../images/Emo13.gifקצת רקע והקדמה ../images/Emo13.gif
שאלתי את תומר כמה שאלות לרקע הכללי על תחילת טיולו כמטייל: להלן התשובות "אז מאיפה להתחיל, קודם כל באה ההבנה הפתאומית שכן זה קורה אוטוטו משתחררים, ואז באה ההצעה מחבר אולי נטוס לדרום אמריקה? מכוון שתרבות האינקה תמיד משכה אותי, הסכמתי בשמחה. ואז ההכנות, יש משהו מוזר משום מה רציתי לטוס לטיול לשוטט בעולם ולצבור חוויות אבל מצד שני, רציתי להישאר במיטת החופש החדשה שגיליתי להתכרבל מתחת פוך האזרחות ו .להתעלם מהשעון המעורר, אבל חברי יוגב קבע תאריך יעד, קנינו כרטיסים ומפה זה התגלגל. ההחלטה הראשונה היא מה המסלול מאיפה מתחילים, הלכנו להרצאה כדי לקבל מושג טוב יותר, גילינו שעדיף להתחיל מלימה בירת פירו קנינו מפה הכנו מסלול לפי מדינות כי ידענו שבכל מדינה שנגיע אליה היעדים ישתנו בהתאם למה שנגלה בדרך או מאנשים במקום. המסלול היה פרו משם לצ'ילה כאשר בפועל באמצע הכנסנו גיחה לבוליביה והגענו דרך הסלאר לצ'ילה, משם לארגנטינה, ברזיל שוב בוליביה שוב פרו עולים לאקוודור, בפועל מסללולו של יוגב, אני נשארתי המון בבוליביה ולכן טסתי ישר ליעד הבאה קולומביה ומשם לוונצואלה והביתה יש לי עוד המון מה לספר ? השוק של הנחיתה, כי בארץ הכל היה מאורגן אבל אז הגענו ללימה מה עכשיו? רק במטוס נזכרנו שצריך לחפש מלון, המיקוח הראשון בשדה תעופה שכמו ירוקים נעשה בדולרים ולא בסול, ההכנות לטרק הראשון שכללו שק מים שנקרע דקה לפני היציאה, ההבנה שאולי עדיף לסחוב יותר אוכל אבל שיהיה טעים יותר וכך נולד רעיון הסיני המוקפץ באחד הטרקים הבאים. אל הפרק המדובר בו גידלתי נמר ," ויה טונרי" הגעתי לראות וחשבתי להישאר שבוע שבועיים, בפועל עזבתי אחרי כמעט 4 חודשים. למעשה הטיול היה מדהים יש לי המון לספר , אך לא אפיל עליכם הכל כאן ועכשיו אלא בטפטופים הקלים יותר לעיכול לכן הבמה שלכם אני לשירותכם . תומר