני אוהבת , אנשים שלא יעשו מה שאחרים אומרים להם ואני שונאאאאת אנשים שאומרים לו הומו למה? כי הוא מתאפר? כי הוא לובש בגדים צמודים ? הוא וטום חתיכים וסקסיים וכולם יכולים לקפוץ >< , (אני עדיין מתה על מקפליי כן ? ) ועל כל מה שכולן אומרות פה,,,, פשוט באלי לחנוק אחת אחת וזה לא שאני לא אוהבת אותכן זה פשוט מעצבן אותי בטירוף >< , ואני רושמת את זה לא כדי שתשנאו אותי כי אני אומרת כל מה שאני חושבת ... : | זהו

talosh1234

New member
זה ממש עניין של טעם

לדעתי ביל וטום מכוערים וציפלונים ! לדעתי אין בהם שום דבר חתיכי .. כל הגוף שלהם הוא גוף אנורקסי ומגעיל לדעתי .. אבל זה עניין של טעם .. אני אומרת את דעתי .. ובאמת להגיד שהוא הומו או מסקנות כאלה בלי להכיר אותו זה טיפשי ובגלל זה אני לא אומרת את זה

l i t a l 369

New member
נכון מכוערים או לא זה עניין של טעם..

אבל יש פה בנות שאומרות שהוא הומו רק בגלל שהוא מתאפר... ואני חייבת להגיד משהו להגנת טום *היום התפרסם תמונות פפראצי מהחופשה שלהם ולטום יש שרירים גם אני חשבתי שהוא ציפלון אנורקס* וביל ... אנורקס מותר לך לחשוב שהם מכוערים לא שאמרתי שלא אבל אי אפשר להגיד שזה לא מגעיל להגיד עליו שהוא קוקסינל רק כי הוא שם שחור בעיניים השחור עושה אותו 'אדם בפני עצמו' כי הוא וטום דומים רצח אהה כן ואגב ביל כותב שירים מהנשמה יכולים להגיד מה שרוצים על המראה שלו או על המוזיקה שלו אבל כנסי לשירונט או משהו למילים של forgotten children תיקראי... אני בכיתי שקראתיי את זה :\ ולא רק המילים של השיר הזה .... כל השירים יש להם משמעות עמוקה. תמונה להמחשה
(שרירים, אנורקס, שהם דומים)>>>

YuvalJones

New member
טום וביל דומים רצח.

ות'אמת אני מסכימה איתך. אני אוהבת את השירים שלהם, אני אמנם לא שומעת אותם כמו שאני שומעת מקפליי, או באסטד למשל. אבל אין לי בעיה איתם. מה שכן עצבן אותי זה ההסטריה שנהייתה כאן בארץ בגללם. כאילו, הם באמת אחלה להקה בעיניי אבל פאק הם בני אדם. אם מקפליי יגיעו אי פעם לארץ, אני אהיה אחת הבנות הכי מאושרות בארץ[פעם שניה.] אבל אני לא ארביץ לבנות אחרות, ואתנהג כמו משוגעת. dont jump שלהם זה אחד השירים הכי יפים שלהם. וגם פורגטן צ'ילדרן. והתמונה של החצי פנים של טום ושל ביל הבהילה אותי. הם דומים יותר מאי פעם ^___^

l i t a l 369

New member
סופסוף אחת שמסכימה איתי ^^

שם אני לא שומעת אותם כמו מקפלי .. וגם לי ניראה שהיה היסטריה בטירוף ... חברה שלי אשכרה חזרה עם סימנים כחולים מההופעה : \ כן והם דומים... הם תאומים זהים .. רק שביל עם איפור אז לא רואים , שחברה שלי הראתה לי את התמונה הזאת גם אני נבהלתי ><

YuvalJones

New member
היי אל תעשו ממני מוגבלת ../images/Emo13.gif

אני סך הכל אמממממ..... מאותגרת מוחית. וידעתי שהם תאומים זהים! D:

lirazraz

New member
אני לאהוב אותך לנצח!!

אני דווקתי עכשיו חרפירה ותפוזבל לא שלח אותה!! הם לא אנורקסים!! צאו מהסרט!! התמונות שהעלאת- מהחופשה שלהם שהם נמצאים בה עכשיו.. שראיתי את טום נמסתי!!! הם היו פעם אנורקסים!! את לא מבינה איך קרנתי מאושר שראיתי את התגובה שלך!! סוף סוף מישהי שמבינה אותי גאדדדדד

l i t a l 369

New member
^^ גם אני שמחתי נוראנוראנורא

כשגיליתי שיש פה עוד כמה בנות עם דעה כמו שלי... (עד עכשיו רק 2 אבל זה גם משו
)

tzuf jones

New member
שלוש חחח ( :

כנ"ל כנ"ל כנ"ל ... וואי אחותי הקטנה חופרת עליהם !! S: וזה עיצבן אותי פעם עד כדי כך שהפסקתי לשמוע בעצמי... אבל אני עדיין חושבת שהם חמודים [:

Sharon Kez

New member
אבל למה להתחרפן כי חושבים אחרת ממך?

