../images/Emo41.gifסיכום האלבום שלי!!../images/Emo41.gif
סה"כ אלבום מעולה ומאווד מגוון וכפי ומעניין ודיי הבנתי את זה כבר מההצצות (המהימות) למרות שהיו שירים שיותר אהבתי עכשיו ושירים שפחות אהבתי, אז סיכמתי (כדי שניני תתגאה בי חח
) בגדול, אהבתי את כל השירים יותר מהסינגל חחחח זה נורא..
Music Again-בלי ספק, אחד השירים הכי טובים באלבום, שילוב של מיקה וקווין, אם זה לא הסינגל הבא, זה פשוט פאדיחה ענקית. שיר כ"כ מעולה, לחן ומילים ואדם מנצל את הקול שלו הכי טוב כאן. (5/5)
For Your Entertainment הכי פחות אהבתי.. (1/5)
Strut-שיר מאוד כפי ומאוד מיוחד, אני צרכה להקשיב לו עוד, אדם כתב את זה, ואני פשוט חייבת לאהוב את זה..
(3/5)
Soaked-מדהים, אין מילים, מהממם, אחד משני השירים השקטים הכי טובים באלבום, חיייב לצאת כסינגל. (5/5)
Sure Fire Winners-פשוט לא אהבתי..למרות שהצרחות לקראת הסוף היו ממש מגניבות, ואדם נשמע מעולה, אבל אין מה לעשות השיר לא טוב.. (2/5)
A Loaded Smile -שיר, שבהצצה אהבתי אותו יותר ועכשיו קצת פחות, השיר הוא מאווווד מיוחד, אני צרכה להקשיב לו עוד. (3/5)
If I Had You-שיר, שאהבתי עכשיו יותר מבהצצות, שיר מגניב וכיפי, ומעולה. (4/5)
Fever-מעלףףףףףף חיכיתי לו במיוחד כ"כ הרבה!! אני מתההה עליו. (5/5)
Sleepwalker -השיר השקט השני הכי טוב באלבום, אני אפילו חושבת שהוא יותר טוב מסוק (
) שיר מעולה (6/5) הפסקול של חיי!
Aftermath -לא אהבתי, מזכיר לי שילוב של בקסטרית בויז/סימפל פלן/פופ ילדותי אחר (1.5/5)
Broken Open-לקח לי כמה שמיעות להתרגל, שיר מדהים!!! השיר הכי מיוחד באלבום, מאוד מזכיר כאן את רדיוהד. (5/5)
Pick U Up-שיר מאוד חמוד, כיפי , אהבתי מאוד. (4/5) והניקוד הכולל הוא 100/100!
מאוווד אהבתי וכ"כ גאה ב bb! ממש ממש מאושרת