חייל דתי (כתום?!) ירה עם נשקו

מיטלוש8

New member
אני פשוט לא מבינה מה אתה רוצה...

תמיד יש פאנטים. אם תעשה הבדלי אוכלוסיות אז אצל החילוניים היו הרבה מעשי אונס ורצח שמעולם לא הכללנו בהם את כל החילוניים. אצל האתיופים היו הרבה מעשים שמעולם לא הכללנו בהם את כולם. ועוד ועוד ועוד. הוא פאנט, והוא לא דתי. אם הוא היה דתי הוא לא היה עובר על חוק מהתורה. לשייך את כל הכתומים אליו?!? מה עשיתי לך שאתה מקלל אותי ככה?!?

מיטלוש8

New member
מבחינתי הקללה היא

שאתה טוען שהפאנטים האלה הם חלק ממנו, מהציונות הדתית. הם קבוצה משל עצמם.

אז למה לא מוקיעים אותם?

לא ראיתי מתנחלים שבועטים את ברוך מרזל ואת איתמר בן גביר... זה נוח שיש אנשים שמביאים את התקשורת לסקר את מסכנות התושבים, ואת המלחמה בהחלטת הממשלה- לא?

InfinityX

New member
לא ראיתי אותך בועט בשמאל הקיצוני.

אתה נשכב מול האוטובוס שלהם כל יום שישי בדרך לבילעין? למה אתה נותן להם לחסל את חיילינו?! תבין, זה ששנינו עם כיפות לא אומר שאנחנו קשורים ממש אחד לשני. אנחנו לא אדם אחד, רובנו אפילו לא חברים או לא נפגשנו בכלל. אתם מקשקשים פה כמו ילדים קטנים על "תוקיעו אותם", "למה אתם לא עוצרים אותם" - למה שנעשה את זה? אנחנו לוחמי צדק? אנחנו צה"ל? אנחנו השב"כ? אנחנו חברים מהגן? אנחנו קשורים אליהם בכלל? עוד טענה מטומטמת לאוסף האדיר שיש לשמאל.

TheOrion

New member
../images/Emo4.gif

עצוב לי שאתה מאמין בטענות שלך. זה פשוט עצוב לי
. אתה מדבר על השמאל הישראלי, ובתוך כך אתה אומר: "למה אתה נותן להם לחסל את חיילינו?!". אתה טוען שהשמאל הקיצוני רוצח חיילים!?
. בושה וחרפה של הודעה
. ובקשר ללהוקיע את הפנאטים. נשתמש באנלוגיה שאתה תבין. על סמך אותו משפט של "מי שלא מתנגד לחוק פינוי-פיצוי החוקי לחלוטין, שותף לו", נאמר "מי שיכול ולא עושה דבר נגד פנאטים, שוץף למעשיהם". עכשיו מבין?

InfinityX

New member
תהיה יותר עצוב כשתגלה את האמת

שמאלנים אכן רצחו שוטר מג"ב בבילעין לפני כמה שבועות. בסקילה. כן, השמאל הקיצוני רוצח חיילים ומוציא להם עיניים. ולא הבנתי מה אתה רוצה. אני הבהרתי שאין לי גישה בכלל ל"פנאטים" האלה. אז מה אתה רוצה ממני? לך יש גישה אליהם. הם גרים בבילעין, ומציגים את הדעות שלהם לעיני כל. עצור אותם.

InfinityX

New member
לא מעלימים.

כתבו על זה במעריב, אבל השתיקו את זה כמה שיותר מהר.

מיטלוש8

New member
כן, זה לא הביא להם קוראים...

וזה סתם לא הועיל להם אז למה בעצם לכתוב על זה הרבה?... על הפיגוע שהמחבל עשה בחמישי לא מפסיקים לדבר. פיגוע שמחבל ערבי עושה שוכחים תוך יום. מעניין.

TheOrion

New member
כרגיל,

אני פשוט אבקש ממך קישור לכתבה. אני אישית לא הצלחתי לראות את המקרה, אז בבקשה ממך. אין לך גישה? אני מדבר על אנשים שיש להם גישה. לא תקפתי אותך אישית, אלא אמרתי: "מי שיכול ולא עושה דבר נגד פנאטים, שוץ[ת]ף למעשיהם". דהיינו, מי שיכול(ויש כאלה שיכולים, הבן אדם חייב לחיות איכשהו, וזה נעשה על ידי אינטאקציה עם אנשים אחרים) צריך לעשות. לא עשה? שותף לפשע! לי אין גישה לפנאטים. אם היתה לי גישה לפנאטים, מזמן היו עוד כמה אנשים בכלא. כמו שקארתי למשטרה כששמעתי קולות מהשכנים, אני אקרא למשטרה כשאשמע קולות בגידה במדינה מאנשים.

freidis23

New member
אני מדבר בתקשורת, בנאומים.... לא פי

פיזית! ואני מגנה בחריפות את המשאל הקיצוני

מיטלוש8

New member
ומה עם השמאל שעשו עכשיו הפגנה

במקום לא חוקי והרביצו לשוטרים?! כרגע הודיעו בחדשות... תוקיעו אותם!! מה אתה רוצה ממני?! אני אפילו לא מכירה אותם, הם לא קשורים אליי, ואני אשכרה לא מבינה איך אתם מקשרים אותם לכל הימנים, הם קבוצה (קטנה) משל עצמם! מה לי ולהם?! זה כמו שאני אשייך אותך לכל החילוניים שרוצחים- אתה לא קשור אליהם! למה שאני אשייך סתם??! אז למה אתם סתם משייכים אותנו?! למה?!

InfinityX

New member
כבר מצאנו.

מצאנו כאלה שלא עומדים בצפירה לזכר חללי מערכות ישראל, מצאנו כאלה שתלו שלטי יזכור למחבלים ברחבי ערים יהודיות ביום הנכבה, מצאנו שמאלנים שרצחו שוטר מג"ב ומצאנו שמאלנים שהוציאו לחייל את העין. ואל תשכח גם את אודי אדיב.

InfinityX

New member
מרגל שמאלני מקיבוץ גן שמואל.

העביר סודות צבאיים לסוריה, והביע נכונות לביצוע פיגועים בישראל. עבר אימוני נשק וחבלה בסוריה, יחד עם עוד שלושה שמאלנים: דן ורד, יחזקאל כהן ודוד קופר.

craperz

New member
יש הבדל

בין להעביר סודות לבין להחזיק רובה ולירות

InfinityX

New member
דיברנו על פנאטים, חמוד.

השמאל (מהקומוניזם ועד היום) מסכן את מדינת ישראל כולה תחת מעטה של יפות נפש ותרבות. מה שאודי אדיב וחבריו עשו שקול כנגד עשרה עדנים: הם חתרו תחת צה"ל ומדינת ישראל כולה. ולא צריך רובה כדי להרוג. שמאלנים רצחו שוטר מג"ב עם אבנים לפני כמה שבועות בבילעין.

למעלה