הפרק השבועי, והאחרון

למה זה פרק אחרון\?????????????

מה זה הדבר הזה??????? למה זה פרק אחרון????????? הסידרה הייתה טובה חבל על הזמן!!!!!!!!!למה הורידו אותה מהשידור????????? יש עונה שניה???????????למה רק 9 פרקים?????מה אתם עושים צחוק?????????

למה? שאלה טובה

עד שיש סידרה מוצלחת ולא איזה טלנובלה אידיוטית..זה עושים לנו פרק אחרון אחרי 8 פרקים ... אוף..

willo1

New member
למה?

כי צריל לעשות עונה שלישת לאהבה מעבר לפינה אין מספיק תקציב ליאיר *סמיילי זועם*

עד שיש סידרה שבאמת ניתן ללמוד משהו

חינוכי ויפה , אולי לא ממש למידה אבל בכול זאת יפה יותר מ"אני אוהבת אותך" כל 3 שניות בכול טלנובלה טיפשית:)

willo1

New member
דווקא אפשר ללמוד

אולי לא הכל מדוייק אבל יש בהחלט דברים שלמדתי מהסדרה שלא ידעתי קודם. מה שאי אפשר להשוות לאהבה מעבר לפינה שם למדתי כמה אגם אוהבת את מיקי נו. רן בכור.

גל גבוה

New member
../images/Emo91.gifפרק אחרון

הפרק האחרון השאיר המון עניינים פתוחים והיינו רוצים לראות אותם נפתרים מקווים להמשך

willo1

New member
אוי. איזה פרק יפה

והנאום שרענן דפק היה ממש יפה. בחור כלבבי. אפשר רק הסבר קצת יותר מעמיק על מנעול חרום? לטובת אלו שלא ממש הבינו?

liorushka

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo14.gif זהו זה נגמר ../images/Emo7.gif../images/Emo14.gif

זהו זה נגמר אין יותר חדר מלחמה...! אין יותר נאור וגלית אין יותר פינטו ויעל אין יותר סורק וענת אין אירית ורענן אין דילמות אין כלום אין למה לחכות לראות בשבת עד שהייתה סדרה נורמלית מהממת ומהפנתת אנשים למסך היא נגמרה! למה רק 9 פרקים לסדרה עם כזאת הצלחה אני לא מבינה את זה לפחות הנצחתי את הפרק בקלטת וידאו! אם לא תהיה עונה שנייה אני יפיק עונה שנייה
לכל מי שאהב את הסדרה שישתתף בצערי וביגוני הקשה מנשוא

talchen1

New member
חדר מלחמה סגלגל

עכשיו כבר מותר לספר, היוצרים של הסדרה פשוט גנבו סצינות שלמות מהבית הלבן. רוצים דוגמאות? בבקשה: פרק 1 של הבית הלבן, כולם קוראים לנשיא ארצות הברית נאר"ב בר"ת. (באנגלית זה potus)מזכיר למישהו רוה"מ? (אגב, ר"ת של ראש הממשלה זה בכלל רה"מ - אין שם שום ו"ו ואם מתעקשים להגות את זה אז צריך לכתוב רה"ם). באותו הפרק, בסצינה לפני האחרונה, שלושה בכירים של סגל הבית הלבן מתאמתים עם שלושה נוצרים רפובליקנים, לאחר שבמשך כל הפרק הנשיא לא היה כי הוא שבר את הרגל. בין הנוצרים ישנה אישה עזת מצח ש"משפיטה" את הסגל עד שנכנס הנשיא ומעמיד אותה במקומה. בפרק לפני האחרון של "חדר מלחמה", הייתה סצינה דומה להחריד, רק במקום נוצרים רפובליקנים היה מדובר במתנחלים דתיים. בעונה הראשונה, בפרק הרביעי, ליאו מגרי, ראש הסגל בבית הלבן מבקש מסנטור שחור להצביע בעד הצעת חוק להגבלת נשק, אולם הסנטור אינו מסכים ומגיב "אל תלמד אותי להיות שחור, ליאו, אתה נשמע כמו אידיוט". לפני שני פרקים, חילבי (ששון גבאי) פונה לקצין דרוזי בבקשה להתראיין בתקשורת בצורה אוהדת לממשלה, הדרוזי נעלב ומגיב "אל תלמד אותי להיות ערבי, חילבי, אתה נשמע כמו אידוט!". ואחרון חביב (אני בטוח שנמצא עוד הרבה), בסיום אותו הפרק ינג - אחרי שסגן הנשיא מצליח לעשות ספין תקשורתי נגד הנשיא הוא אומר לסגן ראש הסגל של הבית הלבן "ברוך הבא לNFL", עכשיו ב"חדר מלחמה" אחרי שהדוברת של חמ"ל עשתה ספין תקשורתי לנשיא היא אומרת לדובר של הנשיא " ברוך הבא לליגת העל" מישהו צריך לשלם למישהו תמלוגים, יאיר. טל.

חחח ואי...נכנסת בו, אה?

כן ידוע שליאיר לפיד היה פיקשושים בכל מיני קטעים בסידרה... אבל בכול זאת..היא הייתה כזו מאמי! סידרה מוצלחת , הפרטים הקנים באמת היו כושלים , היו העתקות .. וואלה..רוה"מ...ראש הממשלה...איפה יש ו'..?...?...?? בכול זאת..אני אהבתי נורא!!

duduamar

New member
רוה"מ זו לא המצאה של יאיר בכלל.

למרות שבאמת הו' לא במקום, אלו הם הר"ת המקובלים.

אבל..

אם תשים לב , בחדשות או בעיתנוים אם רושמים ראש הממשלה בקיצור אז רושמים ר"המ... פשוט תאר לעצמך שרענן יגיד רה"מ..? לא מתאים:) רוה"מ ..נשמע הרבה יותר..אממ..רוה"מ כזה...:)

למעלה