דיון

purple floyd

New member
אבל אני לא אוהבת את השירים שלהם,

זה אומר שאני גם מטומטמת? ואיך את יודעת שהוא בן אדם מתוק? כי הוא כותב שירים על שהוא עובר דרך מונסון? את לא באמת מכירה אותו, גם אם נדמה לך.

l i t a l 369

New member
למה אף אחת פה לא מבינה אותי ><

זה שאת לא אוהבת את השירים שלהם לא אומר שאת מטומטמת! זה זכותך לשמוע מה שאת רוצה, אני הראשונה שתגיד לך לשמוע מה שאת רוצה מונסון זה לא השיר היחידי שהוא רשם... נגיד סתם במילים של השיר forgotten children אני רושמת לך תתרגום של השיר המקורי (השיר בגרמנית-vergessene kinder ) : "יום רגיל לגמרי, הרחוב ניראה כמו קבר, הם שורדים עם הכאב, הלילה קר, קופאים, חלשים מידי אף אחד לא מתייחס אליהם אף אחד לא מסתכל עליהם בודדים ואבודים, נולדו בלתי ניראים, עם הצעקה הראשונה עזובים, ילדים נשכחים שמות לא ידועים, בורחים בלי סוף, מסולקים מהעולם, ילדים נשכחים הם רואים, הם מרגישים, מבינים. בדיוק כמונו הם צוחקים, ובוכים. רוצים לחיות, בדיוק כמונו. עיניים ללא מזל, כל החלומות מתפרקים, נבהלים מהאור. מפחדים מפני כולם, אף אחד לא אשם, הזמן ירפא. בודדים ואבודים, נולדו בלתי ניראים, עם הצעקה הראשונה עזובים, ילדים נשכחים שמות לא ידועים, בורחים בלי סוף, מסולקים מהעולם, ילדים נשכחים הכל צריך להיות אחרת הכל צריך להיות אחרת הם רואים, הם מרגישים, מבינים. בדיוק כמונו הם צוחקים, ובוכים. רוצים לחיות, בדיוק כמונו." (אם את לא מבינה זה על ילדים יתומים\ילדים שגרים ברחובות) או נגיד scream (בגרמנית schrei): "אתה מתעורר ואומרים לך לאן ללכת כשאתה מגיע לשם אומרים לך גם מה לחשוב תודה, זה היה ממש יום נהדר אתה לא אומר כלום וגם אף אחד לא שואל אותך: תגיד לפעמים אתה רוצה את זה לא, לא, לא, לא... לא, לא, לא, לא... תצעק!עד שתיהיה עצמך תצעק!וגם עם זה יהיה הדבר האחרון תצעק!וגם עם זה כואב תצעק כמה שאתה מסוגל! תצעק!עד שתיהיה עצמך תצעק!וגם עם זה יהיה הדבר האחרון תצעק!וגם עם זה כואב תצעק כמה שאתה מסוגל!-תצעק! תשים לב-לוכדי עכברושים עורבים בכל מקום, עוקבים אחריך-עורבים בכל פינה. מבטיחים לך כל מה שלא חלמת עליו לעולם לפעמים זה כבר מאוחר מידי ואתה כבר צריך את זה לא, לא, לא, לא... לא, לא, לא, לא... תצעק!עד שתיהיה עצמך תצעק!וגם עם זה יהיה הדבר האחרון תצעק!וגם עם זה כואב תצעק כמה שאתה מסוגל! תצעק!עד שתיהיה עצמך תצעק!וגם עם זה יהיה הדבר האחרון תצעק!וגם עם זה כואב תצעק כמה שאתה מסוגל!-תצעק! חזרה לנקודת ההתחלה-עכשיו הגיע הזמן שלך תראה להם מי אתה באמת תצעק - תצעק - תצעק - תצעק - עכשיו הגיע הזמן שלנו תצעק!עד שתיהיה עצמך תצעק!וגם עם זה יהיה הדבר האחרון תצעק!וגם עם זה כואב תצעק כמה שאתה מסוגל! תצעק!עד שתיהיה עצמך תצעק!וגם עם זה יהיה הדבר האחרון תצעק!וגם עם זה כואב תצעק כמה שאתה מסוגל!-תצעק! ועכשיו תשתוק! לא!-בגלל שאתה עצמך לא!-בגלל שזה הדבר אחרון לא!-בגלל שזה כואב תצעק כמה שאתה מסוגל לא! - לא! - לא! - לא! - לא! תצעק כמה שאתה מסוגל - תצעק!" (עם את לא מבינה מה המשמעות זה תראה לעולם מי שאתה ועל תתבייש) ורואים שהוא מתוק לפי הרעיונות .. הרי איך יודעים שטום הוא שחצן ומניאק ? לפי הרעיונות .. ואני יודעת שאני לא מכירה אותו ...

