משחק

benrubin

New member
בטח שאני זוכר!../images/Emo140.gif

תשתיני את לכיוון שלי ושלחי הודעה שבא לך

Dug E

New member
מאיפה להתחיל?

בנאדם שנותן כ"כ הרבה כח לסובבים אותו עם/בלי כוונה. את מדהימה בפני עצמך,מפזרת כ"כ הרבה אהבה ובטחון. אין לי מה להוסיף..את כבר יודעת מה אני חושב עליך נו.. פשוט מתנה הייתה להכיר אותך
. תודה לך.

אחת הכותבות המוכשרות...

אני זוכרת עוד מימי שרשורי היצירה ברשמי שכל קטע שהעלת שם ריגש ונגע בי בצורה מטורפת.. וכזכור לי לא הייתי היחידה.. תכונה שאני מאוד מעריכה בך זה שיש בך נכונות לשמוע דיעות שונות משלך ולהבין מאיפה הן באות שזה דבר נדיר במחוזותנו... את מותק את.

ענברנטל

בחיים לא התחברתי ככה לבן אדם את מהאנשים שגם אם עוד כמה שנים אני לא אהיה איתך בקשר (מה שלא יקרה) אני לא אשכח אותך בחיים את באמת נכנסת לי ללב כמו שלא הרבה אנשים נכנסו אליו אני לא יודעת אם את מרגישה כמוני אבל באמת אני תמיד אהיה שם בשבילך בכל בקשה טענה או תלונה (חוץ מלבקש ממני לרדת לקנות אוכל שאנחנו אצלי בבית
)

benrubin

New member
ענבר אחת.....

החמודות! לפי מה שיצא לי להכיר עד עכשיו, באמת שאני מפסוט! אל תשתני....... בן

hadas2401

New member
בכל שרשור כזה תמיד הייתי כותבת לך אותו דבר..

עכשיו זה יהיה טיפה שונה
ממה שיצא לי להכיר אותך את באמת אחלה, ועדיין.. הייתי רוצה להכיר אותך יותר.

ברנטיט.

את בן אדם מאוד מיוחד. יש בך כל כך הרבה. לטוב ולרע. את בן אדם מלא בכאב, שלא אוהב לדבר בכלל על עצמו, אלא אוהב לשמוע על אחרים, ולעזור כמה שיותר לאחרים. את בן אדם שלומד הכל בדרך הקשה. לרוב לא מהבחירה שלך. החיוכים שלך זה דבר נדיר, וכשאני רואה אותך מחייכת אני מרגישה אושר פנימי כזה, בגלל שהמראה הזה כל כך נדיר. את חכמה, מצחיקה, יצירתית, הכתיבה שלך כל כך אמיתית ומכאיבה. את נפגעת נורא בקלות, גם כשלא צריך. לפעמים את חושבת שאנחנו באים לפגוע בך, כשבעצם הכל רק להיפך. את חושבת שיהיה לנו כל כך טוב בלעדייך, כשבעצם אי אפשר להיפרד ממך. ואני חושבת שיש הרבה דברים שאנשים לא מכירים בך כי את לא נותנת להם להכיר. כמו שלצערי הרב יצא לי לראות במעלות. תיפתחי יותר, ותתחילי להגיד מה שאת חושבת. אני אוהבת אותך, עברנו כל כך הרבה ביחד. אל תוותרי על זה עכשיו.

Dug E

New member
../images/Emo45.gif

אני גם חושב כמוך. ענבר, את צריכה להיות טיפה יותר אגואיסטית. תחשבי לפעמים על עצמך ועל מה שנוח לך... תקשיבי פחות, תני לעצמך קצת לפרוק ולא להפנים. אחרת, את כבר יודעת מניסיון וזה יכול להגמר רע מאוד.

The Kinslayer

New member
אי אפשר להגדיר אותך בקלות כזו.

על אף ההכרות הארוכה שלנו, ועם כל כמה שנראה שעברנו כבר... מה לא?! יום אחד אני אצליח לפצח את הקסם הזה שקוראים לו ענבר.

זמן אור

New member
../images/Emo55.gifמילים נעצרות כאן.

וכדאי להם להיעצר. את. פשוט. את מביאה איתך המון אור, לאן שאת לא הולכת. וזה מתנה שאין להרבה אנשים.
[משום מה, לב שלם לא התחבר לי כאן.]

eliavtu

New member
ענבר..

את בין האנשים שאני הכי רוצה להכיר! יש בך משהו מאוד מאוד מסקרן ומעניין.. ולמרות שאת אוהדת את הקבוצה השנואה עלי באמת שאת נראית אחלה בנאדם.

בשקט בשקט...

בלי מילים. הכל עובר דרך המוזיקה... אצלנו. אני אוהבת אותך באמת. זורמת. בשקט... כמו המים.

ליאןןן

New member
את..

יש בך כלכך הרבה. עולמות שלמים מאחורי העיניים האלה..רואים את זה גם מהצד. נראה שאת נותנת המון כח לאחרים, ולא משאירה הרבה לעצמך. אני חושבת שכבר יצא לי להגיד, אבל יש בך איזה משהו שאי אפשר לשים עליו את האצבע. מן ניצוץ שכזה שמייחד אותך מאנשים אחרים. ואת כבר יודעת שנורא הייתי רוצה להכיר אותך יותר :) ובנוסף לכל, יש לך את אחד החיוכים היפים שראיתי. תשמרי עלייך, כן?
.

../images/Emo85.gifלמרות שכבר מלא מלא זמן לא דיברנו

אני מניחה שלא השתנית ילדה מדהימה ילדה שכמו שספיר אמרה יש בה המון כאב אבל היא מביאה הרבה אושר לסובבים אותה זן נדיר

אדם ק

New member
בהמה כחולה מתכחשת!

את פשוט את! תמיד משמח אותי לפגוש אותך! תמיד טוב לדבר איתך! תבואי כבר לבארי!

למעלה