חדר מלחמה סגלגל
עכשיו כבר מותר לספר, היוצרים של הסדרה פשוט גנבו סצינות שלמות מהבית הלבן. רוצים דוגמאות? בבקשה: פרק 1 של הבית הלבן, כולם קוראים לנשיא ארצות הברית נאר"ב בר"ת. (באנגלית זה potus)מזכיר למישהו רוה"מ? (אגב, ר"ת של ראש הממשלה זה בכלל רה"מ - אין שם שום ו"ו ואם מתעקשים להגות את זה אז צריך לכתוב רה"ם). באותו הפרק, בסצינה לפני האחרונה, שלושה בכירים של סגל הבית הלבן מתאמתים עם שלושה נוצרים רפובליקנים, לאחר שבמשך כל הפרק הנשיא לא היה כי הוא שבר את הרגל. בין הנוצרים ישנה אישה עזת מצח ש"משפיטה" את הסגל עד שנכנס הנשיא ומעמיד אותה במקומה. בפרק לפני האחרון של "חדר מלחמה", הייתה סצינה דומה להחריד, רק במקום נוצרים רפובליקנים היה מדובר במתנחלים דתיים. בעונה הראשונה, בפרק הרביעי, ליאו מגרי, ראש הסגל בבית הלבן מבקש מסנטור שחור להצביע בעד הצעת חוק להגבלת נשק, אולם הסנטור אינו מסכים ומגיב "אל תלמד אותי להיות שחור, ליאו, אתה נשמע כמו אידיוט". לפני שני פרקים, חילבי (ששון גבאי) פונה לקצין דרוזי בבקשה להתראיין בתקשורת בצורה אוהדת לממשלה, הדרוזי נעלב ומגיב "אל תלמד אותי להיות ערבי, חילבי, אתה נשמע כמו אידוט!". ואחרון חביב (אני בטוח שנמצא עוד הרבה), בסיום אותו הפרק ינג - אחרי שסגן הנשיא מצליח לעשות ספין תקשורתי נגד הנשיא הוא אומר לסגן ראש הסגל של הבית הלבן "ברוך הבא לNFL", עכשיו ב"חדר מלחמה" אחרי שהדוברת של חמ"ל עשתה ספין תקשורתי לנשיא היא אומרת לדובר של הנשיא " ברוך הבא לליגת העל" מישהו צריך לשלם למישהו תמלוגים, יאיר. טל.