*מרגיש גאה* עשיתי נקיון פסח

• פותח הנושא 007bg
  • פורסם בתאריך

Goggle Girl

New member
כי אחר כך נהנים פחות

גם מהאנימה, גם מהפילרים, וגם מהמנגה עצמה כי לא מעריכים אותה מספיק D: זה הכי כיף בעולם לראות את האנימה, להנות, ואז לקרוא את המנגה ולראות את כל הדברים הקטנים שמפספסים במעבר לאנימה ולהנות שוב.

GuliChan

New member
נצל"ש ^^

יש לי שאלה, אני בפרק 61...ולא הבנתי מה כל הקטע שקרה שם עם אייזין טאיצ'ו, הוא הסביר אבל לא הבנתי כי הרמה של התרגום באנגלית מעבר ליכולותיי ^^" אשמח אם תענו לי, ותסבירו לי בערך מה הלך שם פרקים 60-61.

אל תיפגעי, זה פשוט דבר מסובך

ונורא ארוך להסביר אז אני מניחה שבאמת אף אחד לא ממש רוצה להסביר בר שלכתוב אותו זה שעה בערך. אני הייתי מסבירה לך, אבל ני לא יודעת להסביר ממש טוב ואם אני אנסה אז ני בטח אטעה אותך... אני אנסה למצוא משו או מישו שיסביר לך יותר טוב ^^

heartnet

New member
אני אנסה...../images/Emo58.gif 61

בקצרה,למרות שאני לא זוכר את הפרטים כ"כ טוב. לכל שיניגאמי יש גבול לפוטנציאל שלו. מה שאומר שלא משנה כמה חזק השיניגאמי, לכל אחד יש מגבלה לעוצמה שהוא יכול להגיע אליה. אייזן ידידינו והקפטן של פלוגה חמש השתוקק זמן רב למצוא דרך לפרוץ את המחסום הזה. הפיתרון נמצא ע"י אורהרה [כןכן, זה האיש עם הכובע המוזר בחנות]. אורהרה יצר מכשיר שמתשתש את הגבולות בין שיניגאמי להולו ובכך בעצם שובר את המחסור שיש לכל שיניגאמי. שאורהרה הבין מה הוא יצר והבין את ההשלכות שלו הוא החליט להרוס אותו. לצערו, זה לא הלך ממש. לכן הוא החליט להחביא את המכשיר הזה בתוך נשמה, אנחנו מכירים אותה בתור קוצ'יקי רוקיה. כידי להוציא משהו שנקבר בתוך נשמה אפשר: א. להשמיד את הנשמה [שזאת בעצם הסיבה שניסו להוציא להורג את רוקיה] ב. להשתמש בעוד פטנט שאורהרה המציא ולהוציא אותו החוצה [מה שקורה בסוף הקרב עם איצ'יגו] מיד שאייזן חשף את תוכניתו הוא הוכרז כבוגד, וברח עם החבר'ה [גין וטוסן] לשטח של ההולו עזר?^^;

JeeChan

New member
../images/Emo41.gif *מרגיש גאה* עשיתי נקיון פסח ../images/Emo6.gif

הפורום נראה נקי ^_^ *_* ומרגיש כמו בליץ' שוב *_* D:

Vivi Sparrow

New member
../images/Emo157.gif../images/Emo157.gif../images/Emo157.gif../images/Emo157.gif../images/Emo157.gif../images/Emo159.gif

למעלה