הישרדות - פרק 5: שלב העלילה

אוהד 49

New member
כןןןן רציתי לכתוב פה באמת!!! כנסו!!!

ללאאאא ניכנססססס לי לצ'אטטט!!!!
אוףף למה זה????? יש לי בעיה זה לא נותן לי להיכנס!!!! יש עוד מישהו שנתקל בזה???
למה????

אוהד 49

New member
../images/Emo12.gif גם לך????

בסוף עוד באמת יחשבו שאנחנו אותו בנאדם
חחחח...יאללה כל מה שקורה לנו זה אותו דברר

Joe Louis

New member
כן

גם אני בהתחלה לא סבלתי את דן,אבל עכשיו הוא המתמודד העדיף שלי וגם ואני מקווה שלא יעיפו אותו פעם הבאה,למרות שהוא יכול לנצח את עומר באי המתים המראה של דן מטעה..

ein ani

New member
גמני חושבת שהוא אחלה שחקן

לפחות הוא מבין את חוקי ההישרדות ולא בא להתלטף ולהתלקק. אבל הוא לא פיינליסט בשבילי- סתם כייש שווים יותר. אולי ברביעייה הסופית רק שיעיפו קודם את מולי!

דן וויקה

יהיה מעולה אם יעיפו את שניהם אבל כנראה שיעיפו את ויקה כי אחרת לא ישארו עוד גברים בשבט חוץ מאלכס [משה נחשב גבר?] בכל מקרה נסתפק גם בההעפה של ויקה :))

ויקה צריכה לעוף ומהר .אבל דן יעיף את נעמה .

ככה נראה לי כי דן חבר של ויקה הברבית הזאת שלא עושה כלום בשבט .ובטוח יעשה תרגיל כדי שויקה תישאר ונעמה תעוף .וגם לגבי נועם יש לי הרגשה שהוא חוזר לגיבארו. ולגבי עומר מאי המתים וואלה נראה לי שהוא יחזור ובגדול משם

גם לפי דעתי ויקה צריכה לעוף אבל בגלל שהיא

הגב שלה היא לא תודח וזה חבל כי היא הורסת לקבוצה שלה

LiRs Lullaby

New member
לפי דעתי, דן צריך לעוף.

כי אם יעיפו את ויקה עכשיו, הבנות פשוט משאירות לדן אפשרות לתת לו לאסוף את השאר ולהדיח אותן אחרי השנייה (מרינה ונעמה). לעומת זאת, אם הן מעיפות את דן, אז ויקה, שמישהי ציינה היא בעצם מוגנת אך ורק בגללו - תהיה חשופה להדחה. ובכלל, צריך להעיף את דן כי הוא זה שעושה שם בעיות בין כולם. ואז נועם יחזור ויהיה להם שם גבר אמיתי שעושה דברים ולא מקשקש

efi s8

New member
מה נראה לכם שדן מחליט וכולם עושים?

מה שהיה עם עומר לא יחזור, הוא לא יצליח לשכנע את משה,אלכס,מרינה,סיון וכו להעיף את נעמה

idanoosh17

New member
תפסיקו להגיד שההפקה כושלת!!!!!

ההפקה הזאת מתוחכמת הרבה יותר ממה שאתם חושבים!!! מה אתם חושבים שזה היה טעות שראו שנועם בסירה או שעל נועם הז'קט? הם עושים בדיוק מה שהם רוצים! מצד אחד לעניין ולסקרן ומצד שני לגרום לדיונים ארוכים על ידי תמונות וסקופים שכאילו נכנסו ב"טעות" לערכיה!!!! אתם יודעים כנמה אישורים צריך לעבור כל קטע ערוך? עובר לפחות 7 אנשים שמאשרים את זה!!! הם משחקים לטובתם ומצליחים! אם הם היו רוצים לשמור על מטח הם לא היו מראים כלום! תאמינו לי!

למעלה