purple floyd

New member
גם את לא הבנת אותי ../images/Emo3.gif

גם אם תכתבי לי פה את המילים של השירים שלהם אלף פעם אני לא יחשוב שהוא יפה/עמוק ושזה הופך את טום/ביל/מי שכתב את השיר לעמוק O_O טוב, אני יכתוב שיר על השניצל שאכלתי אתמול, אה ובין לבין אני יכתוב על ילדים שאין להם כסף לאכול. אני כל כך עמוקה בחיי.

l i t a l 369

New member
חחחחחחח

זה שאני רושמת לך את המילים לשירים זה לא בגלל שאני רוצה לגרום לך לאהוב את השירים של טוקיו זה בגלל שלא תחשבי שכל השירים שלהם זה כמו מונסון. ולגבי השניצל הרגת אותי XDDDDDDD

m i c k e y 15

New member
תראי שירים, זה גם עיניין של טעם

את לא יכולה להגיד למישהו- וואלה תקרא את המילים ותראה איזה בנאדם הוא, תאהב את זה תאהב אותו. זה לא אומר כלום, כמו שיהיו המילים הכי עמוקות בעולם ואני לא יאהב.. טעם

l i t a l 369

New member
לאלאלא לא התכוונתי שתאהבו את ביל לפי המילים

של השירים.. פשוט כולן פה שואלות אותי איך אני יודעת שהוא בן אדם עמוק ומתוק... אז בגלל זה רשמתי את התרגום של השיר (שמראה שהוא בן אדם עמוק...הוא רשם את השיר) ולמטה גם רשמתי שרואים שהוא מתוק לפי הרעיונות לשם כך ההודעה הזאת נוצרה

Sharon Kez

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

'ואיך את יודעת שהוא בן אדם מתוק? כי הוא כותב שירים על שהוא עובר דרך מונסון?' מצטערת זה ממש הצחיק אותי. XDDDD

screamin pittas

New member
אבל אף אחת פה לא אמרה שהוא הומו><

אני לא חושבת שאם היא תקרא את המילים של השירים שלו היא פתאום תאהב אותו ותחשוב שהוא מתוק, זה רק מילים-את יכולה לאהוב ולהתחבר אל המילים אבל את לא מכירה את הבן אדם, את לא יכולה לדעת אם הוא באמת מתכוון למילים שהוא כותב וגם אם הוא כן מתכוון אליהן וכותב אותן "מהלב" זה עדיין לא מספיק כדי לחשוב שאת מכירה את הבן אדם.

Sharon Kez

New member
תקשיבי אולי לך יש הרבה זמן, אבל לי לא.

את באמת רוצה לדעת למה ביל מוזר? מה אני אגיד לך, תחשבי לבד. ואם כל כך דחוף לך לדעת תשאלי את כל האנשים שחושבים את זה. 'זה משגע אותי שאנשים שופטים אנשים אחרים על פי מה שהם עושים ומתלבשים' אז על סמך מה את רוצה שאני אשפוט אותו???? על סמך הציונים שלו??? אני לא מכירה תבן אדם! אני רואה תמונה ואומרת שהוא מוזר או מכוער או וואטאבאר, מה זה קשור בכלל לאם הוא עמוק או לא או מה שזה לא יהיה?! ובדיוק כמו שכבר אמרו לך פה, המילים ששמת לא בהכרח אומרות הרבה. זה עדיין רק מילים, ולא האופי שלו ביום יום שאת אולי מתיימרת להכיר. את כל שאר הדברים אמרתי לך בהודעה הראשונה חח בדוגרי עכשיו אין לי מושג מה את רוצה ממני. ביל יעניין לי תתחת רק כשיתחיל להיות לי שם צלוליטיס...

l i t a l 369

New member
אין לך הרבה זמן כי אין לך מה לרשום ..

ואם יש לך מה לרשום , אז את תמצאי לזה זמן מתי שהו ותרשמי אז.. וכל האנשים שחושבים שביל הומו טוענים את זה רק בגלל שיש לו פראנץ, שהו שם שחור בעיניים ושהו מרים את השער (שאת זה אף בת לא עושה אבל שיהיה...) פשוט על תשפטי אותו... למה כל האנשים חייבים לשפוט אנשים אחרים!? פשוט כל אדם הוא אדם בזכות עצמו .. זה משנה איך שהוא מתלבש\מתנהג?! וכן , אפשר לדעת על בן אדם עם הוא עמוק לפי מה שהוא רושם וגם רואים לפי הרעיונות שהוא מתוק... למשל כמו שרשמתי בתגובה אחרת איך רואים שטום מניאק ושחצן? - לפי רעיונות . ואני לא מתיימרת להכיר את האופי שלהם.. אני יודעת שאני לא מכירה אותם ועם יש לך צלוליטיס או לא .. זה כבר לא מעניין אותי :\

