הפרק השבועי, והאחרון

חחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחח את רצינית? ואי..אם הוא היה בחלום שלך..לפחות היית מנצלת זאת:) חח תגידו לו שיבוא גם לחלום שלי.. חחחח נקווה שהוא באמת התכוון לזה, אם הוא יבוא לבקר אצלך שוב תגידו לו שיזדרז...

willo1

New member
אין בעיה

אני אזכור להגיד לו את זה פעם הבאה. ואממ לנצל אותו?? אני מקווה שאת לא מכוונת למה שאני חושבת שאת מתכוונת
אה! הוא אמר שהוא קורא את ההודעות בפורום! לתשומת לב כולם

חחח די לא עומדת בזה יותר חחח

חחח לא אני ילדה טובה :) הוא אמר שהוא קורא? טוב בואו לפחות נכין לו מכתב חחחחחחח חחחחחחחחחחח די אני צוחקת בלי גבול כבר

willo1

New member
מישהו אמר לי פעם

שטוב לצחוק. אני בעד להזמין אותו אליי לחלום שוב. את עוזרת לי? (תכיני שאלות מראש)

ohadk

New member
מנעול אדום

אפשר להסביר שוב מה הכוונה שלהם במושג "מנעול אדום " נדמה לי שזה מה שאמרו ..

ohadk

New member
מנעול אדום

אוקיי , אני מתקן את כל ההודעה שלי והיא רלוונטית כרגע למנעול אדום . מישהו יודע? ...

duduamar

New member
ממה שאני הצלחתי להבין -

הכוונה בתוכנית "מנעול חירום" היתה שבזמן הפינוי, צה"ל יעלה באופן פיקטיבי את הכוננות באיזור הצפון, וישלח לשם תגבור הצפון יחידות, שנבחרו מראש בקפידה, המכילות חיילים "בעיתיים", כלומר - חיילים דתיים ותושבי השטחים, וכך ימנעו מצבים של סירוב לפנות את הישובים.

hamalisrael

New member
הסבר למנעול אדום.........

מנעול אדום זהו מבצע (בדוי כמובן לשם הסדרה) שמתכננת המדינה בגזרה הצפונית (הגבול עם סוריה)..... מקורות מאמ"ן מודיעים כי הכוחות הסוריים מזיזים כוחות מצבאם (כשם שקרה במלחמת יום כיפור ויש לא לחזור על המחדל) לעבר הגבול עם ישראל. לאחר פינוי יישובי רצועת עזה כמתוכנן, יובאו הכוחות הישראליים בעזה לעבר הגבול עם סוריה לשם כוננות. החיילים הסרבנים שבפרק שראיתם, מתבקשים לא להגיד דבר וגם לוותר על סרבנותם, כיוון שאם כן הם יישפטו ויישלכו לכלא צבאי. בכך, נגרם כי אותה יחידה, אשר יועדה להיות אחת מן הכוחות בכוננות גבוהה בגזרה הצפונית, תרד מן הפרק וכך לא תזכה להגן על המדינה. בכדי לטפל בכל זה, רענן (ראש חמ"ל) מציע כי הם יהיו שותפים במבצע "מנעול אדום"........... עד כאן.... אשמח לענות על עוד שאלות!!!!!!

willo1

New member
חחחחחחחחח מנעול אדום

מנעול כחול נשמע יותר טוב

גל גבוה

New member
סידרה מעולה

סידרה מעולה כתובה בצורה מבריקה ומיוחדת ממש נהנתי ללמוד על כל הפוליטיקות מאחורי הקלעים אנא הקרינו פרקים ננוספים.

לאאאאאאאאאאא!!!

לאלאללאאלאללא לא פ'ר! אוףףףףף....יאיר לפיד לא יפה מיצדך... היה פרק כלכך אממ..כלכך ...מושלם.. מה הוא היה כזה עצבני? אולי בגלל שלא התעניינו בו שהוא חזר בית חולים?! גלית ונאור..ממ..סופסופ.. כלכך הרבה פרובוקטיביות היה בפרק הזה .. בקיצור..השאיר טעם טוב! אני חושבת שבמשך השבוע שעבר בכול הפרסומות של "חמל" ניסו לתת כזה מתח לפרק...שבסך הכללי ...לא היה כזה ביגדיל שך מתח.. בקיצור חברים יקרים!! הנה הסוף.. נתגעגעעעעע עד לעונה הבאה (אם בכלל)... אוהבת...שבוע טוב...

למעלה