משחק

liloosh tt

New member
../images/Emo24.gifאיידמי.

וואו. אני מרגישה שאתה עברת איתי הכל. כל השיחות שלנו, הצחוקים, הכיף. מה שאני אוהבת בך, שאין בך צביעות איתי. פשוט אין בך. אתה מדהים אותי כל פעם מחדש, וכל פעם אני מחכה לפעם הבאה שאשמע ממך. אתה אדם. זה שראיתי לפני 5 שנים על אופניים, וזה שתמיד שמעתי על כמה שהוא מדהים מעדי, וזה שהכיר את החברים שלי. והיום, אני כ"כ שמחה שאתה איידמ. הנשמה שלי. תודה עלייך, על מי שאתה, על מה שאתה, ועל מי שאתה בשבילי.(אתה כ"כ הרבה, גם אם אני לא מראה את זה.)

2shahar

New member
אדם!../images/Emo24.gif

אדם החתיך והמהמם והרגיש והמוכשר בטירוף! אני מתה עליך אדם..
(ועדיין לא התקשרת חראא!)

bazmaster

New member
חחח הייתי הייתי

האאאוווו....5.12.06 עברתי טסט בדיוק באותו יום כמוך

Z A M i

New member
וואו.

כל פעם קשה לי לכתוב עלייך מחדש. את..את הבנאדם שלא משנה כמה פעמים אני אראה, אני כל פעם אחייך מחדש, ואחשוב לעצמי "אני אוהבת אותה אפילו יותר". את הבנאדם שכל סוג של תקשורת איתו מביא לי רק טוב. בנאדם כזה שאי אפשר להסביר..שאני תמיד רוצה לשבת ולדבר איתו, כמושצריך, ומשום מה, עד היום לא הצלחתי.. (ותמיד ביום למחרת אני לא מבינה למה.) אי אפשר לתאר במילים כמה שאת מביאה איתך, גם בלי לשים לב. (לא צריך לדבר כשאת הכל אומרות העיניים). את.. בוטן. ואת הכי שאפשר.בכל מובן. (ואיזה כיף שאת לא יכולה לבקר את הטון דיבור שלי עכשיו.) פשוט
. ודי. היי שלום, תודה רבה.

את ,

גאונה וטיפשה רוצה ומפחדת יודעת ועוצמת עיניים מרגישה אבל שותקת. וזה אומר כל כך הרבה השורות האלה, יום יבוא רוני ואנחנו נשב על זה כמו שצריך... ועד אז , אני באמת מעריץ אותך.

GaL 161

New member
../images/Emo70.gif

תופעה לא מוסברת כלכך תוצרת באר טוביה. סינדרלה של נוסטלגיות.

וואי, בוטן...

אחרי כל מה שאמרת ביום שישי, אני די הייתי בהלם. משפטים שיצאתי איתם והם נכנסו לי למוח ולתודעה. משפטים כל-כך חכמים... באמת. את גאון משוגע. יש בך משהו כל כך מבין. הלוואי שהייתי יושבת איתך על עוד שיחה כזאת, שתתן לי כל מיני עצות כאלה לחיים
. באווירת ריח הפרות, החומוס מהמקרר והחדר שפעם היה בו תופים. :) וכמו עמרי, אפשר להגיד שאני די מעריצה אותך.

....

בני המושבים באר טוביה - סרגל, סרגל, סרגל "י' |מחיאות-כפיית| ב' |מחיאות-כפיים| |מחיאות-כפיים10X| י"ב!" מעבר לזה, לא כל כך יצא לנו להכיר אבל באמת שאת נראת אחלה בחורה

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

פשוט אחת הילדות המושיות. אני פשוט אוהבת אותך. באמת... מהרגע שראיתי אותך, זו הייתה אהבה ממבט ראשון. מקווה להבין יותר מי זו רוני לוין...

S h A b i T

New member
אחותי המועדפת.. :)

הילדה שביקרתי איתה בכל מקום בארץ נראה לי. :) אני אוהבת אותך, למרות שאמא ואני כבר סגרנו שאת הירושה מעבירים אליי, עם כל האהבה וזה אני בכל זאת מועדפת יותר. :p את פשוט בוטן.

רק משפט אחד יש לי להקדיש לך...

Shine on u crazy diamond באמא'שלי שלפעמים נדמה לי שהשורה הזאת נכתבה עלייך. תזמיני אותי כבר ללילה של חברים ובקלאוות!!!

בוטן כפרעלייך.

את בן אדם נורא מיוחד. למרות שאת כל כך קטנה
, יש בך כל כך הרבה. השטויות שלך תמיד מצחיקות אותי, החיבוקים שלך הכי כיפיים בעולם, ואני באמת אוהבת אותך.

פחיחצה

New member
הפשושי של אמא..

אני לא יודעת איך לתאר במילים אותך ואת אהבתי העצומה אליך אז.. את פשוט 1 ויחידה.

למעלה