בקשר למשפט הראשון שכתבת שזה מגעיל, אז באמת אין לי מושג מה להגיד לך. כתבתי בהודעה שלי 'ואל תדפקו לי הרצאות על כמה שזה לא יפה כי אני אף פעם לא מעבירה ביקורת על דברים מהסוג הזה, אני יודעת כמה זה יכול להיות מעצבן' כי ידעתי שיהיו כאלה שזה יפריע להן, אז מצטערת מה אני אגיד לך... את בחיים לא תתפסי אותי מעבירה ביקורות על להקות, אבל באמת שטוקיו הוטל זה אחד החריגים אצלי. תקשיבי אני מצטערת להיות זאת שפותחת את עינייך אבל אנשים לא מתנפלים עליו כי הוא מתאפר
אוהו את רוצה רשימת סיבות לדברים המוזרים שיש בו????? זה יהיה יותר ארוך מהפיק של בת אל....... אני לא מכירה אותו מאיפה לי מה הוא עושה?!
אני רואה תמונות=זה הדבר היחיד שאני יכולה להגיב על פיו ואם אני חושבת שהוא נראה כמו יצור לא מוגדר אז יופיייייי! מה אני אעשה?! את כותבת בסוף ההודעה 'אני אומרת את כל מה שאני חושבת' וואלה גם אני!!!!! אגב ממממש אין לי בעיה עם הומואים
ככה שזה לא נובע משום דבר כזה... מצידי שיעשה מה שבא לו! שיתאפר, שיתלבש צמוד, שישים לק, שיסתובב עם ביקני מצידי... זה דורש תגובה ובגלל זה חצי מהעולם יורד עליו.. אגב החפירה הזאת תוקפנית בגלל: 'ועל כל מה שכולן אומרות פה,,,, פשוט באלי לחנוק אחת אחת' ו'הוא וטום חתיכים וסקסיים וכולם יכולים לקפוץ' שעצבנו גם אותי. כאילו אם את אומרת את כל מה שאת חושבת למה לנו אסור?! XD

sweet shir

New member
ממש אין לה בעיה עם הומואים. אני עדה. XDDDDDDD

וואי, ביל עם ביקיני יכול להיות משעשע!

just orr

New member
../images/Emo45.gif צודקת לגמרי..

מסכימה עם כל מילה :) חחחחח 'אוהו את רוצה רשימת סיבות לדברים המוזרים שיש בו????? זה יהיה יותר ארוך מהפיק של בת אל.......' XDDDD

l i t a l 369

New member
לאלאלאל אני לא אומרת לך לחשוב כמוני

חס וחלילה אני לא אומרת לאף אחד לחשוב כמוני! אני יודעת שרשמת 'ואל תדפקו לי הרצאות על כמה שזה לא יפה כי אני אף פעם לא מעבירה ביקורת על דברים מהסוג הזה' אבל אני לא יכולה לשתוק... זה משגע אותי שאנשים שופטים אנשים אחרים על פי מה שהם עושים , מתלבשים , נראית וכל הדברים מהסוג הזה ביל הוא בן אדם מתוק , לא שאני 'מאוהבת' בו או משהו?, אבל תקראי מילים של שירים שלו - הוא כתב הכל ... וכל השירים האלה כ"כ עמוקים שזה פשוט מטורף >< וחצי מהעולם מצידי יכול לרדת עליו , כולם מטומטים .... רוב האנשים יורדים עליו כי הוא מתאפר ... וזה מטומטם! וכן באלי להרוג אנשים מהרבה סיבות... : אנשים שיורדים על אנשים לגבי איך שהם ניראים , מתלבשים, איזה מוזיקה הם שומעים, אנשים שמדברים על עדות בצורה לא יפה.. ועוד הרבה דברים ובגלל זה אני מתעצבנת עליכן.. כי אתן יורדות עליו בלי להכיר את הבן אדם .. גם אני לא מכירה אותו , אבל אני יודעת שהוא לא הומו ולא אמרתי שלכן אסור להגיד את מה שבא לכן.... תגידו\תעשו מה שבראש שלכן אמרתי לכן שאסור?! *ואם את יכולה לרשום לי בתגובה למה טוקיו הוטל זה מקרה חריג?!?!?!?! ויש לי הרבהההה זמן - תרשמי לי את כל הסיבות למה מתנפלים עליו ..

למעלה