הפרק השבועי, והאחרון

willo1

New member
הפירסומת החדשה של התפוזים?

יש פרסומת לתפוזים? אלוהים אדירים לאן הדרדרנו... בכל אופן- יש מצב שזה הוא?

magition

New member
לכולם

לפי איך שהסתיים הפרק נראה לי שתהיה עונה שנייה כנראה שאנחנו עוד נשמע מחדר מלחמה!

willo1

New member
נכון שהחייל

היפה זה ההוא מהקליפ של לירז צ'רכי? החבר שלה?

vitamin P

New member
ואיי תודה[-: קולה יש? ספרייט?

משהו מתוק לצד?
חחח עכשיו אני זז לראות ביי ביי צפייה מהנה לי אם אני לא אגיב היום אגיב מחר בבוקר (ואם אני אקום מאוחר מידי מחר אני אגיב בצהריים)

חח זה גובל בניצול :)

חח לא , בכיף...משו מתוק? אחרי שבת נראה לי שנגמר הכול אבל.. מקסימם..תמיד יש מים בברז.. לך לראות:) אנגו'יי :) ותלך לישון , ותקום מוקדם , ויומטוב טוב שיהיה לך ב"ה..:)

פרק ממש מאכזב.

כשלעצמו, הוא היה פרק בסדר. אבל בשביל פרק סיום, ולא בטוח שתהיה עונה שניה, הוא היה ממש מאכזב. נשארו יותר מידי דברים פתוחים. ענת אפילו לא ענתה לסורק אם היא תבוא איתו. גלית- לא ידוע אם היא בסוף פוטרה או לא. ומה קורה עם: רענן ואירית? פינטו ויעל סיימו ברע? לא יקרה בינהם כלום? ונאור וגלית, עד שכבר חשבנו שיקרה משהו- לא קרה? מה, יאיר מפחד מאינטימיות?

חחחחחחח

כנראה , חחחח יפה אהבתי... אממ..נכון באמת נשאר פתוח אולי רק בגלל שיאיר רוצה שנחשוב שהוא תמים:) או אולי כי הוא רוצה לראות אותנו עומדים כוססים ציפורנים בציפיה לעונה שנייה:)

ענבץ בץ

New member
../images/Emo8.gifתראו ! תראו איך יאיר הצליח!

לא סיים בעצם כלום ובאותו זמן הוא גם סגר כמה דברים כמו למשל: רענן אומנם פיטר את גלית אבל בסוף הפרק הייתה רמיזה גסה על זה שגלית חוזרת לעבוד!!!! אבל עדיין יאיר המשיך להשאיר אותנו אם טעם של ספק והכי חשוב טעם של עוד!! סחטיין על כל הקטעים הזוגיים האלה בפרק אחד וכן או מיי גאד איך שאני נקרעתי מצחוק מהנאום שלה בפאלפון חחחחחחחחחחחח מסכנה אני במקומה הייתי מתה אני אישית הייתי מתה לעונה שנייה הייתי רוצה אותה כל כך ואני גם חושבת לא לא חושבת אני בטוחה שהיא תצא לפועל השאלה היא רק מתי כי השחקנית של חגית בהריון כבר חודש חמישי או שישי ולהסתיר את הבטן זה כבר קצת..... אלה אם כן יהיו שינויים "קלים" בטסרית שאני לא חושבת שיהוו בעיה ליאיר וגם לפי מה שהבנתי רענן רוצה לא לשחק בעונה הבאה.. (אה סליחה ליאור אשכנזי...) ובאמת שהפרק האחרון התחיל והמשיך בהתפרקות טוטאלית של היחידה רענן משתגע גלית מפוטרת גלית נועזת.... ענת מצוינת ושנונה כמו תמיד נותנת מתחת לחגורה אח זה היה קקטע נפלא והקבר היה קטע מצויין רק מה אם יעל ופינטו?? והפיזוטרפיה.. מה נסגר?? ועכשיו הייתי מעוניית לכתוב מכתב ליאיר אבל מחשש לעומס ייתר על ההודעה אני אפתח הודעה חדשה ויעשה זאת יום טוב אהבה לכולם!!

ziviki g

New member
../images/Emo7.gifזה לא יהיהאותו דבר בלי ליאור

הוא חייב להמשיך.

למעלה