אקי...נוותר לך רק בגלל- הפרח , אבל זה בהחלט חד פעמי...:)
ט טליה מתוקה האחת New member 27/2/05 #77 מחלוקת.. חחחח אוקי קיבלתי..מלאך.. רק תדאג להיות מלאך מנומס וג'נטלמן
W willo1 New member 27/2/05 #94 בטח תמים איך בחור שהוא לא מספיק יפה כדי להיות אישה יכול להיות לא תמים?? * סמיילי משתומם*
W willo1 New member 27/2/05 #96 חחח סליחה סליחה לוקחת בחזרה ( כמו השיר של פוליקר " אני לוקח(ת) בחזרה דברים קשים נורא" כבר אמרתי שאני מאוד מוזיקלית היום?)
חחח סליחה סליחה לוקחת בחזרה ( כמו השיר של פוליקר " אני לוקח(ת) בחזרה דברים קשים נורא" כבר אמרתי שאני מאוד מוזיקלית היום?)
ט טליה מתוקה האחת New member 27/2/05 #87 לא אבל להתחנף תמיד מרגיע אותנו לא ? חחח סתם בצחוק הכול נאמר במסגרת הצחוק (חוצ ממה שלא מצחיק)
T talchen1 New member 27/2/05 #31 זה לא פשלות זה העתקה חד וחלק. מזל שאני אוהב את הבית הלבן, היה לי סיבה לראות חדר מלחמה. טל
ט טליה מתוקה האחת New member 27/2/05 #36 אממ.. נכון העתקות.. כנראה גם יאיר אהב הבית הלבן חחח אתה בן ? אם כן אז תיקום טעות להודעה הקודמת
ה המכשפה ה ק ס ו מ ה New member 27/2/05 #81 אני לא רואה שום דבר רע בכך שסצינות מסדרה כזאת מוצלחת הן השראה ליאיר. זה לא שהוא לוקח ומשנה את זה לנושאים לא רלוונטיים או דמיוניים. הוא משנה את זה למשהו מהמציאות שלנו, וזה יושב בסדר.
אני לא רואה שום דבר רע בכך שסצינות מסדרה כזאת מוצלחת הן השראה ליאיר. זה לא שהוא לוקח ומשנה את זה לנושאים לא רלוונטיים או דמיוניים. הוא משנה את זה למשהו מהמציאות שלנו, וזה יושב בסדר.