חייל דתי (כתום?!) ירה עם נשקו

TheOrion

New member
איזו דוגמה בדיוק?

שהמתנחל אמר את זה? מה, הם שילמו לו מליונים? שמועצת יש"ע הפיצה את העלון הזה? אני רואה פה ציבור שכורה לעצמו בור.

AGENT SHESH

New member
עזוב,

אתה רק חוזר על הדיעות שלך, ולא מסוגל לשמוע דיעות של אחרים. אני אמחל על כבודי ואסיים כאן עם זה.

TheOrion

New member
אבל כדי להיות מסוגל לשמוע דיעות

הדיעות צריכות להיות מגובות בעובדות. בדוגמות. במשהו אחר חוץ מ"זו הדיעה שלי והיא נכונה".

יוֹאב

New member
מחל על כבודך

והבא דוגמאות להאשמות הקשות שלך כנגד פעילי השמאל. אחרת, חזור בך בבקשה.

AGENT SHESH

New member
הנה, בבקשה:

לכל מי שהגיב לי כאן, אני אנסה להסביר את זה. מדובר במגמה קיימת בתקשורת ומוטמעת בתוכה במשך שנים על גבי שנים, וקשה להוכיח כזה דבר נקודתית, מאחר וזה קורה באופן כל כך שיטתי, אבל נו, מחר בעיתון הבוקר, אני אנסה למצוא שם עוד דוגמא מבין רבות לעניין.

להפך

אם זה קיים שנים על גבי שנים ובאופן כל כך שיטתי זה אמור להיות הרבה יותר קל למצוא לכך הוכחה. אני מקווה שאת הודעתי זו לא תמחק רק בגלל שאני מגיב דברים הנוגדים את דעתך (אם יורשה לי לשאול בהזדמנות זו מדוע מחקת את הודעתי הקודמת בשירשור זה? אני אזכיר ההודעה בה טענתי שאם תחזור על משהו שוב ושוב הוא עדיין לא יהיה נכון ותידרש להביא הוכחה לאמיתות הדברים בדיוק כמו שאנחנו יכולים להביא הוכחות כגון צילומי טלוויזיה, עלונים, וכו'. לא זכור לי שהייתה אף התקפה אישית עליך או על כל אחד אחר בהודעה.)

AGENT SHESH

New member
כפי שאמרתי,

אני אענה, אך לא מקובלת עלי התקפה אישית כמו זאת שהיתה בהודעתך הקודמת.

AGENT SHESH

New member
אני עומד על דעתי,

והנה - דוגמא לפעילות תקשורתית? העובדה שבעיתונות הכתובה במהלך החודשים האחרונים הפכו את המאבק הכתום למאבק נגד מדינת ישראל, ו"הקטינו" פעילויות גדולות שבוצעו על ידי מתנגדי ההתנתקות. למשל - כשהיה את המיזם הנהדר של העמדת הרכבים בצד הדרך ולהפגין בצורה שקטה באיזורים מרכזיים בארץ - מפגן שהצליח והגיעו אליו עשרות אלפים - התקשורת עשתה מזה כישלון, ודיברה כאילו הגיעו אליו מספר זעום של אנשים, כדי "להקטין" את הימין, ולהראות אותו כצד חסר כל גב, להחליש אותו מנטלית. דוגמא נוספת, קצת יותר אישית, קצת לגבי האינטרסנטיות התקשורתית: לפני ההכרזה של שרון על ההתנתקות - כל יום היינו מגלים בעיתון כותרת חדשה לגבי שחיטויות של ראש הממשלה, מאז שהוא הכריז עליה - לאן נעלמו כל העיתונאים שחקרו עליו? לאן כולם הלכו? פוטרו? לא, זאת היא בחירה שלהם, מתוך אינטרס לחיזוק מהלכים שהם תומכים בהם פוליטית, מאחר וחשיפת שחיטויות נוספות ולחץ על שרון עשוי למנוע את ההתנתקות, ויפגע באינטרסים הפוליטיים של אליטות התקשורת השמאלניות.

לא ברור לי מה ראית כ"התקפה ישירה"

אולי תסביר לי כדי שלא אעשה זאת שוב לאחרים. תודה.

AGENT SHESH

New member
צורת הכתיבה שלך,

שנראתה תוקפנית. יהיה נחמד אם פשוט תמתן את התגובות שלך, או לפחות את הניסוח שלהן.

