משחק

Z A M i

New member
אישתי!

לא ראיתי את ההודעה שלך עד עכשיו!
מזה ההתרחקות הזו? היו ימים שהתקשרת אליי מסבא שלך כדי להפרד ממני לפני המלחמה ולספר לי שנפלו עלייך קטיושות בכנרת(
)...
אני אוהבת אותך, וממש מתגעגעת!

izzys

New member
וואי ציצים!

איזה נוסטלגיה עשית לי עם התגובה ממך! תודה שלימדת אותי לעשות מפל מהניילון של הסיגריות, תודה על כל השטויות על יד השירותים במשך 4 שעות, שבסופן עוד שילמנו 80 שקל.
( קנית כרטיס? וואלה, כמה עלה? שמונים
? אני לא הייתי משלמת! ) קריות - חיפה, נשמע לי כמו הזדמנות טובה?

וואי, וואי, שירן... ../images/Emo7.gif

איזה פרצי-געגועים חלו בי עכשיו. איפה התקופה הזאת, הא? אני, את, עמרי, גילי ושחף. איפה זה היום?
אני באמת מתגעגעת. תאמיני או לא, אבל דווקא בימים האחרונים יצא לי לחשוב ולדבר עלייך. הימים בעזריאלי, השטויות לפני הופעות מסויימות (אהמ אביב באוניברסיטה), הייתי מתה להחזיר את זה. אבל לפחות יש את הזכרון... הלוואי שנוכל לשחזר, לפחות כמה ימים כאלו, לזכר הנוסטלגיה. את בן אדם מדהים, מלא בעצב, כאב וברצון אמיתי לנסות שוב ושוב. אני שמחה שיצא לי לגלות אותך, להכיר אותך, והלוואי שיכולתי לשבת איתך לאיזה שיחה להשלים פערים... אני אוהבת אותך, בעיקר מתגעגעת.

yuvizz

New member
מנוולת.

תקופה שהיית לי באמת למפלט, שהצלת בי משהו ואני בחיים לא אשכח את זה. אני בחיים לא אשכח אותך. מתגעגעת עד אין סוף, אוהבת אותך באמת באמת.. תודה על הכל.

שיכורה חרמנית ../images/Emo3.gif

כל פעם שאני שומע את "בעיר הזאת" של מוניקה סקס כשמגיע המשפט "היא הייתה שיכורה,חרמנית" אני נזכר באותו לילה של ל"ג בעומר בחוף ירושלים ששעות התנשקת והתגופפת עם בחור שבכלל לא הכרת. ואני ובר פשוט מסתכלים ואומרים לעצמנו "WTF??" וזה היה ממש מצחיק. בכל מקרה את אחלה בחורה. אחת החכמות והמצחיקות שאני מכיר. הג'ינג'ית הכי ג'ינג'ית שאני מכיר

../images/Emo85.gifושוב כמו בשרשור הקודם לפני שנה

מילת המפתח אצלך היאכוח לא נכנע לא מוותר נלחם בנדם שיש לו מטרה והוא ישיג אותה אני ממש ממש מעריכה אותך אני מקווה מאוד שגם אתה את עצמך

../images/Emo121.gifאתה אחלה גבר

תמיד כיף לראות אותך בהופעות, לתכנן פוגואים ולשיר "אז דיייי כבר"
אני לא ממש מכיר בדיוק את הסיפור האישי שלך עם הניתוחים וכו', אבל אתה ממש בנאדם חזק אם התגברת על כל הבלאגן הזה..

S h A b i T

New member
חפרן ../images/Emo3.gif

כל הזמן נותן מעצמך, לפעמים יותר מדי אוהב לדבר, לשתף, לצחוק, לשמוח. הבנאדם עם הכי הרבה שמחת חיים שיצא לי להכיר.. :) חוץ מזה שאתה חושב שאתה גר לייד ירושלים הכל פסדר איתך....
באמת שלא יצא לי להכיר עוד תופעה כמוך. :)

../images/Emo121.gifקסם!../images/Emo99.gif

עדיין מוזר לי שאת גרה 20 דק' ממני והייתי צריך לנסוע לראשל"צ בשביל לראות אותך
יש לך אחלה אף את.. ואוזניים מפורסנגות באופן חביבי לחלוטיני אני חייב ללכת איתך להופעה של היהודים:p אחרי הלידה תבואי איתי לאחת ההופעות בטור של הדיסק החדש:) את צריכה לקרוא ללס פול שלך שמוליק <בודגוב:p> אההההההההההההההההה עידו מוסר שאת נשמאמי, כפרעליייך יפהפהפהפהפה שלו

חנושש

New member
רוני../images/Emo13.gif

מכמה שהספקתי להכיר אותך הבנתי שאת אחלה של בנאדם:]

../images/Emo85.gifגם את כמו מור ציצים!!!!

ילדה מיוחדת שלא כל כך יצא לי להכיר לעומק עם כל הרצון שבי בנדם נורא נורא מעניין כמה שאת צעירה יש לך חוכמת חיים ובגרות כזאת לא יודעת איך להסביר לך העיניים שלך משקפות המון חפרתי בכל מקרה לכבוד יהיה לי להכירך יותר לעומק

נראה לי, האמת,

שאת שמה מסיכה כזאת של צער כדי להחביא את כל הצחוק שבך. לדעתי תשחררי, תנשמי חזק ותחליטי שמהיום הכל יהיה שונה.. יש בך משהו בוגר, משהו שנורא מסרב, ומשהו שבכל זאת מחליט להיות אחר ממה שהוא באמת. (מקווה שאת יודעת למה אני אומרת את זה) הלוואי שתתני לעצמך להיות עצמך. [כי את מפסידה אותך.]

למעלה