משחק

חנושש

New member
את,

הלוואי והייתי מכירה אותך יותר,יש בך משהו שנורא מעניין אותי.

The Kinslayer

New member
כמובן שאתה קרועה לי על התחת.

ועל אף שאמא שלך עוסקת במקצוע העתיק בעולם, את נחמדה מאוד. סתם נו, אי אפשר להגיד שהייתי עושה לך ילד, אבל יש מצב שהייתי קונה לך קליק פצפץ.

יודה.

וואי, אני ממש זוכרת בבירור איך הכרנו. ביום הסטודנט בחיפה. את בן אדם עם המון נוכחות, החיוך שלך מקסים, רק חבל שאת לא מראה אותו יותר מידי לאנשים. תהיי יותר אמיתית לעצמך, ולסביבה. מבטיחה שזה יעשה לך רק טוב.

liloosh tt

New member
אישתי הנצחית.../images/Emo14.gif

גולה גולה גולה אוהווו אוווהו. אני בחיים לא אשכח, שכשהייתי צריכה לעבור לחיפה את היחידה שגרמה לי לחייך מהנושא ולא להתבאס. עצם העובדה שהייתי צריכה להיות קרובה אלייך, והתעניינות וההתלהבות של שתינו... זה היה מדהים. המילים שלך, הן יקרות. ההבנה שיש בך, זה חסד. הנשמה שלך, זאת ברכה. את גולה. המדהימה, המצחיקה, החברה, האמיתית. אותך אני באמת אוהבת. וכל שיחה איתך, גם אם זה שני משפטים, או גם אם זה שאנחנו עונות אחת לשנייה בהפרשים של 10-20 דקות... היא שיחה כיפית. אמיתית. משחררת.
שיהיה לך טוב. שתהיה לך ר ק שמחה בלב.

2shahar

New member
מדהימה../images/Emo14.gif

מדהימה אני אוהבת אותך ואני מגעגעת אליך, אלינו, וקצת אליה שלנו (את מבינה אותי..
)

The Kinslayer

New member
גיי.

מת שאני אבוא אליו כבר, היית מת לגור בכפר עזה, את קומבינטור- אתה וכל הקיבוץ שלך!!

ילד מדהים.

כל כך הרבה מסתתר שם בפנים.. מידי פעם איזה חיוך מיוחד... ורוב הזמן עיניים עצובות. ועוד לא סיימתי להגיד לך הכל. ואתה עוד חייב לי ציור. ממזמן ממזמן. פשוט
. אוהבת מלאמלא.

../images/Emo99.gif

אתה אמיתי,אתה חבר,אתה יקר ככ. אף פעם אני לא יכולה לתאר אותך במילים בשבילי,כי אתה זה אדם שלי. כששואלים וכשמדברים עלייך,אני תמיד אומרת אדם שלי!..כי אתה אדם שאיתו יש את הפינה השקטה,שאיתו אפשר לשבת ולשתוק ולהנות הכי שבעולם. אף פעם לא אמרתי לך,אבל כשהייתי אצלך וכמעט נרדמתי בזמן שאתה ניגנת-אז הרגשתי שפשוט ככה זה צריך להיות,הרגשתי פתאום שקט נפשי. להמשיך,אני לא המשיך... אבל אני אוהבת אותך המון ואתה יודע שאתה הכל בשבילי!

hadas2401

New member
תגיד,

אם חתיך אומר לך שאת יפה.. אז זה כאילו יותר שווה?
הייתי שמחה להכיר אותך...

קשה לפענוח ,

אתה יודע ? תמיד אני איכשהו קולט מבן-אדם איזה סוג של בן-אדם הוא (או לפחות מעלה כמה השערות) ואצלך פשוט עלו לי כל כך הרבה דברים לראש. מעניין אותי לדעת מה קורה שם בעולם שלך... ומעבר לזה? תעשה לי ילד כבר

Z A M i

New member
../images/Emo99.gif

אני אשלח לך בקרוב את התמונות!!!!
אני מצטערת, פשוט אז, שלחת לי מסן, ואין לי מסן. אז זה לא משהו.. בכל מקרה. רציתי להצטער, על כך שכל פעם שאני רואה אותך יוצא לי "חתייייך!" כזה, בטעות.. אל תגיש תלונה, זה פשוט נדרש בכל פעם. החיבוקים שלך, אחד הדברים הטובים והאמיתיים שיש..תמיד באים בטוב. אני עוד אשב איתך לאיזו שיחה.. הייתי רוצה להכיר אותך יותר.. ו..תצייר לי גם ציור..
?
!!

אדםםםםםםםםםםםם

הילד הכי חתיך במדינת ישראל עם חברה לא פחות יפה ממנו
כיף ליהיות איתך ותודה שהיה לך כח לעשות לי סיור בבארי ממש נהנתי ממנו ושהעברת לי ת'זמן עד שהם קמו יאללה מתי אתה בא לבת ים לאיזה טוסט?

וואו.../images/Emo99.gif

אדם, אתה זוכר את השיחה ההיא אז בעזריאלי? הפנמת משם משהו..? אל תתן לאף אחד להרוס אותך. ואם עצוב אז עצוב, אל תחפש להיות שמח כשרע לך. אל תחפש לחייך חיוך שקרי... (למרות שאתה שחקן מעולה, אגב!) אתה באמת ילד מדהים. באמת יש בך משהו כזה שאין באף אחד אחר. משהו שהייתי מתה להכיר יותר. הלוואי שייצא לנו לשבת לעוד שיחה (אני עוד אבוא לבארי, אל תדאג! וגם לך עוד מעט נגמר המלווה אז...חבל לך על הזמן אם אתה לא בא!) אוהבת את העיניים שלך
ובלי קשר, גלה לנו את סודותייך איך להיות כל-כך חתיך
.

למעלה