למה אף אחת פה לא מבינה אותי ><
זה שאת לא אוהבת את השירים שלהם לא אומר שאת מטומטמת! זה זכותך לשמוע מה שאת רוצה, אני הראשונה שתגיד לך לשמוע מה שאת רוצה מונסון זה לא השיר היחידי שהוא רשם... נגיד סתם במילים של השיר forgotten children אני רושמת לך תתרגום של השיר המקורי (השיר בגרמנית-vergessene kinder ) : "יום רגיל לגמרי, הרחוב ניראה כמו קבר, הם שורדים עם הכאב, הלילה קר, קופאים, חלשים מידי אף אחד לא מתייחס אליהם אף אחד לא מסתכל עליהם בודדים ואבודים, נולדו בלתי ניראים, עם הצעקה הראשונה עזובים, ילדים נשכחים שמות לא ידועים, בורחים בלי סוף, מסולקים מהעולם, ילדים נשכחים הם רואים, הם מרגישים, מבינים. בדיוק כמונו הם צוחקים, ובוכים. רוצים לחיות, בדיוק כמונו. עיניים ללא מזל, כל החלומות מתפרקים, נבהלים מהאור. מפחדים מפני כולם, אף אחד לא אשם, הזמן ירפא. בודדים ואבודים, נולדו בלתי ניראים, עם הצעקה הראשונה עזובים, ילדים נשכחים שמות לא ידועים, בורחים בלי סוף, מסולקים מהעולם, ילדים נשכחים הכל צריך להיות אחרת הכל צריך להיות אחרת הם רואים, הם מרגישים, מבינים. בדיוק כמונו הם צוחקים, ובוכים. רוצים לחיות, בדיוק כמונו." (אם את לא מבינה זה על ילדים יתומים\ילדים שגרים ברחובות) או נגיד scream (בגרמנית schrei): "אתה מתעורר ואומרים לך לאן ללכת כשאתה מגיע לשם אומרים לך גם מה לחשוב תודה, זה היה ממש יום נהדר אתה לא אומר כלום וגם אף אחד לא שואל אותך: תגיד לפעמים אתה רוצה את זה לא, לא, לא, לא... לא, לא, לא, לא... תצעק!עד שתיהיה עצמך תצעק!וגם עם זה יהיה הדבר האחרון תצעק!וגם עם זה כואב תצעק כמה שאתה מסוגל! תצעק!עד שתיהיה עצמך תצעק!וגם עם זה יהיה הדבר האחרון תצעק!וגם עם זה כואב תצעק כמה שאתה מסוגל!-תצעק! תשים לב-לוכדי עכברושים עורבים בכל מקום, עוקבים אחריך-עורבים בכל פינה. מבטיחים לך כל מה שלא חלמת עליו לעולם לפעמים זה כבר מאוחר מידי ואתה כבר צריך את זה לא, לא, לא, לא... לא, לא, לא, לא... תצעק!עד שתיהיה עצמך תצעק!וגם עם זה יהיה הדבר האחרון תצעק!וגם עם זה כואב תצעק כמה שאתה מסוגל! תצעק!עד שתיהיה עצמך תצעק!וגם עם זה יהיה הדבר האחרון תצעק!וגם עם זה כואב תצעק כמה שאתה מסוגל!-תצעק! חזרה לנקודת ההתחלה-עכשיו הגיע הזמן שלך תראה להם מי אתה באמת תצעק - תצעק - תצעק - תצעק - עכשיו הגיע הזמן שלנו תצעק!עד שתיהיה עצמך תצעק!וגם עם זה יהיה הדבר האחרון תצעק!וגם עם זה כואב תצעק כמה שאתה מסוגל! תצעק!עד שתיהיה עצמך תצעק!וגם עם זה יהיה הדבר האחרון תצעק!וגם עם זה כואב תצעק כמה שאתה מסוגל!-תצעק! ועכשיו תשתוק! לא!-בגלל שאתה עצמך לא!-בגלל שזה הדבר אחרון לא!-בגלל שזה כואב תצעק כמה שאתה מסוגל לא! - לא! - לא! - לא! - לא! תצעק כמה שאתה מסוגל - תצעק!" (עם את לא מבינה מה המשמעות זה תראה לעולם מי שאתה ועל תתבייש) ורואים שהוא מתוק לפי הרעיונות .. הרי איך יודעים שטום הוא שחצן ומניאק ? לפי הרעיונות .. ואני יודעת שאני לא מכירה אותו ...