משחק

יפית

את יודעת,כשהסתכלתי עלייך בנתיבות הבנתי כמה השתנת מאז שהכרתי אותך! תדעי שאני אוהבת אותך המון,וכל דבר אני פה... צריך לשבת מתישו אני ואת ולדבר על הכל..זה פשוט דורש

זמן אור

New member
../images/Emo55.gifקטנה....

תודה על המון מילים חמות, ועל חיבוקים. את המון טוב שהיה חסר, ואני חייבת לך את כל האור שיש.

יש בך משהו שנורא רוצה למצוא.

שנורא מחפש ונורא אבוד. אבל את אחלה, חמודה כזאת, קטנה כזאת.

דיד..

אם היו מילים לתאר, הייתי מתארת כמה אני אוהבת אותך. אם היו מספיק צבעים, הייתי מציירת לך את שתינו. מה שכן יש, זה בעיקר את הטיפשות שלך והחכמה שלי ואת האהבה של שתינו.

liloosh tt

New member
דידי!

ילדה שלי. הכל. גם מילים לא יכולות לתאר מה את בשבילי... אבל העיקר שאת יודעת.:) אני אוהבת אותך ואת מי שאת. מדהימה.

naama0

New member
פשוט חיבוק !

המון אהבה תודה על יום העצמאות נהנתי איתך המון היה לי טוב להכיר אותך יותר .... אני צרודה עדי " את יודעת אף פעם לא ממש יצא לי לדבר איתך ..." אני מסתכלת עליה בלי יכולת לדבר ... עדי " אה נכון ..." אוהבת !

זמן אור

New member
../images/Emo55.gifמקסימה אחת ../images/Emo9.gif

כל הודעה ממך מקפיצה לי את הלב. רק אהבה

אחחחח אוחנה

אין הרבה אנשים שמצחיקים אותי אבל את!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פשוט אין דברים כאלה אני בחיים לא אשכח שהוצאת אותי מהבאסה ואת הרי יודעת שמהבאסה שהייתה לי אפילו ה' לא היה יכול להוציא רק בנתיבות הבנתי כמה אני באמת מעריכה אותך.

ליאןןן

New member
וואי

אותך אני באמת רוצה להכיר. [אני מרגישה שאני חוזרת על עצמי
אבל אני באמת מתכוונת..]

זמן אור

New member
../images/Emo55.gif

תמיד שאני ליידך, ייקח לי בדיוק 3 שנית עד שאני אתחיל לצחוק. את תמיד מביאה איתך המון שמחה כזאת, המון אווירת אוחנה כזאת
, אין לי מילה בדיוק שתתאר את זה, את פשוט כיף. לא יצא לי להכיר אותך ממש, אבל השמועות אומרות שאני מפסידה המון
אבל אל דאגה, יום אחד אני ארוויח

izzys

New member
אוחנה.

הבנאדם הראשון שהרמתי אליו צלצול בלי קול לדבר. (זוכרת בכלל?) שמסוגלת להצחיק בכל רגע נתון. שמתלוננת שאני הורסת לה הפתעות, ואח"כ מתחננת שאני לא אעשה לה הפתעות יותר בחיים. ואת? בתיאור קצרצר, את פשוט בנאדם משובח. בנאדם שהביא איתו המון עבורי, והשאיר בי בלי סוף. אוהבת, תמיד. את צריכה כבר לדעת.
.

למעלה