משחק

Dug E

New member
ה"קסם" מבוסס על השרשור הקודם של המשחק

שכל אחד כתב על השני-"קסם"

ואי צחר

אחד האנשים שהכי התחברתי אליהם בעולם איפה הימים שלא הייתה את המילה "טעות" וההינו קורעים אחד את השניה מצחוק
צחר אתה לא יודע כמה אני אוהבת אותך ושאתה לא נמצא בסביבה זמן מה מרגישים בחסרונך יש לך את המיוחדות שלך שאין בכל בן אדם תפסיק להתרחק כל החיים אוהבת יפית

אתה לא מעניין ../images/Emo3.gif

חחח חתיכת תקופה זאת הייתה, עכשיו נראה אותך אומר שאני לא מעניינת! :p צחר, אני אוהבת אותך בטירוף. אתה מצחיק בטירוף, למרות שלעיתים אתה נוטה לטעות, וזה מה שעוד יותר מצחיק. אתה כנה. ואני אוהבת את זה בך, כי אתה עוזר לי לגלות ולהסתכל על הרבה דברים בצורה אחרת. כיף לי להיות איתך, כיף לי שאתה בא לבקר פה. אל תשתנה. טוב עם איך שאתה.

The Kinslayer

New member
../images/Emo9.gif

אתה מאוד נחמד, על אף ה"טאקלים" הרבים שהיו לנו
אין לי מה להגיד עוד, אתה כזה ריטה!

זמן אור

New member
../images/Emo55.gifכאילו יש עתיד.

השחור הראשון שלי
בין האנשים הראשונים שהכרתי כאן, וישר ידעתי שזה סיפור אהבה
אתה אחד האנשים המדהימים שיצא לי להכיר, ודווקא כי לא רצית שאני אגיד: אתה קסם, על כל הפלצנות והנדושות של המילה הזאת. אתה כזה. (תודה בזה כבר!)

../images/Emo85.gifתמיד שאני שומעת את הזמן שלך

אני נזכרת בך ובעיר הנוער לפני מליון שנה אחד החמודים אתה למרות שאני לא כזה מכירה

אדם ק

New member
איזה קסם ואיזה נעליים טחח

סתם אין לי מה להגיד, רק דברים טובים!

GaL 161

New member
אתה לבקן רוסי עם עיניים כחולות

שחל עליו איסור להיחשף לשמש. :)

חבר אמיתי.

תמיד מצחיק אותי כשיש צורך. תמיד שם. [שם=בחקר] סתם. צחר, אני לא יודעת כמה הזדמנויות היו לי לומר לך את זה, אבל רק שתדע שאני באמת-באמת שמחה שאתה נמצא בחיי.
.

liloosh tt

New member
נשמה:)

מותק של ילד. באמת. אני כ"כ אוהבת אותך. ואיזה באסה ששכחת אותי

naama0

New member
צחר ...

טוב ברצינות אתה האדם ה"לבן" הכי שחור שפגשתי יש איזה טעות בגנים שם ...(סתם חומר למחשבה משהו לבדוק...) צחר אתה ילד נשמה טובה אין לי איך להגדיר את זה אחרת פשוט אדם מקסים !

ב י ז י

New member
"ולא צריך לדבר כי את הכל אומרות העיניים"

אחסוך במילים, אתה יודע מה אני חושבת עליך

למעלה