חייל דתי (כתום?!) ירה עם נשקו

craperz

New member
שלא תחשבי שאני חושב שזה נכון לעשות

אבל אין מה לעשות רוב הקיצוניים הם ימניים

InfinityX

New member
שוב טעות

רוב הקיצוניים הימניים הם אקטיבים ופועלים בשטח. השמאל הקיצוני הוא הרבה יותר גדול והרבה יותר מאיים, אבל הוא כל כך רכרוכי שקשה לו לצאת מהמשרד או לקום מהספה. וטוב שכך.

craperz

New member
אם קשה לו לקום מהספה

והוא רכרוכי איך הוא כל כך קיצוני?

InfinityX

New member
הדעות שלו קיצוניות.

והשמאל הקיצוני מאיים על המדינה כולה, על תדמיתה ועל קיומה, בעוד הימין הקיצוני לא.

TheOrion

New member
וואלה....

דיעות הימין קיצוני, כמו שזה נראה בשטח: "לא מתאים לי החוק? לא מציית לו. למה מי יכריח אותי? אני אביא 10,000 פנאטים, ופשוט לא אציית לחוק! איזה כיף!" יש בכלל דיעה שמזיקה לדמוקרטיה יותר מזו?

InfinityX

New member
השמאל המשיחי הסהרורי משתגע:

מקדשים את הדמוקרטיה במקום את חיי האדם! ה' ישמור! בושה. אני ימין, בהחלט לא קיצוני, ואני בעד להכניס 10,000 נאמני ארץ ישראל (עם עדיפות ללא-פנאטים, אבל את כולם בסך הכל) ואף יותר (כמה שיותר: יותר טוב). אתה רוצה לקרוא לי קיצוני? בבקשה. אז אני גאה להיות קיצוני.

TheOrion

New member
סליחה!?

ערכי הדמוקרטיה קוראים לשמירה על החיים מעל הכל! אבן היסוד הכי חשובה לדמוקרטיה היא הזכות לחיים וביטחון. הממשלה מנסה ליישם ערך דמוקרטי זה, והימנים מנסים לחבל בזה. אז מי שם ערכים מעל ערך החיים? אתה בעד להכניס 10,000 אנשים, בשביל מה? בשביל לשחק מונופול? לגיטימי. בשביל לשבור שיא גינס? בכיף. בשביל להפר חוק בצורה בוטה? פה עברת קו אדום
.

InfinityX

New member
לא נכון

עברתי על הפרטים ב"מאפייני הדמוקרטיה" (או משהו כזה) בויקיפדיה, ולא מוזכר שם ערך חיי האדם. הדמוקרטיה היא שלטון הרוב. שיטת משטר. היא לא דת או סמל, אין לה ערכים, אלא חוקים. אני בעד להכניס כמה שיותר אנשים לשטח צבאי סגור לפי חוק (שהועבר ע"י פושע, אולי הפושע הגדול בתולדות המדינה) כדי להציל את אזרחי מדינת ישראל, את ארץ ישראל, את הביטחון של תושבי הערים ואת ההתיישבות היהודית בארץ ישראל על כל הערכים שנילווים אליה.

craperz

New member
דעות קיצוניות בלי מעשים

לא מאיימות על אף אחד עזבי את זה שהשמאל הקיצוני קטן בהרבה מהימין הקיצוני. והימין הקיצוני לא מאיים על המדינה? ועל תדמיתה? מחבלים יהודים וגזענים שעלולים לגרום למחלחמה לא תורמים לקיום ורק הורסים את התדמית של מדינת ישראל שרוצה שלום ואין מה לעשות תפסיקי לדבר שטויות

AGENT SHESH

New member
פשוט - כי השמאל הקיצוני

פועל בצורה סמויה יותר - דרך התקשורת, הפוליטיקה, ודרך דברים שלא שומעים עליהם בתקשורת.

craperz

New member
וואו יותר מאיים מזה פשוט

אי אפשר להיות כולם כבר יודעים שהשמאל בעזרת התקשורת רוצח חיילים כדי שיפסיקו את הכיבוש

יוֹאב

New member
תן דוגמאות לדבריך

אחרת, מן הראוי שתחזור בך מן ההאשמות. אני רוצה לשמוע איך פעילי שמאל היטו את דעת הקהל בעזרת התקשורת.

AGENT SHESH

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אתה רציני..? התקשורת פועלת בנטיה ברורה לשמאל מאז הקמת המדינה, ומטה באופן שיטתי את הדעות של הקהל, הניזון ממידע שמציג את הימין והמתנחלים כצבא של משוקצים חסרי כל מוסר.

TheOrion

New member
את זה המתנחלים עושים לבד.

"אז מה אם ההפגנה לא חוקית!? לא איכפת לנו!" מתוך העלון של יש"ע: "אם חוקי המדינה מתנגשים עם חוקי הרב, חוקי הרב גוברים" ציטוטים אלו הם לא מפיהם של פרשנים או שגרנים, אלא מפיהם של מתנחלים. לא צריך את הפרשנים כדי לראות מי פה הוא בעל מוסר או לא. בייחוד כשברקע רואים אישה שמחזיקה תינוק כדי להגן על עצמה מהשטורים שהיא מגדפת.

AGENT SHESH

New member
הנה, הבאת בעצמך דוגמאות.

הבעיה היא שאתה כל כך תקוע בבועת הדעות שלך שאתה לא מסוגל לראות מעבר אליהן, אז לא משנה מה אגיד, בכל מקרה אתה לא תאמין או תקשיב. ועוד לפני בכלל שהיו מתנחלים השמאל השתלט על התקשורת.

למעלה