Sharon Kez

New member
חחחחחחח לא מענייך אותך בדיוק כמו שאותי ביל

לא מעניין! ממשששש מעניין אותי אם הוא עמוק או לא. מה אני אגיד לך, את צריכה להשלים עם זה שיש אנשים שלא חושבים כמוך. ומתוקה, לא אמרתי שהוא הומו, אמרתי שהוא מ ו ז ר . ממתי הומו זה מוזר?! אם בא לי לשפוט את החיצוניות שלו לפי שלל התמונות שראיתי אז זה מה שאני אעשה XD חחח חאלס להכניס לי מילים לפה. קודם שאני אומרת שהוא הומו ואחרי זה שאין לי סיבות לא לאהוב את טוקיו הוטל XD את צודקת הם כל כך מושלמים שזה באמת לא הגיוני שיהיו כאלה שלא יאהבו אותם. אוקיי, לדעתך לפי המילים אפשר לדעת אם בן אדם עמוק או לא, לדעתי לפי איך שהוא נראה ומראה לעולם אפשר להביע דיעה. תשלימי עם זה.

l i t a l 369

New member
אבל אני לא מנסה להכניס לך מילים לפה

אני רק מנסה להבין במה ביל כ"כ 'מוזר' ובמה טוקיו הוטל 'מקרה חריג'

lirazraz

New member
את כל כך צודקת!אבל אני לעומתך כן מכירה את ביל

'מכירה'... הם הלהקה האהובה עליי.. אני נכנסת לאתרים בשביל להתעדכן וכאלה וקוראת ראיונות.. וכן! הם היצורים הכי אמיתיים וחמודים בעולם!! רוצות הוחכות!? תוך כמה זמן הם הגיעו להופעה בארץ מאז שידעו שיש להם מעריצות פה?!? חודשיים!! לעומת מקפליי שאמרו שבציניות מוחלטת שהם יבואו לפה!! הם [טוקיו הוטל] היו פשוט בש-ו-ק שיש להן מעריצות פה בכלל!! [גם בגלל העבר של גרמניה וישראל] והם באו להופעה בארץ למרות שההפקה לא רצתה שהם יבואו לפה בגלל המצב הביטחוני.. אבל לא! הם עמדו על שלהם ובוא לפה לשלושה ימים טיילו בירושלים ונתנו הופעה של החיים!! הם כל כך התרגשו פה!! והם חוזרים לפה לשלושה הופעות ביוני [בינתיים זה בגדר שמועה אבל הם באים לפה שוב! הם אמרו בראיון בגרמניה]! וזו רק הוכחה אחת... יש עוד הרבה.. ואפר גם להמשיך להתווכח שנה על זה...

l i t a l 369

New member
נכון ...

מקפלי עם כמה שיגידו להם שיש פה מעריצים אני באמת שחושבת שהם לא יבואו לפה.. אני כן מקווה שהם יבואו אבל בטוחה שלא :\ וטוקיו הוטל היו פה.. ואמרו שההופעה פה הייתה אחת ההופעות הטובות ושארץ ישראל זה הארץ היחידה שלא דוברת גרמנית ויודעת את המילים של השירים בגרמנית ושהם ממש אוהבים את ארץ ישראל ושהם יחזרו לפה... אם נחכה שכל זה יקרה למקפלי (חוץ מהגרמנית כמובן :\ ) אנחנו נמות בלי לעשות כלום : | כי כל הזמן חיכינו וזה לא קרה ... אבל אני באמת שלא באתי בכוונה שוב להתחיל את הוויכוח זה פשוט... נכון :\

talosh1234

New member
עם כל הכבוד . . .

למקפליי אין פה מספיק מעריצים .. וזה יהיה ביזבוז שהם יבואו .. אני אישית מעדיפה לטוס אליהם לראות אותם. ושטוקיו הוטל יחזרו זה יהיה בכלל ביזבוז .. כי בזמן שהם באו עוד זה היה באופנה אפשר להגיד , ועכשיו מלא מלא נטשו אותם ויש להם יותר שונאים ממעריצים - וזה עצוב . אני אישית שונאת את טוקיו - ואני הייתי בהופעה , ואני לא יכולה להגיד שלא היה לי כיף , כי היה לי - רק בגלל היותי בהופעה XD אבל זה עיניין של טעם .. תגידו מה שבא לכם ואת כל העובדות שעולות לכן במוח ...

למעלה