הישרדות - פרק 5: שלב העלילה

israelisurvivor

New member
זה באמת הודגש

יש מצב שזה צולם בארץ אבל נראה לי שזה יותר דברים ששמרו לפרק הזה רק כדי להדגיש באמת כמה אסון זה יהיה כשנועם יעבור לסבאנה בהמשך הפרק...הבנתי את זה עוד בהתחלה...הם שמרו הכל לפרק הזה. אבל בהחלט נראה שהיו קטעים מהארץ בכל הפרק (בלי קשר). זה לא ג'קט מהבית...זה בדיוק אותו ג'קט שמשה היה איתו על הסידרה ונעמה לבשה אותו בעבר בראיונות שלה (גם משה). זה ג'קט שהיה להם שם על האי.

LiRs Lullaby

New member
על מה אתם מדברים?

כל הקטעים ששודרו על נועם בתחילת הפרק - עם האש, הקוקוסים, הדיג וכו' היו קטעים שכבר שודרו...... רק אני שמתי לב לדז'ה וו שהיה בכמה מהקטעים? במיוחד עם נעמה - היו שני קטעים - אחד עם ויקה שמשתמשת בסקסיות ובנשיות שלה, והשני - משהו על זה שהיא ודן עושים משהו ביחד.....וזה לא נראה לה. למרות שהיום הקטעים היו קצת יותר מפורטים זה קצת עיצבן אותי. מה שכן - באמת התחלתי לשים לב לקטעים שנראים מצולמים בארץ. כמו למשל ליה עם פן או מולי שנראה קצת פחות שזוף באיזשהו שלב ועם רקע קצת יותר מדי "מעורפל", וגם פחות נוטף זיעה כמו בחלק אחר שרואים ממש את הים. זה הבדלים קטנים ממש האמת.....

קטנים? רואים את שחר

כולה מאופרת ועם איזה שמלה סגולה לא קשורה. רק היה חסר שיראו אותה נכנסת אח"כ לאוטו ונוסעת... ובכלל רואים שכולם שונים, לדן יש שיער קצת יותר ארוך, לגיא בכלל, עידן בקושי עם זיפים, השיער של ליה מסודר. הרקע שונה והצילום יותר טוב. ואפשר גם להבדיל לפי זה ששם המשפטים מוכתבים להם והם פשוט מקריאים אותם, ודי גרוע. תכל'ס ערוץ 10 יצאו אפסים.

זיושש

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הישרדות IN MY ASS

LiRs Lullaby

New member
כן, אם אתה עסוק בלבדוק אותם אז שמים לב.

תכלס, מי שמקשיב להם מדבר לא הכי שם לב לזה אלא אם ממש מעמיקים ומחפשים בקטנות, והדבר היחיד שבאמת מציק הוא עד כמה המשפטים שלהם יכולים להישמע מבויימים, כמו בפרק ההדחה של טינה. ממתי ה"כח הפול" משפיע במשהו? ובכלל לא שמתי לב ששחר עם שמלה סגולה ומאופרת. אתה זוכר באיזה פרק זה היה? כי צפיתי שוב בפרקים האלה השבוע ודווקא אין שם יותר מדי קטעים כאלה. הרוב נראה באמת מצולם על האי (כשברקע יש את הצוקים ואת הנוף של האי עצמו) וכשיש הבדלים כאלה אז זה קשור בעיקר לאיפור ועור פנים נקי יחסית..

או סתם אם אתה לא עיוור ../images/Emo3.gif

הקטע עם שחר היה אולי רק פעם אחת בפרק הזה. אבל כל פרק יש קטע או שניים שרואים אותה (\כל אחד אחר) מהצילומים של ההשלמות, וזה תמיד נראה אותו דבר הרי, מן הסתם את ההשלמות צילמו פעם אחת לכל הסדרה ולא בשביל כל פרק בנפרד. תגידי החתימה שלך זה המילים של black?

אה חשבתי שזה כולו ../images/Emo13.gif

אבל יפה, אחד השירים
לדעתי זה דווקא די בולט, אצל חלק יותר (גיא, שחר) אצל חלק פחות. מעכשיו גם את תשימי לב
מה שמפריע בהשלמות האלה זה בעיקר עצם הרעיון (וכמה שזה מבוים גרוע).

נעם ../images/Emo47.gif

וכל מילה נוספת מיותר... אני מקווה שבילו שלא יחזור, או שכן. אם הוא חוזר, אז הוא בסכנה מדן. כרגע, סבאנה יותר טובים מג'בארו. אבל בסבאנה הוא מוקש, ויש מצב שהוא יעוף. הוא בסכנה שם. אני מעדיף אותו בג'בארו ;[ או שלא יודע. לאן שהוא ילך אני תמיד איתו
!!!

Jen74

New member
לפחות לשלושה ימים הקרובים נועם מוגן מהדחה

אם יישאר בסבאנה - אין הדחה. אם יעבור לג'יברו - מוגן מהדחה. בינתיים, כך או אחרת, הוא יכול להצדיק את הישארותו בשבט זה או השני.

Jen74

New member
גיא (המנחה) אמר לו שהוא יכול לבחור

אם לחזור לג'יבארו או להישאר בסבאנה ושבכל מקרה הוא מוגן מההדחה הקרובה גם אם יחליט לחזור לג'יבארו

יש בזה הגיון, כי אם הוא חוזר הוא אשם בכשלון

כי הוא עזר לסאבנה במשימה ולא דפק להם את החסינות ולכן הוא בסכנת הדחה מצד אלו שאמורים להפסיד (דן וויקה). לכן הוא חייב את ההגנה למרות שמבחינת השבט הכי מטופש יהיה להדיח אותו.

BrokenDream103

New member
איזה שטויות!!!

ג'יבארו לא יעלו על דעתם להעיף את נעם. ראית בעצמך שבלעדיו הם לא שווים כלום. ולמה שיאשימו אותו בזה שהוא פעל לטובת השבט ה*זמני* שלו (=סבאנה)? שיעיפו אותו בגלל סיבה שכזו? o_O. מספיק היה להם להעיף את עומר. הם לא מספיק טיפשים בשביל להעיף עוד גבר חזק.

אוהד 49

New member
נווו זה בדיוק מה שהוא אמר...

"מבחינת השבט הכי מטופש יהיה להדיח אותו"

דן צריך לשמור אותו לאמצע ההסדרה

אח"כ לזרוק אותו ולהשאיר את ויקה להיות אחרונה כדי שיגיד לה לפרוש בשק- זו התוכנית שלו.. אבל נראה לי שיש מים שקטים שיפתיעו אותו וגם שלא הכל תלוי רק בו..

למעלה