יהיה נחמד אם לא תמחק כל הודעה

בסה"כ כתבתי שחזרה על דעה שוב ושוב היא לא הוכחה. ויש להביא ראיות להוכחת הנכונות. זה לא הוגן שאתה משתמש בכוח שלך כמנהל להטות את השיחה ואת הפורום פה לפי דעתך האישית. אז מה אם ההודעה הייתה כתובה קצת בכעס? לפעמים אתה מכעיס בהודעת שלך - ואז התגובות שלי מושפעות בהתאם. לא קיללתי, לא אמרתי שום דבר רע עליך ולא תקפתי ישירות לא אותך ולא אף אחד אחר בפורום. אתה שובר את כללי המשחק פה. אתה משתמש בכח הניהול שלך כדי להטות את השיחות ולהתחמק מהודעות שקשה לך להתמודד איתם. זה לא הוגן. אני מקווה שלא תראה בכל האמור לעיל פגיעה ישירה בך או "צורת כתיבה תוקפנית" ואם כן אני מתנצל מראש ומודיע לכולם שזאת לא הייתה כוונתי. אם מישהו נפגע מהדברים שנאמרו אני מתנצל ומוכן להתנצל גם אישית אם הוא יכתוב שנפגע מהדברים. בתודה וברכת יום טוב.

AGENT SHESH

New member
כתבת שוב ושוב,

וחזרת על דבריך בצורה שנראתה לי כתקיפה אישית, לא פעם נאלצתי למחוק הודעות שלך גם במקרים אחרים כאן בפורום, ובצורת ההתבטאות שלך הייתי מוחק גם אם זה היה מישהו אחר אותו אתה תוקף - עדיין הייתי מוחק. אני לא מוכן לוותר פה על דברים כאלה. אני ממש לא משתמש בכח הניהול לטובתי האישית, אם זה מה שאתה רומז. בתור מנהל אני צריך לשמור על הסדר התקין, וכך עשיתי ואני עושה. לא צריך להגיע למצב כזה אפילו, מראש פשוט תהיה מודע לדברים אותם אתה כותב, ולא נגיע לזה.

אני מודע.

וחבל שלא שמרתי את ההודעה הנ"ל רק כדי להראות בה שאין שום דבר פוגע. מטבע הדברים דיונים פה בפורום מתלהטים ולפעמים צד אחד אומר דברים שמרגיזים את הצד השני. כאשר התגובה היא מיידית ניתן לראות שאותו צד התעצבן עפ"י תגובתן - זה לגיטימי ונכון. כך מתנהל פורום. לא איימתי, לא קיללתי, לא פגעתי, לא תקפתי אישית לא אותך ולא אף אחד אחר בפורום. אני יודע שזה אינה פעם ראשונה שמוחקים לי הודעות בפורום ועד עכשיו לא העזתי להתלונן - כי הבנתי איך אתם מנהלים פה והשתדלתי לשמור על הנהלים. "אני ממש לא משתמש בכח הניהול לטובתי האישית, אם זה מה שאתה רומז. " - אני לא רומז אני אמרתי את זה בפירוש בהודעה הקודמת. שלפי דעתי אתה מנצל את כוחך כמנהל להטות את השיחה בפורום. הייתי פותח על זה שירשור כדי שתראה מה דעת שאר חברי הפורום אבל הוא כנראה בלאו הכי יימחק - אין אין טעם. אני מתנצל מראש אם ראית משהו פוגע, מעליב, או מותקף אישית בהודעתי זו. זאת לא הייתה המטרה ואני מתנצל ומקש סליחה אם אכן מפגעת ממשהו בהודעה זו.

יוֹאב

New member
את זה כבר שמעתי

אני רוצה דוגמה לכך שפעילי שמאל מטים את דעת הקהל בעזרת התקשורת.

TheOrion

New member
מטה את דיעות הקהל?

אני חשבתי שצריך תכנית התנתקות הרבה הרבה הרבה לפני שחשבו עליה. לא קראתי לה ככה, לא חשבתי על דרך הפעולה המסויימת הזו, אבל הרעיון עצמו היה קיים בראשי. לפי מה שאני יודע, מאנשים שאני מכיר, בצבא ובאוניברסיטה, רבים האנשים שחשו כמוני.

ובתנ"ך שלכם גם כתוב..

שמותר להרביץ לשוטרים וחיילים וללעבור על החוק ע"י חסימת כבישים בכוח? לא חושב.. שאלוהים ממש מת על הדברים החולניים והשפטים שאתם מבצעים באוכלוסיה האזרחית במדינת ישראל. אלוהים מת עליכם כרגע.. אני בטוח.. משתוללים, מרביצים, מקללים, חוסמים... מת עליכם..

למעלה