גם אני בהתחלה לא סבלתי את דן,אבל עכשיו הוא המתמודד העדיף שלי וגם ואני מקווה שלא יעיפו אותו פעם הבאה,למרות שהוא יכול לנצח את עומר באי המתים המראה של דן מטעה..
ככה נראה לי כי דן חבר של ויקה הברבית הזאת שלא עושה כלום בשבט .ובטוח יעשה תרגיל כדי שויקה תישאר ונעמה תעוף .וגם לגבי נועם יש לי הרגשה שהוא חוזר לגיבארו. ולגבי עומר מאי המתים וואלה נראה לי שהוא יחזור ובגדול משם
כי אם יעיפו את ויקה עכשיו, הבנות פשוט משאירות לדן אפשרות לתת לו לאסוף את השאר ולהדיח אותן אחרי השנייה (מרינה ונעמה). לעומת זאת, אם הן מעיפות את דן, אז ויקה, שמישהי ציינה היא בעצם מוגנת אך ורק בגללו - תהיה חשופה להדחה. ובכלל, צריך להעיף את דן כי הוא זה שעושה שם בעיות בין כולם. ואז נועם יחזור ויהיה להם שם גבר אמיתי שעושה דברים ולא מקשקש
ההפקה הזאת מתוחכמת הרבה יותר ממה שאתם חושבים!!! מה אתם חושבים שזה היה טעות שראו שנועם בסירה או שעל נועם הז'קט? הם עושים בדיוק מה שהם רוצים! מצד אחד לעניין ולסקרן ומצד שני לגרום לדיונים ארוכים על ידי תמונות וסקופים שכאילו נכנסו ב"טעות" לערכיה!!!! אתם יודעים כנמה אישורים צריך לעבור כל קטע ערוך? עובר לפחות 7 אנשים שמאשרים את זה!!! הם משחקים לטובתם ומצליחים! אם הם היו רוצים לשמור על מטח הם לא היו מראים כלום! תאמינו לי!