משחק

עידו../images/Emo99.gif

אתה כתבת לי את אחד הדברים הכי יפים שאמרו לי בחיים. לא נראה לי שיצא לי להגיד לך כמה אני אוהבת אותך. תודה על הכל:)

עידווווו

אם יתנו לי להגדיר אותך במשפט הוא יהיה.."בן אדם שעושה שמח" כמה שאתה גבוה ככה הלב שלך יותר גדול
ותמסור לאחיך שישכח את כל מה שקרה בינינו

זמן אור

New member
../images/Emo55.gif

תמיד הייתי בטוחה שאתה שונא אותי ממש. (ואולי באמת?
) בכל אופן, אתה בהחלט נראה לי מקסים, בן אדם שיש בו המון.

חיוך הפוקימון הכי מדהים שראיתי../images/Emo99.gif

אתה אחד מהאנשים שעצם הנוכחות שלהם עושה לי טוב בלב, מן חיוך כזה שאף אחד אחר לא יבין. כל השיחות באמצע משמרת, באוטובוסים, וכשנפגשים. "איימינלאאאאאב" אחד גדול
ויש לך את האח הכי מאמי בארץ ישראל. אתה משהו מיוחד עידו, בין היחידים שנשארו שפויים ועוד עם חוש-הומור...

עייייייייידו.

אחד האנשים שאני כל כך שמחה לראות כל פעם מחדש. עם החיוך פוקימון הכי חתיך, והמשפט הקבוע 'ספיר, תצלמי אותי עם אורית'. אתה פשוט בן אדם כל כך טוב, שתמיד גורם לי להיות שמחה. פשוט תמיד. אני אוהבת אותך המון.

The Kinslayer

New member
|ג'ירף|

אתה הפעור מבין שנינו, אבל זה כבר ידענו
אתה נורא משתלב לי בנוף של ההופעות, ובאמת שאתה בנאדם נהדר!

גבר-גבר ,

נורא התחברתי למה שענבר כתבה, השפיות שבך למרות הכל, החיוך הזה שלך שגורם למי שמסביבך לשכוח רגע מדברים אחרים, ולהתרכז במה שקורה עכשיו, ביופי שמסביב. אתה משדר החוצה דברים שאני לא בטוח שאתה מודע אליהם... אופטימיות כזאת, שהכל יהיה בסדר. והכח חשוב עידו, אתה ק-ו-ר-ע אותי מצחוק.

בנאדם מקסים.

אחד האנשים שבאמת אני יכולה להגיד שאני שמחה שזכיתי להכיר

הבחור היחיד שאני הולכת להגיב לו לזה ../images/Emo3.gif

יש'ך ת'בקלאוות הכי טובות! מחכה כבר ליום הבקלאוות וחברים. כל פעם מזכירה לעצמי שאני צריכה להתקשר, ולא עושה את זה.. משומה. אבל עפתי למסיבת סיום והיה לי עוד לכתוב אז אני אכתוב אחר כך... מ"ה ווהו!

S h A b i T

New member
חמוּוּוּד. בא לי לחבק אותך עכשיו:)

אוף זה כזה קיצ'י ומפגר להגיד אבל באמת שהחיוך שלך מקרין אופטימיות כזאת..

מתנות

New member
עידודו

הרצון הטוב שלך מדהים אותי, אתה תמיד שמח לעזור ושם לב לפרטים הקטנים. יש לך דרך מאוד מיוחדת לעשות דברים, להיות מי שאתה. אי אפשר לא לחייך כשאתה בסביבה או כשאתה עובר במחשבות.
יש לך כוח שאני לא יודעת עד כמה אתה מודע לו, אתה עוזר ברמות שאתה לא מתאר. אתה גורם לי להרגיש בטוחה, מכל הבחינות ובכל המצבים. פשוט אוהבת אותך, על אמת.

למעלה