אתה אחד מהאנשים שעצם הנוכחות שלהם עושה לי טוב בלב, מן חיוך כזה שאף אחד אחר לא יבין. כל השיחות באמצע משמרת, באוטובוסים, וכשנפגשים. "איימינלאאאאאב" אחד גדול
ויש לך את האח הכי מאמי בארץ ישראל. אתה משהו מיוחד עידו, בין היחידים שנשארו שפויים ועוד עם חוש-הומור...
אחד האנשים שאני כל כך שמחה לראות כל פעם מחדש. עם החיוך פוקימון הכי חתיך, והמשפט הקבוע 'ספיר, תצלמי אותי עם אורית'. אתה פשוט בן אדם כל כך טוב, שתמיד גורם לי להיות שמחה. פשוט תמיד. אני אוהבת אותך המון.
נורא התחברתי למה שענבר כתבה, השפיות שבך למרות הכל, החיוך הזה שלך שגורם למי שמסביבך לשכוח רגע מדברים אחרים, ולהתרכז במה שקורה עכשיו, ביופי שמסביב. אתה משדר החוצה דברים שאני לא בטוח שאתה מודע אליהם... אופטימיות כזאת, שהכל יהיה בסדר. והכח חשוב עידו, אתה ק-ו-ר-ע אותי מצחוק.
הבחור היחיד שאני הולכת להגיב לו לזה ../images/Emo3.gif
יש'ך ת'בקלאוות הכי טובות! מחכה כבר ליום הבקלאוות וחברים. כל פעם מזכירה לעצמי שאני צריכה להתקשר, ולא עושה את זה.. משומה. אבל עפתי למסיבת סיום והיה לי עוד לכתוב אז אני אכתוב אחר כך... מ"ה ווהו!
הרצון הטוב שלך מדהים אותי, אתה תמיד שמח לעזור ושם לב לפרטים הקטנים. יש לך דרך מאוד מיוחדת לעשות דברים, להיות מי שאתה. אי אפשר לא לחייך כשאתה בסביבה או כשאתה עובר במחשבות.
יש לך כוח שאני לא יודעת עד כמה אתה מודע לו, אתה עוזר ברמות שאתה לא מתאר. אתה גורם לי להרגיש בטוחה, מכל הבחינות ובכל המצבים. פשוט אוהבת אותך, על אמת.