היום נשמע את כל האלבום של אדם !!!!!!!!

magenta73

New member
הלכתי להתעלף,

מייד אשוב. הורדתי הכל, אבל אני בעבודה. מותר לי להקשיב אבל בשקט, ולא לעשות יותר מידי רעש. זה קצת לוקח את הכיף, לא?... ממה שמעתי, זה ממש טוב. לפחות השירים השקטים ו-ma. אני אחזור הביתה ואשקיע בשמיעה ובהתלהבות.

nini18

New member
נו איפה את??? עוד לא חזרת מהעבודה??

או שעוד לא התאוששת מהעילפון???

magenta73

New member
הנה אני...

חזרתי מהעבודה, הקשבתי ביסודיות(!) לדיסק, ואז נפגשתי עם חברה, הלכנו לאיזו הופעה של ידידה שלה, משהו בסגנון קרן פלס, סליחה יותר גרוע, זאת עם היונתן שפירא, וונאבי, כמעט נרדמתי. לרגע הרגשתי שאני בפרסומת של גולדסטאר (עם הבחורה עם הגיטרה על במה, שרה שיר על אהבה נכזבת וכל הבנות בוכות) ואני .. אני ניסיתי לא לפהק. חזרתי עכשיו! ביקורת על הדיסק בשרשור לשלך.

nini18

New member
חחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי עם

" (עם הבחורה עם הגיטרה על במה, שרה שיר על אהבה נכזבת וכל הבנות בוכות)" חחחחחחחחחחחחחחחח ואיפה הביקורת?? אני לא רואה!! טוב אני אחפש שוב...

nini18

New member
לא מצאתי ../images/Emo10.gif חיפשתי שלוש פעמים.

אולי זה לא נשלח?? או שלא הבנתי נכון ועוד לא כתבת??

magenta73

New member
לקחתי את הזמן

ועניתי ביסודיות, עם הקשבה שוב לשירים, זה נמצא בסוף השרשור הזה.

טוב אז אני כאן , על הרצפה.../images/Emo178.gif

הקשבתי עכשיו לכל האלבום וזה מעבר למדהים! פשוט כל שיר הוא פנטסנטי ,ענק, מהמם ,להיט. והקול שלו הורג אותי כל פעם מחדש
אהבתי פשוט הכל. כל כך אבל! בחיים לא אהבתי ככה כל שיר מאלבום אני פשוט לא יכולה להיות יותר מאושרת כרגעעעעע פשוט א-ו-ש-ר
ולסיום:
Adam REALLY makes me want to listen to music again (and again, and again, and again!) :)

MIDNIGHT SKY

New member
כן? הצלחת להוריד?

עכשיו תהני ותקשיבי ל כ ו ל ם ורק אז תבחרי את פסקול חייך P:

Musical Abuse

New member
למה לעזאזל קורה דבר כזה כשאני בעבודה?!

זה לא פייר! טוב, אני נאלצת להוריד את האלבום רק עכשיו, אז עד שהוא ירד, ואני אזדקן לי בינתיים..אני מתרגשת!!!!!
אני מתה לשמוע אותו כבר!
וזהו, סיימתי להתלונן

nini18

New member
../images/Emo24.gif העיקר שאחרי שתשמעי תרשמי את דעתך על

השירים

t r e c o o l

New member
../images/Emo41.gifסיכום האלבום שלי!!../images/Emo41.gif

סה"כ אלבום מעולה ומאווד מגוון וכפי ומעניין ודיי הבנתי את זה כבר מההצצות (המהימות) למרות שהיו שירים שיותר אהבתי עכשיו ושירים שפחות אהבתי, אז סיכמתי (כדי שניני תתגאה בי חח
) בגדול, אהבתי את כל השירים יותר מהסינגל חחחח זה נורא..
Music Again-בלי ספק, אחד השירים הכי טובים באלבום, שילוב של מיקה וקווין, אם זה לא הסינגל הבא, זה פשוט פאדיחה ענקית. שיר כ"כ מעולה, לחן ומילים ואדם מנצל את הקול שלו הכי טוב כאן. (5/5)
For Your Entertainment הכי פחות אהבתי.. (1/5)
Strut-שיר מאוד כפי ומאוד מיוחד, אני צרכה להקשיב לו עוד, אדם כתב את זה, ואני פשוט חייבת לאהוב את זה..
(3/5)
Soaked-מדהים, אין מילים, מהממם, אחד משני השירים השקטים הכי טובים באלבום, חיייב לצאת כסינגל. (5/5)
Sure Fire Winners-פשוט לא אהבתי..למרות שהצרחות לקראת הסוף היו ממש מגניבות, ואדם נשמע מעולה, אבל אין מה לעשות השיר לא טוב.. (2/5)
A Loaded Smile -שיר, שבהצצה אהבתי אותו יותר ועכשיו קצת פחות, השיר הוא מאווווד מיוחד, אני צרכה להקשיב לו עוד. (3/5)
If I Had You-שיר, שאהבתי עכשיו יותר מבהצצות, שיר מגניב וכיפי, ומעולה. (4/5)
Fever-מעלףףףףףף חיכיתי לו במיוחד כ"כ הרבה!! אני מתההה עליו. (5/5)
Sleepwalker -השיר השקט השני הכי טוב באלבום, אני אפילו חושבת שהוא יותר טוב מסוק (
) שיר מעולה (6/5) הפסקול של חיי!
Aftermath -לא אהבתי, מזכיר לי שילוב של בקסטרית בויז/סימפל פלן/פופ ילדותי אחר (1.5/5)
Broken Open-לקח לי כמה שמיעות להתרגל, שיר מדהים!!! השיר הכי מיוחד באלבום, מאוד מזכיר כאן את רדיוהד. (5/5)
Pick U Up-שיר מאוד חמוד, כיפי , אהבתי מאוד. (4/5) והניקוד הכולל הוא 100/100!
מאוווד אהבתי וכ"כ גאה ב bb! ממש ממש מאושרת

nini18

New member
מגיע לך שני ../images/Emo69.gif../images/Emo69.gif

ועל חלק
וחלק אחר
חחח אבל סבבה סה" כ נהנתי לקרוא את רוב הביקורת. חח ועכשיו אני חוזרת לדבר איתך חחח

למעלה